• Lyna

  • Beküldte:
  • Lyna reagálása

    Drága Pistim!

    Nekem Te már piedesztálon voltál, az első perctől! Köszönöm, hogy megismerhettelek!....és, hogy egyszerűen jutok el bárhová;)

  • Egyeztetés:

    Lynára Kutató barátunk hívta fel a figyelmemet a múlt hét végén. Nosza elkezdtem olvasni a beszámolóit (utólag is megerősíthetem, hogy mindegyik nagyon jó írás, köszönöm kedves makktársak), és kezdtem úgy érezni, hogy Lynánál a helyem. Felhívtam hát, amikor azt jelezte a rendszer, hogy felveszi a telefont. Fel is vette, és pikk-pakk megbeszéltünk egy csütörtöki másfél órás randit. A telefon-beszélgetés az én esetemben sem volt szokványos. Lyna volt benne az erősebb, ő irányított, és nem nekem sikerült bókokat mondanom Lynáról, hanem fordítva ő bókolt nekem. No mindegy - elmúlt.
  • Megközelítés:

    A hármas metró megállójának a kijáratától max. 4 percre van a tetthely. Másrészt kocsival elég nehéz arrafelé parkolni. Nem az a gond, hogy fizetős, hanem hogy leginkább nincs hely. Ezért ezúttal BKV-val mentem. Könnyű megtalálni a bejáratot is, meg magát a lakást is.
  • Helyszín:

    Szerintem egy tökéletes randihelyszín ez. Amennyire én láttam, csak Lyna és én voltunk a lakásban a randi ideje alatt. Mind a szoba, mind a fürdőszobában kifogástalanul tiszta és rendezett. Még a nagyon finnyásak sem találhatnak semmit, amibe belekötnének. Ne várjatok masszázspadot. Itt nagy és kényelmes franciaágy van, ahol - legalábbis nálam - szerencsére fel sem merült a szakszerű masszázs.
  • Lány külseje:

    Lyna egy nagyon szép kubai-magyar félvér nő, aki jóval szebb élőben, mint a fotóin. Párszor már megúsztam a plagizálást büntetés nélkül, és most újra úgy érzem, hogy akkor jártok legjobban, ha itt idézem, amit Kutato olyan jól felkutatott: "Sötét barna, vállig érő, raszta haj, tejes kávé barna, selymes finom bőr, tetovált íves szemöldök, vastag húsos, érzéki ajkak, vakító fehér fogak. Mellei tenyérbe illők, természetes tapintásúak, hasa lapos, izmos, karja formás, lábai igen szépek". Akkor a legszebb ő, amikor mosolyog, és persze amikor elélvez. Ez az oldal csak a külsőre kérdez rá, de én mégis foglalkoznék a belsővel is: egy művelt, diplomás, világlátott, kedves, nemes hölgyről beszélünk, aki pl. szabad idejében hátrányos helyzetű gyerekeknek segít, az ottlétem alatt pedig nagyon jól kiválogatott komoly zene szólt - Vivaldi, meg ilyenek. És ezt nem azért írom, mert nem volt jó a kényeztetés az egyik vagy a másik irányban. Úgy tudtam felnézni a jellemére, az egész Hölgyre, hogy közben fergetegesek voltak az "ágyjeleneteink" is.
  • Erotikus masszázs:

    Nem ezzel kezdtünk, hanem kényeztetéssel. És azzal is ért véget a randi. De a közepén masszázsnak lehetne nevezni azt, amikor Lyna a testével masszírozta az én testemet.

    Különösen az tetszett ebből a részből, amikor kényelmesen a hátamra feküdtem, Lyna pedig fordított lovagló pózban ráült a combjaimra, és egy fergeteges twerkelést művelt a testével, a fenekével, miközben a farkam a két farpofája között élvezte a helyzetét. Ebben a nagyszerű pózban csak az hiányzott a tökélyhez, hogy nem értem el a kebleit és a mellbimbóit a kezemmel. Viszont a popsit nagyon is elértem.

