• ANNA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap sikerült elérnem telefonon és megbeszéltük a másnapi randit. A telefont ő kezeli, de ha elfoglalt, akkor a barátnője is tud segíteni. Szóval könnyű bejelentkezni.
  • Megközelítés:

    Margit krt, a parkolás igen komoly feladat a környéken, mindenhol fizetős. Bkv-val egyszerűbb, villamosmegálló a közelben. Amúgy a gps pontosan a ház elé navigál, ahol persze nincs lehetőség parkolni
  • Helyszín:

    A ház egy tipikus körfolyosós régi bérház, ahol az ajtó mögött akár egy nagyszerűen és ízlésesen felújított és kialakított lakás is lehet. Ezzel a szalonnal is ez a helyzet. A színek visszafogottak, a fürdő modern, kád van ugyan, de van hozzá üvegajtó. A masszázs matracon történik, oldalt tükörrel, aminek segítségével lehet mozizni.
  • Lány külseje:

    Amikor beléptem és megláttam Annát a Bombanőt, tudtam, hogy jól döntöttem, amikor bejelentkeztem hozzá.
    Gyönyörű szép alakja van, feszes bőre, hibátlan tuningolt cicikkel. Az arca valakinek tetszik valakinek nem. A feltöltött ajkúak táborát erősíti, a kevésbé diszkréten megcsinált fajtából. Amiről még nem beszéltem, az a kedvessége és a belülről áradó pozitív kisugárzása. Ez Ő, aki mellett a vendég nagyon kivételezett helyzetben érezheti magát, annyi törődést és figyelmet kap.
  • Erotikus masszázs:

    Rögtön az elején megkérdezi, hogy hozzám öltözhet, illetve vetkőzhet-e. Ilyen kérdésre épeszű ember nem mondhat mást csak azt, hogy persze. Egy tangában térdel a vendég mellé és kezdetét veszi a masszírozás. De a jobbik fajtából. A derekamnál kezdte úgy halad felfelé a lapockákon keresztül a vállamon át a karokig. Az alkart egy általam eddig nem tapasztalt módon, jó erősen masszírozta, hogy kisugárzott a kézfejembe. Utána következtek a lábak, kifejezetten erősen csinálta, ami nagyon jól esett. Szeretem az erős, hatékony masszázst még az ilyen helyeken is. A fenék izmainak kezelése is messze átlagon felüli volt , élveztem. Aztán egyre finomabbak, lágyabbak lettek a mozdulatok , ahogy közeledtünk az átmeneti szakaszhoz...
  • Levezetés:

    ...benyúlások és simogatás volt a felvezetés. Még hason feküdtem amikor előbb a kezével majd az ajkaival is kényeztetett. Különösen jól eső érzés volt, és valóságos megváltásként éltem meg a fordulást!
    A kezeivel és a csodaszép ikrekkel izgatott majd egyszer csak eltűntem a húsos forró ajkai közt. Inkább volt pornós jellegű , mint barátnő feeling bár én ez utóbbit jobban szeretem, de így sem volt hiányérzetem. Intenzíven mégis érzékien, a ritmust váltogatva kényeztetett, miközben én a tükörben is gyönyörködtem a látványban. Mielőtt szétrobbantam volna leállítottam egyszer, higy kicsit megnyugodva, de azért a végkifejlet határán mozogva újrakezdje és az őrületbe kergetve végezzen ki.
    Gyönyörű halál volt!
  • Elszámolás:

    Környékbeli átlagnál egy leheletnyivel több, de érték arányban kiváló. Utólag az asztalkára helyezve.
  • Összkép:

    Egy gyönyörű és kedves bombanővel volt szerencsém együtt tölteni ezt az órát. A boszorkányos ügyessége mellett a kedvessége és váladztékos beszéde ragadott meg benne, biztosan visszatérek majd hozzá.
Happy Massage