• Lara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az esti órákban telefonon hívtam. Nem vette fel, de pár perc múlva visszacsörgetett. Megbeszéltük a lehetőségeket és egy órával később kaptam is időpontot. Telefon után VTR-en is megerősítettem érkezési szándékomat.
  • Megközelítés:

    Már telefonban is pontos címet kaptam, de VTR-en is jött a pontos cím. Egyértelmű a cím. BKV-val is lehet menni, de akkor 10 percet kell sétálni. Kocsival érkezőknek 5-10 percet érdemes rászámolni. Napközben fizetős a parkolás.
  • Helyszín:

    Egy új építésű társasházról van szó. Nem olyan rég adhatták át az egész épületet ugyanis a lift még le van deszkázva, hogy a költözők ne verjék szét. Ház előtt hívtam, kapukód és lifttel a megfelelő emeletre. A lakás 2 szobából áll. A szobák és a fürdő szép tiszta és tágas. 1-2 kiegészítő kell, hogy otthonosabb legyen.
  • Lány külseje:

    Mikor becsukódott az ajtó Laura onnan bújt elő. A képeken látható piros szettben és cipőben volt. A cipő végig rajta volt, ami külön tetszett. A 20 éveikben járó lányoknak nincs Ilyen alakjuk. Nagyon bejött. Helyes arc, szilikonos cicik, keskeny derék és vékony lábak. Állítása szerint a hasából fogyni kéne,de szerintem nem.
  • Action:

    Fürdőből vissza a nappaliba. Az ágy mellett állva simogattuk egymást. Elcsattant az első csók. Először még fél nyelves, majd jött a rendes csók is. Illatos és puha bőrét csókoltam, közben a cicik is szabaddá váltak, azokat is meg simogattan és csókoltam. Laura letérdelt és elkezdett játszani a farkammal. Először finoman körbe nyakra, majd kéz nélküli franciát kaptam. Kölcsönösen dicsértük egymást. Mondtam, hogy én is kényeztetni akarom, ezért hányt feküdt az ágyon és elindultam lefelé. Finom és feszes puncija van. Öröm volt nyalni. Tevékenységemre jól reagált, nedvesedet és hangok is jöttek. Kis idő múlva elrepült. Gumi húzás előtt még szopot egy kicsit. Misszionárius pózban kezdtük és így is lett vége. Sajnos elég hamar kivégzett. Beszélgettünk egy jót, pihenés gyanánt.
    Második menet szinten francia órával kezdődött. Közben simogattam és pusziltam a fenekét. Csere következett és megint nyalakodtam egy kicsit. Majd gumi fel és missziben kezdtünk neki. Sajnos megint nem bírtam sokáig. Pár perc után elsültem.
  • Elszámolás:

    Indulás előtt az asztalra tettem a csokrot. Míg ott voltam egyszer se került szóba. A kapott élményhez viszonyítva nagyon kedvező a csokor méret.
  • Összkép:

    Laura egy csinos, érett nő. Akivel nem csak szexelni lehet egy jót hanem akivel beszélgetni is lehet. Teljesen kötetlenül és fesztelenül.
    A szex nem tartott sokáig, de nem bánkódik. A Lauraval töltött idő feltöltött. Több mint valószínű, hogy még megyek hozzá.
Happy Massage