• Lili

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Lilit már régóta kinéztem magamnak, akkoriban már hallhattam is elbűvölő hangját, de akkor még nem sikerült létrehoznunk a találkát. Sokszor váltottunk az oldalon levelet szerintem már nem is vett komolyan, aztán hívtam, de nem értem el, ezért használtam a VTR-et, amin - a virtuális szemeimmel látva - láthatóan meg is lepődött.
    Telefonját ő kezeli, kedves és közvetlen hangú leányzó.
  • Megközelítés:

    Mint kiderült jártam már ezen a helyen a korábbi barátnőjénél. Megközelítés egyszerű, GPS simán odatalál.
    Parkolás nem biztos, hogy mindig sima ügy, de nekem mákom volt, hiszen a bejárattal szemben sikerült elsőre helyet találnom.

    BKV-val is tökéletesen elérhető, hiszen komoly csomópont van a közelben.
  • Helyszín:

    Polgári épület az előnyével és hátrányával együtt. Viszont a lakás már a jelenkort tükrözi. Igazán szépen és ízlésesen felújított kis lak.
    Szoba ügyesen megosztott, a tetthelyen tatami, kicsit nyikorgós borítással. Füstölgő és gyertyafény dob a hangulaton.
    Fürdő nem túl nagy, de bőven elég a tisztálkodáshoz. Minden megtalálható benne, még a zöld alma ízesítésű.......... is.
    Mindenhol tipp-topp rend fogadott, lehet Lili mást se csinált aznap, mint a lakást "nyalta":)
  • Lány külseje:

    Arcos fotó nélkül hirdet, bár volt egy időszak, amikor nyilvánossá tette, s már akkor belém is égett bájos arca, nekem tetszett és most is tetszik. Szemei mosolygósak, szája cserfes és szép ívű. A fogszabályozót még mindig láttam, csak nálam nem jött olyan megjegyzés:)

    Hibátlan alakú teremtés, gömbölyödik ahol kell.
    A mellei hihetetlenül szépek, s tökéletesek. Első látásra elgondolkodtam a valódiságán, de megerősített Lili benne, hogy nem ámítás, de valódiak.....amiket kénytelen voltam én is tüzetesen, közelebbről levizitálni. Szebbet elképzelni sem lehet!
    Formás alakjáért sokat tett/tesz, ami meg is látszódik.

    Közvetlen, kedves, érdeklődő típus.
  • Erotikus masszázs:

    Zuhanyt követően irány a szoba.
    Még mindig a fekete színű szexis fehérnemű szettjében volt, amit kérésem szerint húzott magára. Kérdezte, hogy ledobhatja-e a felső részt, mert arra már nem igazán volna szükség....helyeseltem a felvetését. Itt tárult elém az a csodálatos ikerpár, amikről a kör vonalait kellene megmintázni. Majdnem belém fulladt a szó, amikor velem szemben álltak azok a szép és természetes keblek. Végig a központban volt, hiszen tudja is jól Lilike, hogy egyediekkel van megáldva.

    Tatamira vágódtam, ő meg a lábaimhoz helyezkedett az olajos flakonnal. Közben csábosan megjegyezte, hogy majd próbál úgy helyezkedni, hogy a tükörből rálátásom legyen az ikerpárra. Kellemesen masszírozott, bő olajosan, s közben eszmét cseréltünk erről meg arról. Jött aztán feljebb és feljebb, s a hátamra is szánt egy kis időt. Hol erősebben, hol pedig finoman dolgozott rajtam. Jó lett volna, ha néha az erogén zónám felé is elkalandoz, de azt hagyta későbbi fogásként.
    Szavam nem lehetett, amit így szerettem volna kapni azt meg is kaptam.
    S ezután már jött is hamarosan a megfordulhatsz szó.......
  • Levezetés:

    Miután átfordultam, szinte egyből a kezembe nyomta az olajos flakont, s rám parancsolt, hogy tegyem már a dolgom. Én meg jól összeolajoztam azokat a csodákat meg főleg. Hagyta magát jól bekenni, látszott rajta, hogy nem esik neki rosszul.

    Hátamra feküdtem, majd jött és elkezdett rajtam csúszkálni, persze már tanga nélkül. Először oldalról ficergett rajtam, majd alulról felfelé, s közben már a gyengébbik testrészemet is kezelésbe vette. Mit mondjak, jól sikerült felpiszkálnia, főleg akkor amikor egy: "Most figyelj, ez lesz majd igazán a fincsi dolog" odaszúrással szinte már a szájában is érezhettem magam. Finoman vette be, s érezhettem már a szája melegét. Ha kellett gyorsított, ha kellett a fejét is forgatta rajta, s ügyesen végezte eme tevékenységét. Már-már odakerültem, s meg is kellett állítanom....

    Jöttem én, s megállapodtunk abban, hogy kényelembe helyezi magát, én meg majd ügyeskedem. Az órára pillantva bizony láttam, hogy kifutunk az időből, ezért megegyeztünk abban, ha úgy alakul akkor hosszabbítunk. Nyakától kezdtem az ingerlését, s körbe puszilgattam, vigyázva arra, hogy ne sok négyzetcentiméter maradjon kényeztetés nélkül. Cicijei itt is megkapták a magukét, s még mindig nem tértem magamhoz a természetes valóján. Egy idő után azért csak lejjebb haladtam, s elérkeztem a szavaival élve, a mézédes barackjához. Nem tudom ezt miből is állapította meg, de én azon voltam, hogy megerősítsem ebben. Kaptam egy plusz infót, amit be is tartottam, majd elkezdtem foglalkozni nektarin típusú barackjával. Nem egy hangos típus Lilike, meg állítólag nem is gyors, de engem mégis meglepett, hogy milyen hamar érkezett fel a csúcsra.

    Kért egy kis időt, amit meg is kapott, közben pár dicsérő szó is kifutott a száján és jött az én levezetésem, amit a fenti módszerrel, nem éppen hamar, de sikerült abszolválnia.
  • Elszámolás:

    Előre fel lehet rá készülni, hiszen ez irányú információ megtalálható az oldalán.
    Előre letettem, jobb az ilyent így rendezni, főleg az első alkalommal. Végig ott is maradt.
  • Összkép:

    Mivel hasonló hullámhosszon voltunk Lilivel, több dologról is azonosan vélekedtünk, így csakis jól sülhetett el a randink.
    Már régóta terveztem, s abszolút pozitív élményekben volt részem.
Happy Massage