• Jázmin

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Felhívtam, felvette. Adatlapját ismertem, megbeszélésünk a rózsaszálak számára és az időpontra szorítkozott. Pár óra múlva tudott fogadni, az általam javasolt időpontban. Tömör, tárgyszerű stílusban válaszolgatott. Kicsit több kedvesség jól esett volna, és bizonyára lendítene az ő népszerűségén is.
  • Megközelítés:

    Két-három saroknyira a Lehel tértől, dunakanyari várromunk utcájában. Nem kerestem parkolóhelyet a közelben, mert a Westendben volt dolgom, onnan sétáltam át. BKV-val kézenfekvő a metró, de vannak trolik is a Margit hídtól.
  • Helyszín:

    Modern társasház, színvonalas kialakítás. A keresett házszámot nemcsak a bejárat, hanem egy bolt is viseli, de azért nehéz eltévedni. Telefonos jelentkezésemet Jázmin immár sokkal kedvesebb hangja fogadta. Úgy látszik, ez a stílus nem jár holmi mezei érdeklődőknek, csak tényleges vendégeknek. Figyelmesen többször elismételte a számokat kérés nélkül is. Jól jött az utcazaj miatt. Magas emeletre lifteztem. Kilépve látható, melyik lakás melyik irányban van. A folyosó sötétje ellenére könnyen megtaláltam. Csak megálltam az ajtó előtt, és már nyílt is.
  • Lány külseje:

    Egy dögös fehérneműbe öltözött barna bőrű szépség fogadott. Cicijei majd' kibuggyantak a kosarakból. Ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy megöleljem Jázmint. Cukinak találta.

    Amúgy van mit fogni rajta. A képeknél pár kilóval több, de ezt nem is titkolja, kiderül az adatlapjából. Mosolya gyönyörű, leginkább ez fogott meg. És kedves, vidám, nem úgy, mint először a telefonban.
  • Action:

    Jázmin beinvitált a baszobába, ahol majdnem belegyalogoltam a falat borító hatalmas tükörbe, csak a szembejövő ronda pasas akadályozott meg benne. Fogason, fotelban, és polcon helyeztem el ingóságaimat, majd kaptam egy szürke törölközőt, és útmutatást a fürdő felé. A lakáshoz hasonlóan színvonalas. Nem áll hegyekben a tusfürdő, de többféle van. Szájvíz is, bár hamarosan kiderült, hogy csókkal nem is érdemes próbálkoznom.

    Ha már itt tartunk, ujjazás sincs, és egyéb tevékenységekre is vonatkoznak bizonyos korlátozó szabályok. Ezeket röviden úgy tudnám összefoglalni, hogy Jázmin nem igazán kedveli, ha a partner vele foglalkozik, inkább ő maga szeret aktív szerepet játszani. Nem igazán értette, amikor finom mozdulatokkal próbáltam irányítani, jelezni, hogy mit szeretnék. Elvárja, hogy megmondják neki, mit akarnak tőle. Ami persze nem feltétlenül jelenti azt, hogy meg is teszi. Nem ült az ölembe, és kerülte a simogatós, ölelkezős, összebújós helyzeteket. Meglehetősen csekély hozzáférést engedett a melleihez, a nyakához semennyit, arcon puszilnom egyszer sikerült, kefélés közben, csók és ujjazás nincs. A puncisimogatástól is idegenkedett, és hát ő sem simogat, nem ölelkezik egyáltalán.

    Natúr francia kizáró tényezők hiányában viszont van. Nem merült fel kizáró tényező, úgyhogy Jázmin megszopogatott. Inkább erőteljesen, mint lágyan, szintén erőteljes kezezéssel kísérve. Úgy éreztem, túl korán fogok eljutni az elélvezésig, ezért helycserét indítványoztam.

    A nyalásnak is szabályai vannak: Csak a hegyével és csak a csiklót. Viszont eközben markolászhatók a cicik. Jázmin élvezni látszott (és hallatszott) nyalakodásomat. Hamarosan a tempó és a hatóerő fokozására ösztökélt. Ez már nem ment „csak a hegyével”, de nem csinált belőle problémát. Fergeteges sebességgel röppent a csúcsra, és egy szupergyors orgazmussal ajándékozott meg. Utána nagyon megdicsérte a nyalásomat. Ezt teljes egészében kedvességének tulajdonítottam, mert én ilyen szarul fagyit sem nyaltam még. Szeretek nyalni, és a lányok is szeretni szokták, de az én stílusom, technikám nagyon más, és nem igazán tudtam alkalmazni a szabályokhoz. De hát Jázmin szabályai, Jázmin öröme…

    Jeleztem, hogy alezredes úr is szívesen kényeztetné. Felgumizta, és beinvitálta. Finoman indítottam, de meglehet, hogy mégsem elég finoman, mert amikor belelendültem, combjainak szorításával korlátozta mozgásomat, mintha nem szeretne mélyre engedni. Közben azonban biztatóan kellemes hanghatásokkal fokozta vágyamat és élvezetemet. Majd felajánlotta, hogy meglovagol. Tartottam szerencsémnek. Annál is inkább, mert Jázmin igen jól lovagol. Nem mellékes, hogy közben Jázmin telt cicijei is játékba vonhatók. Változatosan variálja a tempót, a pozíciót és a behatolási mélységet. Hol szoros hüvelybemenetével masszírozta a makkomat, hol pedig immár teljesen mélyre engedve intenzív csípőmozgással döngölt bele a franciaágyba. Az egyik ilyen fázisban aztán ki is facsarta belőlem a kifacsarnivalókat.

    Sajnos, minden tekintetben. Kis masszázs után megpróbálkoztunk ugyan egy második menettel, de alezredes úr nyugállományba helyezte magát. Könnyű lenne Jázminra fogni a sikertelenséget, mert tény, hogy szigorúan manuális, célirányos ügyködése inkább volt kötelességszerű, mint erotikus, és nem is igyekezett megkívántatni magát, mégsem rajta múlott. Akkor, ott más sem tudott volna többet kihozni belőlem.

    A masszázs egyébként kellemes volt. Jázminnak erős kezei vannak, és egy-két fogásra ösztönösen ráérez. Nem tanulta, de igyekezett alaposan megdolgozni a hátamat, vállamat. A fenekemre ülve kezdte, de sajnos hamar lepattant, és inkább oldalról, a testi érintkezést kerülve folytatta.

    A randi hátralevő részében említésre méltó esemény nem történt. Nem is töltöttem ki teljesen az órát.
  • Elszámolás:

    Telefonon beszéltük meg, személyesen már egyikünk sem említette. Pesti átlag, utólag.
  • Összkép:

    Számos beszámolót olvastam Jázminról, és a képeit is sokszor nézegettem, mégis (vagy talán éppen ezért) bizonytalan vagyok, hogy valóban ő fogadott-e. De tetszett, és nem bántam meg, hogy maradtam. Lovaglását nagyon élveztem. Kedvessége és az intimitástól való húzódozása a randi többi részében azonban túlságosan erős kontrasztot képezett ahhoz, hogy visszavágyjak hozzá.
Happy Massage