• Lyna

  • Beküldte:
  • Lyna reagálása

    Édes Brokkolim!

    Nem győzöm hangsúlyozni, hogy magam nem értem, hogy érdemeltelek meg benneteket!
    Kérek (majdnem)Mindenkit, hogy itt vegye fel az ingét.

    Ölellek!

  • Egyeztetés:

    Telefonon személyesen vele, a búgó hangján elmondta a tudnivalókat és megbeszéltük a randit másnapra.
  • Megközelítés:

    Az Üllői útról nyíló kis utca, könnyű megtalálni, egy újabb építésű épület. Parkolóhely szerintem általában van, 350 forintos övezet.
  • Helyszín:

    Amilyen egy újabb építésű lakás szokott lenni, minden rendben semmi különös. Tusfürdő volt bőven. A szobában egy francia ágy áll rendelkezésre, ami sokkal jobban meg is felel Lyna gyógyító rendelésének, mint egy masszírozó pad vagy tatami. A végében tükör :)
  • Lány külseje:

    Ahogy valaki írta, tipikus félvér vonásokkal rendelkezik Lyna. Nekem egy dolog volt egy kicsit zavaró az arcán, hogy tetoválva van a szemöldöke. Amúgy egy boszorkány, húsos, hatalmas, puha ajkak... Egy nõies puncival rendelkezik a hölgy és egy egészen elképesztõ szuper seggel, ez ugyanis sokkal inkább segg, mint fenék. Kemény, kerek, gyúrható.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs részt átugrottuk nagyjából egy másodperc alatt, de így is két részre bomlottak az események. Az ágy mellett állva kezdünk ismerkedni, csókolozni, fogdosni egymást. Nem sok kellett hozzá, hogy Lyna már nekem háttal álljon a farpofái között csúszkáló farkammal a kezemben a melleivel :) Két perccel késõbb pedig már térdenállva szolgált engem a legváltozatosabban :)
    Ezután kértem, hogy mutassa meg nekem a punciját. A hátára feküdt én pedig a helyemre kerültem a puncijához a combjai közé. Egy hosszabb nyalakodás után nonverbális kommunikációnkból kiderült, hogy Lyna élvezi az ujjazást is, így nyalakodás közben ezt is bevetettem. Egyre gyorsuló tempóban, egyre keményebben, Lyna pedig közben kifejezetten élvezte ezt, hangot is adott neki, becsukott szemmel koncentrálva élvezte egyre inkább a dolgokat, majd elélvezett, közben nyögött, beszélt, hangot adott az érzéseinek, ami izgalmas volt és jól is esett és segített is a tökéletes végrehajtásban.
    Egy nagyon rövid etap elejéig a szájába kapta a farkamat, de annyira tetszett, ahogy élvezett, hogy újra én akartam kényeztetni. Ugyanazt csináltuk, mint az elõbb, csak egy kicsit hosszabb ideig, egy kicsit erõsebben kellett dolgoznom, a végén már három ujjal is, Lyna pedig átvette az irányítást a csiklója felett és közben magát elégítette ki, így a közös munka erdeménye egy újabb hatalmas orgazmus lett. Megbeszéltük, hogy minden hölgy megérdemelné, hogy így kezdõdjön a napja.
  • Levezetés:

    Lyna végig kommunikált, perverz, csúnya dolgokat mondtunk egymásnak, az egyik az volt tõle miközben kõkeményen ujjaztam, hogy ezért nagyon leszopom majd a farkadat. Mondtam, hogy arról biztosíthatlak, te drága :) Most tehát ennek jött el az ideje. Alapvetõen azt szeretem, ha hosszan, nagyon lágyan izgatnak és a végén kiverik a farkamat. Ebben az irányban próbáltunk tehát haladni. Lynának a hosszas izgatás igazán nem okoz gondot. Az ajkai között könnyedén eltûnik a fasz, de imádja nyalni, nyalogatni is, a golyókkal is kedvesen és szívesen játszadozik. Közben néz rád, ha kell. Mondtam, hogy jó lenne hallgatni is folyamatosan a búgó hangját, de sajnos ez lehetetlen, mert állandóan tele van a szája a farkammal. Szóval felállított rendesen, tud mindent ez a lány, na. Lehet tolni a fejét rá, nyáladzik, köp, kiveszi, beveszi. A vég úgy ért el, hogy egy kicsit oldalról kértem a munkakifejtést, hogy a seggét tudjam markolni, miközben beleveri a farkamat a szájába. Akkorát élveztem, hogy le kellett egy kicsit fognom a fejét, mert szuper érzékeny lettem, nem bírt a farkam már több mozgást elviselni.
    Utána még beszélgettünk egyet férfi-női dolgokról, Lyna munkatapasztalatairól, kolléganőkről stb.
  • Elszámolás:

    A végén tettem valahova a szobában.
  • Összkép:

    Lyna egy nagyon szuper szerető. Olyan nő, akinek ha 100%-ot nyújtasz, akkor ő is 100%-ot fog érte cserébe adni. Röviden talán ennyi. Nagyon figyelmes, nagyon tudja mit akar egy férfi, magas szexuális kultúrával és érzékenységgel rendelkezik és ezt ki is tudja fejezni, széles skálán játszik, elbűvölő a szája kívülről és belülről is, imád adni és kapni is, élvezi, amit csinál és ez nagyon nagyon fontos.
Happy Massage