• Liza

  • Beküldte:
  • Liza reagálása

    Drága FelhőtlenPhil!

    Köszönöm Nektek, hogy "rám esett a kiszámolás" a játékotokban! Nagyon meglepődtem, jól esett hogy én vezethettelek a "sötét oldalról" a félhomályba ;)
    Most így utólag bevallom: kicsit zavarban voltam.
    Megnyugtató, hogy hamar elfelejtetted a tatami másik funkcióját. Ez kissé élvezetesebb, mintha a nagy kiemelőt gyakoroltuk volna egymáson ;)
    Profi kényeztető vagy! Ezt tanítani kell(ene)!
    Egy jó masszázs (pláne erotikus) felér egy fergeteges előjátékkal. A két "oldal" különbsége abban rejlik, hogy mi, masszázslányok "ott tesszük fel az i-re a pontot" ahol a "sötét oldalnál" a tánc kezdődik. Szükség van ilyen és olyan befejezésre is. Így kerek az élet ;)
    Azért még remélem, látlak ;) van még határ, amit a témakörön belül lehet feszegetni ;)

    Csókollak: Liza.

    U.i.: a rózsaszálakat akkor engedi a rendszer kiírni, ha azt én előzetesen megadtam. Mivel sokszor szembesültem azzal, hogy nem a szolgáltatást nézik, hanem csak a tiszteledíjra kíváncsiak, és tovább lapoz, esélyt sem adva a találkozónak, igy jobbnak láttam ezt nem kiírni. A telefonbeszélgetés során, a "program ismertetés után" (pfúj, de csúnya szó)- jogában áll eldöntenie, hogy bejelentkezik-e, vagy sem.
    Tudod, a másik levelezőlistában kapunk elég bicskanyitogató kérdéseket a tiszteletdijjal kapcsolatban. "Mennyi az ára? Küldenél egy árlistát? Nálad mennyi egy óra?" -ez utóbbira szoktam válaszolni, ha humoromnál vagyok: 60 perc.
    "Mondanál egy árat?"- most vettem csontozott csülköt 1249 Ft/kg-ért."
    Jobban szeretem az élő kommunikációt. 5, maximum 10 perc, és foglalás nélkül nem kötelez senkit semmire. De emberibb :)

  • Egyeztetés:

    Lizát rendhagyó módon egy pályatársa ajánlotta figyelmembe. Ritkán hagyom el a sötét oldalt, így az egyeztetésnek ezúttal kiemelt szerepe volt. Liza a megadott elérhetőségi időpontban könnyen elérhető volt, telefonon minden szükséges információt megadott, nem a menüt sorolta fel gépiesen, hanem a csacsinak tűnő kérdéseimre is türelmesen, jókedvűen reagált. Privát üzenetben könnyed, kommunikatív.
    Azt hiszem VTR nincs.
  • Megközelítés:

    A Westend tőszomszédsága. Mivel a szűk értelemben vett belvárosban található, így gépkocsival az odatalálás nem okozhat gondot, a parkolás viszont már fejtörést okozhat. Ha autóval mennék és nem találnék parkolóhelyet, akkor a bevásárlóközpont parkolója tökéletes vészmegoldás lenne. Ha viszont bringával mentek, akkor ne a pincelejáró korlátjához kössétek a drótszamarat, mert én pont olyan lakóba ütköztem, akinek muszáj volt megjegyeznie, hogy bringámat vigyem fel a lakásba, a közös társasház közös területe nem kerékpártároló, hogy mindig ott lássa a bringámat (először jártam a házban)
  • Helyszín:

    Nem vadi új építésű, de nem is XIX. századi, inkább a nagykorúságát már betöltött épület. A búvóhely egy magasabban fekvő emeleten található, ahová lift visz fel. Maga a rendelő kétszintes, a fogadó szinten üdvözlés, maradsz?-maradhatok?, cipő le, és irány a foglalkoztató emeletre, ahol is két birkózószoba és a fürdő található. A vizsesblokk már-már zavarba ejtően tágas, tisztálkodás a fürdőkádban, amit Kneipp taposó hangulatát idéző gumikavicsos csúszásgátló tesz biztonságosabbá.

    A találkozás érdemi része a bal oldali szobában zajlott, melynek közepén tatami (eszembe jutottak az iskolai cselgáncs edzések, ahol pont ugyanilyen szőnyegeket tartottuk az edzés, de akkor még nem gondoltam volna, hogy a válldobások, karfeszítések, fojtások helyett lényegesen barátságosabb tevékenységet lehet folytatni ezen a borításon) terpeszkedett, kis asztal a zenegépnek és a füstölőnek, szék és azt hiszem szobainas berendezésként. Na és a falon a tükör, hogy akkor is láthassák egymást a felek, ha éppen nem szembefordulva zajlik a tevékenység.

    Az egész találkozónak adott egy pikáns érzést, egy finom cuckold-feelinget, hogy a házban felújítás zajlik, és időnként olyan zajok hallatszódtak, mint amikor a szekrénybe zárt férj, aki tudja mi folyik a tatamin, tehetetlen dühében dörömböl az ajtón. Mivel a felújítás rövid ideig tart, ez az élmény nem garantált mindenkinek.
  • Lány külseje:

    Liza arcos képekkel hirdet, élőben is pont ugyanaz fogad, mint a fotókon. Nem a ballagási képek vannak feltöltve, nincsenek kiretusált formák, csúnyán letagadott kilók. Csupán a magasságbeli különbség nem volt olyan jelentős, mint azt a kiírt centi alapján gondoltam, igaz magassarkú lábbeli sem tetézte a köztünk lévő differenciát.

