• Freya

  • Beküldte:
  • Freya reagálása

    Szia Kedves ! Köszönöm szépen ezt a szuper írást.Nagyon tetszett!örülök,hogy nem ítélkeztél külső alapján és úgy döntöttél,hogy adsz egy esélyt arra hogy megismerj milyen is vagyok :). Tudod aki az állatokat szereti az rossz ember nem lehet :).

  • Egyeztetés:

    ELŐZMÉNY: az erotikus masszázs területén való barangolásaim során eddig Freya esetében ért a LEGNAGYOBB CSALÓDÁS.

    Még mielőtt bárki felkapná a fejét, megnyugtatok mindenkit, hogy a lehető LEGPOZITÍVABB ÉRTELEMBEN csalódtam.

    Itt az oldalon láttam az adatlapját, telefonon hívtam, amit szinte elsőre felvett, majd a továbbiakban, személyes üzenetekben és VTR – ben tartottuk a kapcsolatot. Az egyeztetések során kellő rugalmasságot tanúsított.
  • Megközelítés:

    A Haller lakópark közelében van az új építésű lakótelep, ahová könnyű eljutni tömegközlekedéssel. Az autósoknak ajánlott a Lurdy ház parkolóját igénybe venni. Én eddig mindig bekockáztattam és megpróbáltam minél közelebb parkolót találni Freya lakásához. A GPS a kapuig visz, de a közelben lévő szabad parkolóra érdemes lecsapni. Eddig mindig sikerrel jártam és reális távon belül találtam is parkolót, amely fizetős.
  • Helyszín:

    Igazi barátnős feelinget találtam Freyánál, ugyanis semmi szalonra utaló hatás nincs, mert egy amerikai konyhás lakásról van szó. Bár nem így van, de akár élhetne is itt Freya, mert minden adottság meg van ahhoz a lakásban. Nagy és kényelmes franciaágyon lehet a szeánsznak a masszázs és a kényeztetés részét eltölteni. Számomra nagyon szimpatikus, hogy semmi hangulatvilágítás és hangulatfokozó zene nem volt. A tv volt bekapcsolva, talán valamelyik zenei csatorna, de egyébként fogalmam sincs, hogy mi ment benne. Ugyanis annál sokkal inkább lekötött Freya, mintsem a tv műsort figyeljem. Így olyan érzésem volt és van amikor Freya – nál vagyok, mintha valóban vagy otthon lennék, vagy egy ismerőshöz ugrottam volna fel, de leginkább mintha az ember a barátnőjénél lenne.

    Persze aki arra készül, és akinek számít a hangulatvilágítás, akkor sem jön Freya zavarba, mert nem gond a besötétítés és vannak led – ek, sőt még mécsesek is. Relaxaló masszázshoz való aláfestő zene hallgatása sem jelent gondot.
  • Lány külseje:

    Az Egyeztetés pontban írt POZITÍV csalódásomnak alapvetően az volt az oka, hogy a fotói egy számomra fagyosnak és hidegnek tűnő tekintetű és távolságtartó hölgy képzetét vizionálták. Így hiába volt egyébként az alakja számomra tetszetős, az arcvonásai is szimpatikusak mégis sokáig csak szemeztem a fotóival. Sokat hezitáltam, hogy felhívjam-e vagy sem, de mégsem nyúltam a telefon után.

    Lehet, hogy furcsa, de éppen a Peter65 által írt, nagyon sokak által kritizált beszi lendített át a holtponton és felhívtam Freyát.

    Már az első telefonbeszélgetés alkalmával minden előítéletem véglegesen megszűnt. Ugyanis egy nagyon kellemes orgánumú és kifejezetten kellemes modorú hölggyel beszélhettem. Freyán ekkor már egyáltalán nem éreztem a számomra a fotóiról sugallt hidegségnek semmiféle jelét, sőt nagyon is barátságos és vidám hangvételben beszélgettünk. Olyannyira, hogy minél előbb nagyon kívántam a személyes megismerkedést is.

    A lakásba lépve egy kétrészesnek tűnő fehérneműben fogadott és mintha csak a képekről lépett volna elém, egy nagy különbséggel, hogy nagyon kedvesen mosolygott. A fotókon is látható hibátlan alakja és helyes arca a valóságban is ugyanazt mutatták. A vállára omló szőke hajába beleszippantva csodás illatot éreztem miközben csodáltam, hogy milyen szépen keretezi a bájos arcát. A szép nagy szempárja nagyon megfogott, főleg ahogy azokkal nézni tud az emberre az eléggé földbe döngölő élmény. A dús ajkait csodálva pedig megmondom őszintén, hogy kellőképpen beindult a fantáziám. Ez csak fokozódott amint a csodaszép formájú és nagyon nagy melleit néztem és nem is álltam meg, hogy bemutatkozó simogatásra ne kérjek engedélyt. A melleinek a finom tapintása közben a szemébe nézve, majd a hibátlan formájú lábait elnézve kellemesen beszélgettünk mindenféléről, ami által még szimpatikusabb lett számomra.

    Nem is bírtam tovább, hogy testközelben legyek az emberileg is nagyon szimpatikus szexbombával és többre vágytam, minthogy csupán nézzem és érzékien, de csak üdvözlően érintgessem. Ezért gyorsan irányt vettem a fürdőbe.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőből melltartó nélkül várt vissza egy rafinált alsóban. Azért rafinált, mert egynek látszott, csak amikor a bugyit levette derült ki, hogy a derekán még maradt egy körbe érő nem tudom mi, amely számomra nagyon erotikus volt.

