• Lara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Csütörtök reggel üzenetet írtam Larának. Nem akartam lemaradni Róla így hívtam délelőtt. Roppant kedves volt a telefonban. Egyből elfogadta az általam javasolt időpotot. Elmondta az árakat, lehetőségeket. Megkaptam a pontos címet.
  • Megközelítés:

    A telefonon kapott cím pontos, gps odavitt, viszont kicsit távolabb van az oldalon megjelölt helynél. A ház szám jól látható. Bkk a közelben, parkolóhely bőven volt a ház előtt is.
  • Helyszín:

    A lakás teljesen új, fullos. A fürdő, az előszoba az amerikai konyhás nappali hibátlan. Higiénia perfekt, törölköző friss, száraz. A baszoba a nappali egyik részében van kialakítva. Kényelmes franciaágy, székek, szőnyegek. Minden új.
  • Lány külseje:

    Aki szereti a Milfeket nem fog csalódni. A képeken Ő van. Arca a diszkréció miatt nem látható, viszont kedves, mosolygós arca van. Vékony, átlagos magasságú, haja picivel rövidebb mint a fotókon. A cicik nagyon szépek. Teljesen magukra vonták a tekintetemet. Vörös bugyi és melltartó volt rajta.
  • Action:

    Érkezésemkor hívtam, kért 5 percet. Sms-ben küldte a kódot és az emelet, ajtószámot. Gond nélkül értem az ajtó elé ami autómatikusan nyílott majd csukódott. Kaptam, adtam 2 puszit, bemutatkozás, kedvesen beljebb invitált. Cipő le majd bekisértem a nappaliba, illetve baszobába. Elnézést kért a kis csúszásért és közölte érezzem jól magam, hiszen azért érkeztem. Lepakoltam a ruháimat, közben egy csoki alá tettem a csokrot. Megköszönte és kérésem szerint együtt mentünk a fürdőbe. Amint lekerült a melltartó nagyon elvarázsoltak a cicik. Nem csak a cicik hanem az egész lénye, stílusa kedvessége magával ragadó. Dicsér, csicsereg, elmondja mi tetszik Neki és hogy miért. Szóval álltunk a kádban és kezdett bekenni tusfürdővel miközben szabályoztam a vizet. Még le sem mosta a habot és már be is kapta a cerkát. Finoman, lágyan kényeztetett. Én is lemostam, simogattam. Listerine, majd a szobában nagyon finom, kellemes csókolózás következett. Az ágyhoz mentünk, ahol lefeküdt én pedog rá és folytattuk. Lehaladtam a csodás cicikhez, annyira szépek, hogy alig bírtam elszakadni tőlük. Lehaladtam lassan a puncihoz, ami olyan szép mint egy félig kinyílt rózsa. Belenyaltam, hosszasan kényeztettem, nagyon finom az íze is. Lara élvezte a kényeztetést, aminek hangot is adott. Ezután szólt hogy szopni akar. Finoman, lágyan, kéz nélkül közepes mélységben leengedve kényeztetett. Javasolta a 69 et ami szintén nagyszerű volt. Nyaltam, újjaztam a puncit, majd belenyaltam a popsiba. Tetszett Neki, biztatott, hogy folytassam. Annyira kellemesen szopott, hogy váltani kellett. Újra kezdtem a kényeztetéset. Csók, cicik, punci, popsi. Ezután keményre állított, gumi és szemből mentem. A punci nem egyből kivégzős szorítású, viszont nagyon izgató. Ezután háulról ismerkedtem kedvesemmel. Ítt már ugye jobban szorított. Gondoltam hajlított térddel fölé emelkedve még mélyebbre hatolhatok, ami be is jött, viszont végem is lett. Lara is célba ért, ismét learattam a babérokat. Segített megtisztulni, kaptam vizet és csokit. Az órából volt 10 percem. Jó beszélgető partner. Megosztott velem néhány érdekes infót, majd búcsú és tipli.
  • Elszámolás:

    Van bővebb infó, nagyon megéri! Nem vettem igénybe extrákat. Ahogy írtam Lara igazi extra NŐ.
  • Összkép:

    Egy jó alakú, kesdes Milfnél voltam aki hihetetlenül jó vendéglátó. Szereti a szexet és a férfiakat. Hangot ad érzéseinek, dicsér, biztat. Nagyon jó volt Nála és Vele. Luxus lakásban egy ahhoz illő dögös végtelenül kedves NŐ fogadott. Szeretném még meglátogatni Őt, hiszen van még néhány finomság a tatsolyában.
Happy Massage