    Aztán ma este itthon találtam a Youtube-on néhány olyan videót, hogy "twerking to classical music". Hát azok ugyan izgik, de meg sem közelítik azt, amit alkalmi kedvesem nekem produkált. Egyedi, lenyűgöző, maradandó élmény volt.
  • Levezetés:

    Amint visszajöttem a fürdőszobából, Lyna hozta a kért ásványvizet: egy üveget, és két poharat. Kitöltötte az én vizemet, én azt szépen elvettem a polcról. Lyna kezdte tölteni a saját vizát, de gyorsan és erőteljesen, rám szólt, hogy nehogy elkezdjem inni, mert előbb koccintanunk kell. Szerencsére magam is így képzeltem, és összhangban/egyetértésben voltunk, de el tudok képzelni olyan makktársat, akit majd Lyna az elemi illemszabályok nem betartása miatt eltanácsol a randiról - magyarán kidob. Minden nőt tisztelettel kell kezelni, de itt ráfizethetsz, ha nem teszed.

    A koccintás után csókolóztunk egy sort, ami már maga is elég élmény lett volna: igen barátnős és odaadós csókolózás volt ez egy "karibi hercegnővel". Eközben több-kevesebb sikerrel levetkőztettem Lynát, majd ő engem gyorsan megfosztott a derekam köré tekert törölközőtől. Egy ilyen karakteres és temperamentumos hölgy esetén az is logikus volt, hogy ő fektetett engem az ágyra, és nem fordítva történt. Persze Lyna azonnal mellém feküdt. További igen izgi csókolózás, és egymás testének a feltérképezése után viszont már én vettem át a kezdeményezést és először lágyan, gyengéden, majd egyre hevesebben úgy kinyaltam és megujjaztam Lynát, hogy csak na. Nekem nagyon jól esett már az is, hogy neki milyen jól esik. Hosszú-hosszú percekig élveztük mindketten Lyna buja testének a rángatózását. Szerencsére cseppet sem volt szégyenlős: szinte kikövetelte magának az élvezeteket. Nagyon kellemes, hogy Lynával nincsenek kétségeid, mi a jó neki. Ilyenkor sikít, izeg-mozog, kéri az erősebb ujjazást, buzdít és dicsér. Szóval egy maradandó élmény volt.

    Lyna is engem fenomenálisan leszopott. Azt tudom, hogy jó érzés volt, de nem igazán emlékszem a részletekre. Merthogy eközben Vivaldi szólt, én meg vagy a punciját nyaltam, vagy ujjaztam őt. Látszólag ez is jólesett neki. Ámbár az is lehet, hogy csupán elviselte ezt, mert látszott rajtam, hogy én mennyire élvezem. És hát kiérdemeltem a dolgot addigra már. Bárhogy is van: annyit mondhatok, hogy nagyon jóra kell számítani, ha Lyna kényeztet.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt mind az elszámolás, mind maga a hölgy. A virágszálak száma az "új pesti átlagnál" talán egy picivel magasabb, de nem kirívó. Nincsenek viszont extrák, mert minden az alapcsomag része. És amit kapsz, az pedig toronymagasan az átlag feletti. Egy ajándék kíséretében tettem le a virágszálakat egy borítékban, és az ott is maradt a távozásomig. Elegánsan nem került szóba a dolog.
  • Összkép:

    Életemben először egy karibi félvér szépséggel randiztam. Már csak ezért is maradandó az élmény. Ettől függetlenül ritkán randiztam egy ennyire művelt, tanult, nemes hölggyel. Aztán igen szép komolyzene szólt, miközben engem kényeztettek. (Megjegyzem az Örömóda dallamára elélvezni számomra még izgibb lenne - sajnos az Örömóda csak 4-5 perc.) Aztán ritkaság, hogy valaki ennyire élvezni tudja a testiséget, mint ez a Hölgy. Szóval egyszer csak berobbant ide közénk Lyna, és méltó helye van a legjobbak között. Kedves makktársak: csak a tervezett mellplasztikázásról beszéljétek valahogy le!

    Jelenleg négy Istennős beszámolóra van jogom, és azok a helyek nem kiadók. Azokhoz a hölgyekhez olyan vonzódás köt, hogy szinte árulás lenne részemről őket visszaminősíteni. Ezért Lyna egy Felejthetetlen randi címkét kap tőlem. De hogy felejthetetlen volt a számomra, az nem is kétséges.
Happy Massage