• Ayse

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon láttam a hirdeteset. Több beszámolót is olvastam róla, és úgy döntöttem hogy muszáj lesz nekem is meglatogatni.
    Telefonon próbáltam elerni, de elég nehezen ment. Amikor sikerült őt elérni, másnapra meg is lett az idopont.
  • Megközelítés:

    Maga a lakás elég egyszerűen megközelíthető kocsival és BKV val is. Napközben elég forgalmas a hely és parkolni is elég nehéz. De a közelben vannak helyek a kocsi számára.
  • Helyszín:

    A lakás egy teljesen új építésű ház. Minden nagyon korszerűen erre a célra van kialakítva. Talán 2 vagy 3 szoba van. A fürdő nagyon tiszta modern kád kis zuhany résszel. Tusfordobol nagy választék és természetesen friss törölközők.
  • Lány külseje:

    Mivel arckitakarassal hirdet így nagyon izgultam hogy nehogy csalódás érjen amikor ajtót nyit. De mindenkit megnyugtatok hogy ez miatt nem kell tartani, mert nagyon szép arca van szép szemekkel bár én a extra hosszú szrmpillakhoz nem nagyon vagyok hozzá szokva, de nem voltak zavarok. A teste tökéletes semmi plusz nincs rajta. A mellei meg fenomenálisak egész nap el tudnám őket markolaszni.
  • Erotikus masszázs:

    Miutan bekisert a szobába megbeszéltük hogy mit is szeretnék és a friss törölközővel el is mentem zuhanyozni. Miután kijottem a megbeszéltek szerint masszázzsal kezdtünk. Olajat hasznalt. Kérdezte hogy van e olyan részem amit jobban ellazithatna. Nem tanulta szerintem,de nagyon jól csinálta. Az ilyen helyekre nem is azért jár az ember hogy profi masszázst kapjon, főleg ha ilyen nővel van. A masszázs vége felé már egyre lagyabbak lettek az erintesek és egyre jobban kezdtünk áttérni az erotikus b részekre.
  • Levezetés:

    Fordulás után megszabaditottam minden felesleges ruhájátol és engedélyével bekentem a csodálatos testet olajjal hogy a csúszka könnyebben menjen. A melleinel kicsit tovább idoztem mert ahogy már írtam nem lehet velük betekni. A csúszka teljesen felizgatott ezt érezve egyre délebbre vette az irányt, majd kéz nelkül elkezdte a kényeztetésem.nagyon érzékien csinálta pont uyg ahogy szeretem. Nehéz volt visszafognom magamat hogy idő előtt el ne menjek. A falon lévő tukrok közben tökéletes látványt adtam a fenekerol. Próbáltam húzni az időt ameddig lehetett de nem bírtam, így amikor éreztem hogy közeleg a vég, jeleztem neki és egy hatalmasat élveztem.
  • Elszámolás:

    Az elszámolásrol a randi alatt már nem is esett szó. Telefonon mindent meg lehet vele beszélni. Így amikor megerkeztem az előre kiszamolz viragszalakat át is adtam.
  • Összkép:

    Aki egy nagyon csinos tökéletes alakkal megaldott lánnyal akar eltolteni egy akár több órát,annak csak ajánlani tudom.en nagyon jól éreztem magam vele és ha még lesz lehetőségem biztos hogy még fogom látogatni.
Happy Massage