• Nicol

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hirdetése más oldalon is fenn van hasonló tartalommal. Telefonon hívtam, visszacsörgött. Az első alkalommal nem sikerült időpontot egyeztetni, a másodikra sikerült, 25 perc múlva már találkoztunk.
  • Megközelítés:

    Térképen jelölt helyen van, tömegközlekedéssel és kocsival is elérhető. Én távolabb álltam meg és odagyalogoltam. GPS oda visz.
  • Helyszín:

    Panelház. Fürdő kicsi, kád van benne zuhanyfüggönnyel. Régebbi stílus, nem modern luxus, de tiszta.
    Szoba már méretesebb, 3 van belőle lányonként egy. A lakás nem túl magasan van ami előny, ha valaki nem szeret liftezni.
    A "kilátásról" az egyik oldalon lehelyezett hatalmas tükör gondoskodik.
  • Lány külseje:

    A bőre sötétebb, mint a képeken. Én ezt a nyár végi időpontnak tudtam be, de biztos, hogy könnyen barnuló kreol bőre van. A képeken a kisebb bőrhibák nem látszanak, és előnyös beállítások lettek kiválogatva. Mellei kifejezetten kicsik de kemények a képek alapján nagyobbra számít az ember, derékbőségét meg kisebbnek gondolná, de a feneke pont mint a képeken. Puncija húsos nagyajkakkal és vékony kicsi pillangós kisajkakkal rendelkezik. Puncija viszonylag szűk, minden borostától mentes volt, valószínűleg frissen borotválta. A 165/53 reális lehet, bár én kisebbnek és könnyebbnek éreztem. Haja egyenes szálú és barna volt. Nagyon kislányos, a 22 év reálisnak tűnik. Tulajdonképen azért is tetszett, mert nagyon hasonlított egy korábbi barátnőmre aki hasonló paraméterekkel rendelkezett.
  • Action:

    Találkozás után fürdő, majd ismerkedés. Mikor meg akartam csókolni, közölte, hogy az nincs. Ezen meglepődtem, mikor mondtam, neki, hogy előző nap egyértelműen azt mondta a telefonba hogy az van és ma emiatt nem kérdeztem rá. Ekkor azt mondta, hogy van, de nem végig, úgy látom azóta le is szedte az adatlapról. Simogatásokkal és csókkal melegítettünk be, majd rövid francia és kölcsönös francia következett. Én sosem kérek franciát végig, az számomra csak előjáték. Franciája jó, kellemes, a célnak megfelelt. Nyalásra nem reagált, így nem erőltettem. Elölről térdelve támadtam, majd átmentünk misszibe, a csókot nem adtam fel. Csókja visszafogott, lágy, kellemes. Ezek után lovaglás elölről, lovaglás hátulról és így lett végem, úgy hogy észre se vette. Aktus közben a tükörben figyeltem, ahogy a fiatal, csokibarna teste vonaglik rajtam. Kis beszélgetés, majd simogatás és újra a szájában vagyok. Most kutyával kezdünk jó szélesre tárt lábakkal, közben felváltva markolászom a melleit és a fenekét. Kicsit toltam elölről., majd oldalára fordítottam és térdelve támadtam. Ez a póz új volt neki. Ekkor már nagyobbat élveztem, amit ő is észre vett.
  • Elszámolás:

    A végén helyeztem el a szekrénykén a pontosan kiszámolt összeget.
  • Összkép:

    Fiatal kezdő lányka, mindent megcsinált amit kértem, de nem nagyon kezdeményezett. Kicsi, fiatal, kis mellű lányok, tinik kedvelőinek ajánlott. Végig visszafogottnak éreztem.
Happy Massage