• Lara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hívtam, majd megcsörgetett amikor tudtunk beszélni. Sikerült is aznapra egy időpontot lefoglalni. Később SMS-ben finomítottuk az időpontot.
  • Megközelítés:

    Villamos és busz jár a közelben. A metrotól már bérlettel rendelkező nem sétálna el. A cím pontos egyértelmű, a GPS odatalál. A parkolás mint Budán mindenhol nem mindig egyszerű, de ez szerencse kérdése, 50 méteren belül lehetséges.
  • Helyszín:

    Egy új építésű, ultra modern ház, szinte okosabb nálam. A lakás is ultra modern, szinte be sincs lakva, olyan új. A fürdőre is ez áll, tisztaság, rend. A fürdőben a kedvelt tusfürdők sorakoznak, abból lehet választani. Amerikai konyhás tágas nappali egy francia ággyal.
  • Lány külseje:

    Gyönyörű szőke nő fogadott piros body és combfix kombóban. Helyes arc, vékony testalkat. A képeknek teljesen megfelel.
  • Action:

    A fürdést követően egy szál törölközőben érkeztem vissza a francia ágyhoz, ő a piros body combfix kombóban és piros tűsarkúban jött. A bodyt meglazította és eloldotta felül, így csupasszá váltak azok a remek cicik. Finoman közelebb húztam magamhoz, hogy ciciket kezelésbe vehessem. Mivel pont száj magasságba kerültek a bimbók, így adódott a lehetőség, hogy szájba vegyem őket. Hálát adtam a jó istennek, hogy ilyen jó cicikkel ajándékozta meg Larát és rajta keresztül engem. Simiztem közben és folyamatosan kaptam a dicséreteket. Ezt követően az ágyra helyezkedtünk, majd Lara délnek vette az irányt és közben mindent éríntett, amit csak lehet, sőt túl is futott és a golyók is kaptak kényeztetést. A francia nagy beleéléssel és hihetetlenül izgatóan zajlott. Sajnos kérnem kellett, hogy ne adjuk át magunkat az érzésnek, hanem a további sex érdekében szakítsuk meg a folyamatot. Szegény egy pillanatra úgy érezte a franciájával van bajom, de aztán mindketten megnyugodhattunk és lovaglásban egyeztünk meg. A védőfelszerelés felhelyezését követően még egy pici franciás kényeztetés aztán nyeregbe pattant. Újabb csoda következett. Olyan jó ütemet talált, hogy kellően izgató volt, de mégsem vágtáztunk eszementen a cél felé. Az élvezetek közepette még jutott lehetőség a keblek csókolgatására, simogatására, puszikra. Ilyen körülmények között szívesen adja meg magát az ember az érzéseinek, hatalmasat élveztem. Pihegtünk egy kicsit majd segítséggel letisztogattam magam. Most én próbáltam Larának örömet szerezni. Szájban a kejhével sajnos nem értem el a csodálatos kebleket, de cserébe szoríthattam a kezest. Folyamatosan dicsér, beszél hozzám, imádom. Meglepően hamar elélvezett én meg bután meg "haraptam" ( fogas puszi ) a combját, majd kiugrott az ágyból. Bocsánatot kértem. Egy kis pihenő következett ( barátnő feeling ), hogy képesek legyünk ( főleg én ) még egy fordulóra. A második kör franciás felvezetéssel kezdődött és lovaglással folytatódott, ahogy azt feljebb már részleteztem, de a beteljesülést váratott magára, így kutyusba fordultunk és úgy folytattuk. Jól elfáradtunk, de kitettünk magunkért. Szerintem én már érezhetően nem voltam kemény, de nagyon jól esett. Végül egy franciás befejezésben egyeztünk be, de nem akartam a végletekig visszaélni a finom franciájával, így besegítettem én is. Magamhoz öleltem, cicit a szájban tartva kézi rásegítéssel élveztem el másodszorra is. Gyors tusi és együtt tipliztünk le. Fantasztikus volt.
  • Elszámolás:

    Az oldalon feltüntetett, melyet telefonban is megerősít. Korrekt. Én az elején szoktam kitenni, mert utána nem vagyok magamnál.
  • Összkép:

    Már az első randin igen magasra tettük a lécet, remélem még többször megpróbáljuk überelni. Visszajárnék szívesen.
Happy Massage