• EDINA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy kora délután elmaradt programom adta a lehetőséget, hogy találjak valakit aki egy kicsit kellemesen zárja le a hetemet,
    Ahogy ez általában is lenni szokott a kíváncsiság hajtott, hogy felhívjam Edinát, bár a korábbi beszámolók némileg ellentmondóak, a fényképek miatt úgy döntöttem, hogy teszek egy próbát.
    Sikerült is egyeztetnem aznap kora délutánra.
  • Megközelítés:

    A hely, így megközelítés is régóta ismert számomra. Akiknek nem, azok kedvéért: a Kolosy térnél van az objektum, tetszőleges eszközzel könnyen megközelíthető, talán a helikopterrel való leszállás okozhat némi gondot a sűrű beépítettség és a sok villanyvezeték miatt. Parkolni lehet, de kell rá szánni néhány extra percet, és persze fizetős is.
  • Helyszín:

    A lakás igazából egy normál lakóház legfelső, tetőtér beépítése. A lakás maga, egy négy szobából, két fürdőből és egy nagy nappaliból áll (amiből minden más helyiség is nyílik).Bár ez a szalon, már jó pár éve létezik, még mindig meglehetősen színvonalasnak mondható . Az utóbbi látogatásaim során mindig a nagyobbik - fürdőkádas - tisztálkodó helyiségben jártam, ez nagyon rendben volt, sokféle tusfürdő stb.
  • Lány külseje:

    A képek és egyes beszámolók eléggé ellentmondóak és kétségeket is ébresztettek bennem, de valahogy mégis a kíváncsiság győzött bennem.
    Aztán kinyílt az ajtó. Az ajtó mögött megláttam őt smink és retus nélkül. Nos itt azonnal kiderült, hogy én is inkább a "kontra" csapathoz állok közelebb , de ahogy ők sem, hát én sem köszöntem el, mert... hát tudjuk, a nagy cicik valahogy mindig átbillentik a mérleg nyelvét. Tárgyilagosan nézve: azért meg kell jegyeznem, hogy még az arca sem igazán olyan mint a képeken, nyilván a smink hiánya miatt. Hát végül is minek sminkelje ki magát az ember lánya, ha "csak" egy erotikus masszázzsal várja az ismeretlen vendéget :). Na de, nekem szavam se lehet, mert maradtam.
    Azért ellentétben egyes korábbi írásokban megfogalmazottakkal meg vagyok győződve, hogy a képek Őt ábrázolják, illetve Őt amilyennek igazából látni szeretnénk. De tudjuk,hogy itt egy művész dolgozik a képekkel.
  • Erotikus masszázs:

    Bár fürdőbe már vakon is eltalálnék, Ő azért elkísért, hátha eltévedek azon kb. 6 lépés hosszú úton.
    Az ezután következő rész, mármint a masszázs, nagyon kellemes csalódást okozott nekem. Kellő erővel és az én ismereteimnek megfelelő szakszerűséggel kezeli az embert. Érintése egyértelműen kellemes és a megfelelő helyeken igenis érzéki. Egyes pontokon, ahol voltak rajtam oldandó csomók vagy izomletapadások, amelyeket Ő észlelt is, igen alaposan, gondosan átmasszírozta. Voltak pillanatok, amikor már-már nyögni támadt kedvem, de elfojtottam, végtére is nem vagyok üvegből. A masszázs előre haladtával, lassan d biztoson közeledett az intim részekhez. Először csak kisebb benyúlások okoztak bennem kellemes borzongást. Később egyre határozottabban kezd ingerelni az amúgy is növekvő önbizalmú és méretű kis barátomat.Itt már kezdett esedékessé válni a fordulás, de ő még nem mondta ki a szükséges varázsigéket.
  • Levezetés:

    Továbbra is hason feküdtem, és Ő most már csak a szükséges keménység elérésén dolgozott. Nos ezt igen érzékien de nagyon is határozottan csinálta, míg már nem igazán lehetett hason maradnom. Akkor aztán elhangzottak a szavak. Több se kellet hősünknek - mondaná a mesemondó. A fent leírtak miatt inkább az érintések és tapintások világában maradva kerestem az örömöket, Ő pedig a manualitás és az oralitás ( ha egyáltalán van ilyen szó a szótárban )
    területén jeleskedett. Sikerült egész jól felfokoznia az izgalmamat ,mígnem aztán bekövetkezett a robbanás, ami legalább részben a szájában landolt. Ezután kaptam egy kis törlőkendőt, majd magamra hagyott a szobában, ezt én most nem is bántam.
  • Elszámolás:

    A helyet ismerők tudják, hogy ezen a helyen a válság éveit idéző számok vannak érvényben jelenleg is, ami igen csábító is lehet.
  • Összkép:

    Mivel nálam a kellemes élmények ellenére is nagyon fontos a masszázst végző nő külleme, azt hiszem, nem fogom megismételni ezt a látogatást. Ennek ellenére, akiknek mellmániája jelentősen meghaladja az enyémet, és szinte minden más szempontot háttérbe szorít, azoknak továbbra is ajánlom a hölgyet.
Happy Massage