• Ayse

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nézegettem a lányok fényképeit, és rátaláltam Ayse-re. Az volt kiírva, hogy 11-től hívható, nosza volt egy kis időm, hátha szerencsém lesz. Kicseng, felveszi egy kellemes hang.11:30-ra volt szabad hely, irány a XIII. ker.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, de villamos és busz is jár a közelben. GPS vitt a ház elé ami egy újépítésű ház volt. A parkolás nem volt nagyon egyszerű. Parkolójegy vásárlás és irány a kapu, hívom a drágát elmondja az itinert és már bent is vagyok.
  • Helyszín:

    A lakás egy kéjlaknak kialakított új kégli, a fürdő tiszta igényes. Nagy választék van a tusfürdőkből! Mindenki megtalálja az ízlésének valót.
  • Lány külseje:

    Ayse egy gyönyörű testel és bőrrel megáldott lány, bevallom a beszámolók alapján szebb arcot vártam, de ízlések és pofonok, nem mondanám csúnyának, de még átlagosnak sem, az erős mű szempilla nálam is rontotta a képet. Viszont ami kompenzált mindent az a kedvessége, közvetlensége. Abban a rózsaszín cuccban fogadott ami a fényképei között is szerepel.
  • Erotikus masszázs:

    Sajnos a masszázsról nem tudok beszámolni, mert amikor fürdés után bementünk a szobába Ayse ledobta a gönceit én mögé álltam és a popsia hozzá ért a cerkához ami elkezdte az északi táncot, én kezdtem csókolgatni a finom nyakát, ekkor rákérdezett, hogy mivel kezdjünk. Engem különösebben a masszázs nem érdekel így arra kértem, hogy fordítsuk meg a programot ez szemmel láthatóan Neki is tetszett.
  • Levezetés:

    És itt rátérek a kényeztetésre, bár eddig is inkább ezzel foglalkoztunk, tehát hátulról puszilgattam a nyakát finom harapásokkal tűzdelve, Ő hátra nyúlt és elkapta a lécet nagyon finoman húzogatni kezdte, én a punciját simogattam és a melleit amik hiába szilikonosak gyönyörűek, láttam már párat, de ez mester munka dicséret a szabónak! Ezután lassan megfordult és a szájába vette a játékszert, voltam pár szájban, de ezt mindenkinek ki kell próbálnia fenomenális! Leheveredtünk a tatamira és úgy fojttatta a popsia tisztán látszott a tükörben gyönyör volt a köbön. Én a punciját simogattam majd kértem, hogy feküdjön a hátára és elkezdtem nyalni a csodálatos punciját azt mondta, hogy nagyon jól csinálom, de szerintem csak kedveskedni akart, mert nem élvezett el sajnos ((( elég sokáig nyalogattam hiszen csodálatos adottságai vannak. Majd a fotelbe ültem Ő elém térdelt és így kezdett egy fantasztikus franciába, volt ott minden csak makk nyalogatás, gyors lassú ütemváltás egyszóval FANTASZTIKUS mit tud ez a lány ))) nem is bírtam sokáig a nedű repkedett minden felé, Ayse szépen letörölgetett majd rákérdezett a masszázsra, de halván a telóm morgását sajnos indulóra kellett fognom magam!
  • Elszámolás:

    Az elszámolás a telefonon megbeszéltek szerint történt extrákat nem kértem!
  • Összkép:

    Aesy egy végtelenűl kedves és gyönyörű lány mindenkinek csak ajánlani tudom, most még ilyen, reméljük, hogy nem változik. Én még biztos megyek hozzá!
Happy Massage