    A Freya által feltett, milyen kényeztetést szeretnék kérdésére a válaszomnál abból indultam ki, hogy milyen lehetőségek vannak Freya esetében. Mivel nincs valódi csók és szájba élvezés, ujjazás ezért a nem mindennapi kebleivel való többféle pozícióban történő kebelszexet, francia és kézi repertoárt és a csúszka adta örömök kipróbálását és bemutatását kértem. Ezekre mindre van lehetőség választ kaptam széles mosollyal.
    A hány élvezést szeretnék kérdésre pedig azt mondtam, hogy nem az ürítések száma a meghatározó, hanem minél tovább élveztesse velem a fenti kényeztetéseket. Erre még nagyobb mosollyal mondta, hogy rendben. Szinte éreztem, hogy azt gondolja: „Na, akkor most figyelj!”

    A masszázs a francia ágyon történt, mondhatnám, hogy nagyon szakszerű volt, majdnem szétszedett és összerakott, de akkor nem mondanék teljesen igazat. Egyébként, akinek egy ilyen bombanőnél ilyen elvárása van, az szerintem nyugodtan kezeltesse magát elmegyógyásszal.

    Egyébként szerintem tud masszírozni, de mondás nélkül is vette a lapot, hogy nem vágyom rá, hogy szétszedjen és összerakjon. Nagyon kellemes volt és az egymásra hangolódásnak tökéletesen megfelelt.

    Az nem csupán felvezetőül szolgáltak, ugyanis folyamatosan alkalmazta azokat.
    A nyakamtól kiindulva érzéki csókokat helyezett el, amelyekkel megbizsergetett, melyet még tetézett azzal, hogy közben a mellei gyengéden csúsztak rajtam, illetve a kezeivel a farkamat és a golyóimat birizgálta. Ez a mozgás és érintés kombináció majdnem az azonnali kivégzésemet okozta. Ezt elkerülendő adta a megkegyelmező érzéki érintéseit és simításait. Eközben én lelkesen elmerültem a melleinek a simogatásában és orális kényeztetésében.

    Folytatás a következő fejezetben.
  • Levezetés:

    Fordult az orális kényeztetés, mert Freya szép lassan úgy helyezkedett, hogy a nyelvével érzékien megérintette a makkomat, majd még érzékibben körbe nyalogatta, közben pedig a golyóimmal kézi zsonglőrködött, de egy két simításban a farkam is részesült. A bársonyos ajkaival minden oldalról kőrbe kóstolta a farkamat, majd a makkot eltüntette az ajkai között. Ez volt az előjátéka annak, hogy a farkamat koppig eltüntesse a szájában.

    Majd úgy fordult, hogy a lábam között térdelt, ekkor a melleit szemből és alulról tudtam simogatni. A melleivel körbe-körbe járta a farkam, és időnként felváltva az ajkaival is beszállt.
    Majd feljött mellém, akkor pedig a kezeivel a zacsit, a golyókat és a rudat táncoltatta, én pedig oldalról a hanyatt fekve is felfelé meredező melleit kaptam kézre és a nyelvemre.

    Pozíciót váltva volt, hogy a hátán feküdt és úgy toltam felváltva finoman a melleit és a száját.

    Vagy a keze, vagy a szája felváltva, vagy együtt, de valamelyik mindig kényeztette Grizzlykét.

    Francia repertoárja igen sokrétű és nagyon jól variálja azokat, valamint a szájjal és kézzel, illetve az együtt történő kényeztetést. Ennek hatását igen hatékonyan tudja fokozni a megfelelő időben történő megfelelő mennyiségű nyálellátással.

    Miközben ilyen formán tartott folyamatosan az élvezés határán én teljesen elvesztettem az időérzékemet. Egy idő után mosolyogva megjegyezte, hogy te aztán jól bírod. :) Kérdezte, hogy meddig bírod? Erre mondtam, hogy reggelig. Erre mondta, hogy az jó, mert most telt el a két órás programból a második óra, így most már megreptetnélek. Ne tétovázz kértem, aminek meg is lett az eredménye egy fehéren csordogáló patakban Freya mellei között.

    Miután leszálltam a földre mondtam neki, hogy az egy dolog hogy közel két órán át orgazmus közelében tartottál és én szerinted ezt jól bírom, de amit Te csináltál az volt az igazi mestermunka a legjavából.

    Mint megtudtam Freya több mint állatkedvelő, mert komoly állatvédő tevékenységet is folytat. Így nem csoda, hogy a kis Grizzlyt nem akarta kivégezni, hanem csupán óvatosan magához vette, hogy gondoskodni tudjon róla hosszan tartó kellemes élményt okozva.
  • Elszámolás:

    Extrák nincsenek a végén adtam át a virágszálakat, nyilván nem kézbe, hanem ahogyan az illendő.
  • Összkép:

    Amint azt írtam az adatlapi fotók alapján kialakult kezdeti idegenkedésem átváltott egy nagyon kellemes szimpátiába, olyannyira, hogy a most leírt randin kívül voltak már további találkozásaink és tervezünk még a jövőben is.

    A lehetőségei ugyan szűkösnek tűnhetnek, de amiket vállal azokat maradéktalanul meg is csinálja, így olyan nagyon kellemes és felejthetetlen élményeket tud nyújtani, amelyek nem sok mindenhez foghatók.
Happy Massage