• Renáta

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Renáta reagálása

    Helló helló helló sziasztok!


    Hát én konkrétan hangosan sírok ezen a beszámolón :DDDDDD
    Persze nagyon aranyos vagy, hogy írtál ilyen kedves dolgokat, mert végülis dícsértél meg semmi rosszat nem mondtál, de mégis valahogy olyan érzésem van, hogy ne már, ez most komoly?! PASIM VAN? Tényleg? Örülök jó tudni, meg annak is örülök, hogy ezt mostmár mindenki így tudja a beszámolokon :DDDDDDDD _ASA_DAS_DSD:_AD:D:DA:AW:
    Esküszöm nem tudom mit írhatnék még neked, de valószínűleg mindent tudsz, amit kell. Mondjuk már most többet írtam, mint te. Ájuljak el, ha nem ülök le és írok meg egy beszámolót én is. Ilyenre pont bármikor lenne időm is nekem is, két vendég között.
    Nagyon-nagyon sok ilyet akarok még olvasni magamról, kérlek ne kíméljetek!!!!!!!!! Majd sorsolok közöttetek, hogy ki írja a legsemmitmondóbb beszámolót rólam. Szerintem ti versenyeztek egymással, hogy ki ti tudja a legvelősebb beszit összedobni.
    Pazar.
    Isteni.
    Fergeteges.
    Szenzációs.



    Eszembe is jutott egy zene.
    https://www.youtube.com/watch?v=RbBfbaMxrQY

    Majd most jön a milyen egy aljas paraszt vagyok, hogy így kiröhögöm, ahelyett, hogy értékelném, hogy időt és energiát nem sajnálva írt rólam ilyen kedves dolgokat, de egyrészt rettentő jókedvű lány vagyok, másrészt pedig képtelen vagyok elmenni szó nélkül ezek mellett az élmény beszámolók mellett. De tudjátok mit? Megnyitom a kapukat és szabadon lehet véleményezni a beszik alatt újból, látni akarom a kommenteket!!!!!!! Imdálak titeket, Téged is Owl

  • Egyeztetés:

    Többször kerestem már telefonon, mert már korábban is akartam menni, csak vagy neki vagy nekem nem volt jó az időpont. Nem lehet mindig elérni, de többszöri próbálkozás után azért mindig sikerül.
  • Megközelítés:

    Egyértelműen megadta a címet, ezért könnyű volt odatalálni. Amúgy is a város egyik legismertebb terének közelében található.
  • Helyszín:

    Gyönyörű, tágas, modern lakás. Szépen van berendezve, a higiénia maximális. Pozitívum, hogy abszolút otthonosan tudja az ember érezni magát, mintha csak a szomszéd lányhoz ugrott volna át.
  • Lány külseje:

    Minden szempontból gyönyörű a lány. Szép arc, szexi, vonzó test. Egy gyönyörű, minőségi fekete bugyi-melltartó kombóban fogadott, amit persze alig vártam, hogy lekerüljön róla. Persze, még jó ideig nem került le.
  • Erotikus masszázs:

    Egy hosszú, erőteljes masszázst kaptam. Mivel eléggé fel voltam izgulva, ott a helyszínen még túl hosszúnak is éreztem, utólag persze beismertem, hogy kellett ennyi, mert rendesen ellazított. Sport mellé mindenképpen ajánlatos a masszázsa, mert tényleg segít, nem csak simogat. Viszont emiatt fontos megjegyezni, hogy másfél óránál rövidebb időre nem érdemes hozzá menni, mert tényleg hosszú a masszázs, meg az elején a beszélgetés is, szóval kell időt hagyni az erotikára is. ;)
  • Levezetés:

    A masszázs után finoman elkezdte simogatni a farkam, miközben én is megszabadítottam a melltartójától, és elkezdtem felfedezni a testét. Mivel szimpatikus voltam neki, és jót beszélgettünk, elkezdte a nyelvével és az ajkaival is kényeztetni a farkam. Nagyon jó lett volna megcsókolni, de mivel párkapcsolatban van, ebbe nem ment most bele, sajnos. Viszont hamarosan megszabadítottam a bugyijától is, magamra húztam, és elkezdtem nyalni. Alapvetően nem vagyok nyalásmániás, de Reni punciját nem szabad kihagyni. :)
  • Elszámolás:

    A végén a megbeszéltek szerint.
  • Összkép:

    Minden rendben volt. Mint fentebb írtam, mindenképp 1,5-2 órára érdemes menni hozzá, mert hosszú az elején a beszélgetés, valamint a masszázs is. Mindkettőre szükség van, de nem szabad, hogy az erotikára ne maradjon elég idő.
  • Webi megjegyzése:

    Első beszámolódként kiteszem, viszont legközelebb kicsivel több konkrétumot kérünk :)
Happy Massage