    A hirdetés jellegénél fogva az intim részek a fotókon nem látszanak. Lizának alkatához illő, méretes keblei vannak, természetes eséssel, szilikon, vagy egyéb beavatkozás nem teszi hihetetlenné a kívánatosat.
    Vendéglátóm higiéniája kifogástalan, szeméremdombja borotvált, bőre puha, de feszes, egyszóval Liza pontosan azt hozza külsőre, mint amit a képei sugallnak. A pontot az i-re vidám, őszintének tűnő mosoly, és a kedvesség teszi fel.
  • Erotikus masszázs:

    Nem vagyok egy gyakorlott massz-alany, ezért a szakszerűségről botorság lenne nyilatkoznom. Mivel a zuhanyzást még állva ölelés és meglehetősen beleélős csókolózás követte, így Liza kérésére meredező farokkal heveredtem a tatamira (félreértés ne essék, Liza nem azt kérte, hogy álljon a farkam, az állt magától is, hanem azt, hogy feküdjek hasra)

    A masszázs színtelen, szagtalan kókuszolajjal(?) történt, amit eleinte kézzel, alkarral, könyökkel vitt fel a testemre vendéglátóm. Kapott a masszázsból a lábam, fenekem, hátam, nyakam, karjaim. Amolyan átmenetnek éreztem a simogatás és a dögönyözés között. Kellemes nyugtató érzés volt, még szerelemcsüngő is felpuhult valamelyest a kezelés alatt. Egészen addig, amíg nem történt egy-egy benyúlás a tojástartó irányába, majd jött a várva várt „Megfordulhatsz”.
  • Levezetés:

    Számomra nem könnyű pontosan meghúzni a határvonalat a masszázs és a kényeztetés között, de amikor egy kívánatos hölgy olajos testtel csúszkál a hasamon, azt már bajosan tudnám a klasszikus masszázs kategóriába sorolni. Márpedig ezt történt. Rendkívül erotikus érzés volt, ahogy a nagy, puha mellek végigsiklottak a testemen. Mivel én hanyatt feküdtem, Liza szemben velem csúszkált, így óhatatlanul a farkam is kapott a kényeztetésből, hol kézzel, cicivel, ajakkal, de Liza arról sem feledkezett meg, hogy amikor csúszkapálya felső pontjához ért, mindig megcsókoljon. A kezelés nem bokától-tokáig tartott, hanem azokon túl is. Miközben lábamat simogatta, Liza egyszer csak végignyalta a lábfejemet, majd hopp, szopni kezdte a lábujjaimat. Szokatlan érzés volt, olyan, amilyet ritkán élek át, váratlansága miatt talán kicsit zavarba is jöttem volna, de Liza tette mindezt vidáman, jókedvűen, pajkosan, ami még a kényelmetlen érzés megszületése előtt el is oszlatta azt.

    Liza rákérdezett, hogy volna-e kedvem a kölcsönös kényeztetéshez, nekem pedig persze, hogy volt kedvem. A masszázs-tudatlanságommal nem is akartam blamálni magam, úgyhogy sűrűs simogatások és csókok közepette gyorsan a szemérme felé vettem az irányt. Tevékenységemet halk sóhajok jutalmazták. Kitartóan dolgoztam különösebb teátrális visszajelzések nélkül, mígnem Liza arra bátorított, hogy finoman használhatom az ujjaimat is. Mivel komolyan vettem a kölcsönösséget, ezért Liza combjait a nyakamba véve nyelvemmel a popsija felé is elkalandoztam. Óvatos próbálkozásaimra Liza pozitív visszacsatolást adott, így nemsokára egyik ujjam Liza puncijában, másik pedig a popsijában mozgott, miközben nyelvemmel hol itt, hogy ott próbáltam teljessé tenni az élményt.

    Mivel a találkozót a kölcsönösség jellemezte, ezért Liza visszazökkenése után ismét én kerültem hanyatt, és immár célzottan a farkamat vette célba vendéglátóm. Francia technikája igazán változatos, a mély és intenzív szopás, a heves és gyors bólogatás ugyanúgy megfér a repertoáron, mint amikor olajos marokkal körkörösen/csavarva kényeztette a rúd tövét, miközben farkam ki-be járt ajkai között. A vég is így ért, és mivel nem beszéltünk meg minden apró részletet, ezért elcsukló hangon jeleztem, hogy mire számíthat. Liza figyelmeztetésemre nem húzódott el, hanem a határozottan, mélyen benntartotta a farkamat egészen addig, amíg utolsó rángásaim is elhaltak.

    Összebújás, simogatás, rövid beszélgetés és egy közösen végrehajtott alapos csutakolás is belefért a cooldownba. Tartalmasan töltöttük ki a másfél órát
  • Elszámolás:

    Nem tudom, hogy a vidám oldalon mi számít átlagnak, ha jól emlékszem a másfél órás jókedvért oly’ mértékben illik kifejezni háláját a vendégnek, mint amennyit egy napszámos egy teljes álló nap keres.
  • Összkép:

    A rutinos masszázsra járók biztosan részletesebb tájékoztatást tudnak adni a szakmaiságról, én csak a találkozón szerzett benyomásaimat próbálom meg közvetíteni. Lizában egy kedves, határozott, saját testét nagyon jól ismerő, a vendég testét rövid úton eredményesen feltérképező, közvetlen lányt ismertem meg, akivel kellemes az együtt töltött idő. Igazán örülök, hogy a látogatáshoz szükséges végső lökést jelentő ajánlás alapján személyesen is találkozhattam vele. Nagyon kellemes és izgalmas kalandban volt részem.
Happy Massage