• Ayse

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés viszonylag könnyen ment, ahhoz képest hogy péntek délután volt. Másodjára fel is vette a telefont, nagyon cuki mosolygós hangon tájékoztatott és fel is ajánlott egy nagyon közeli időpontot amire rögtön igent mondtam. Jó érzés volt hogy ilyen vidám, többször is mosolygott a hívásunk közben.
  • Megközelítés:

    A címet nagyon könnyű megtalálni, a szám jó nagyban kint van a ház elején. Parkolás nem lehet túl nagy gond, nekem szerencsém volt, de a környéken rengeteg hely lehet.
  • Helyszín:

    Új építésű ház, vacsiúj lépcsőház, nagy fények, tökéletes lift :) ja ez nem is annyira fontos. Kopogtatás után nyílt az ajtó, láthatóan több szoba van, én a leghátsóba lettem bevezetve, ahol direkt fürdő is van. A fürdőben minden megtalálható ami ilyenkor szükséges lehet, szájvíz, törölköző, tusfürdik. A szobában két tükör támogatásában van egy tatami a fal mellett. Úgy igazából semmi nem hiányzott, talán egy javaslat hogy a rádió helyett lehetne alapból valami hangulatos zene, de ez most nem reklamáció, mert nem is szóltam érte.
  • Lány külseje:

    Ahogy annyian leírták már, Ayse egy tökéletes tini, brutál testtel és aranyos arccal. Ahogy bevezényelt már tudtam, hogy jó helyre jöttem. Gyönyörű lábak, nagyon kerek popsik es nagyon szép mell. A mellbimbója olyan mintha festették volna, annyira szabályos és tökéletes volt :) csak tátottam a számat
  • Erotikus masszázs:

    Először masszival kezdtünk, elterülésem után rögtön a vádlimmal kezdett, nagyon erős határozott mozdulatokkal. Kellő időt töltött mindenhol es külön jól esett az erősebb nyomkodás. Többször nevetgéltünk közben, hogy szerinte ez még nem is erős és még erősebben is tudná :) na mondom köszi :)
    Végig ment a vádli, fenék, hát es kéz variáciokon. Erotikusan végig a hátamon ült és neha a megemelkedése során még a punciját is éreztem hátul.
  • Levezetés:

    A masszi végén próbált megcsikizni hogy forduljak meg, csakhát nem vagyok annyira csiklandós, így megint egy kis nevetgélés közepette kellett rákérdeznem, hogy akkor most forduljak? :)
    Szemben rám ült, eldobtam az agyam rögtön és szerintem meg is merevedtem. Még elöl is jött egy kis simogatás, puszilgatás, összerúzsozás, aztán előredőlve úgy csúszkált a cicijeivel, hogy közben a férfiasságom a nunija környékét simogatta....uristen brutál jó volt. Persze a cicről szinte le se szálltam. Miután bemelegedtünk, lecsúszott kényeztetni, nagyon finoman érzékien szopott, és néha tényleg mélyre veszi, bár nekem nem erőltette a garaton túlra. Na majd legkozelebb :)
    Utána pózokat is váltottunk, nagyon kézségesen és pozitív értelemben naívan követte az igényeket és a végén állva lett végem a melleire.
  • Elszámolás:

    Elszámolás simán ment, annyira hogy a végén a komódra tettem le és mintha oda se nézett volna :) mondom micsoda bizalom . Teljesen rendben átlagos, nem tudok többet hozzátenni :)
  • Összkép:

    Nagyon cuki csaj, fiatal tökéletes test, pimppelt cicikkel es nagyon odaadó hozzáállás jellemzi, nemcsoda hogy többen törzsvendégek már nála
Happy Massage