• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szép képeinek köszönhetően már régóta a kedvencek között volt Jessyca. Leveleztünk régebben és telefonon is beszéltünk de nem sikerült mindkettőnknek megfelelő időpontot találni. Ma felhívtam és egy kolléganője beregisztrált engem Jessycához.
  • Megközelítés:

    Navigációval mentem, pont oda vitt ahova kell, vagyis láttam a térképen, hogy a ház mögött vannak parkolók így hát oda mentem. Parkoló is volt, még válogatni is tudtam. Ha jól láttam a villamos a ház előtt áll meg, így hát a tömegközlekedés is rendben van.
  • Helyszín:

    Egy 10 emeletes panel sokadik emeletén található a tetthely. Mondhatnám, hogy a célnak megfelel, ami így is van, de ennyi... semmi plusz. Voltam már sok sok jobb, szebb helyen. A lakás olyan panelos. A fürdő régi csempés, kádas, ahol a mosógép éppen dolgozik. A szobában kettő ágy is volt. Az egyik dupla, a másik szimpla. Kicsit olyan a hangulat mint egy telken ahova a nem használatos cuccok lekerülnek. A nagyobbik ágy széléből kiáll egy vas. Jessyca mondta, hogy azt kerüljem el. A lepedő sötét bordó vagy barna és sajnos, szerintem nem én voltam az első aki mosás után használta, de lehet, hogy tévedek és moshatatlan foltok vannak rajta. Tükör nem fokozza az élményt sajnos, pedig lenne mit nézni, mert Jessyca nagyon tetszetős. Nem tudom mennyire számít kupi feelingnek, hogy a szobád szobában beszélgető hölgy és egy férfi nevetgélését hallani, amit Jessyca hangosra állított zenével próbál tompítani, több kevesebb sikerrel.
  • Lány külseje:

    A képeken hibátlan tökéletes az alakja és ez a valóságban is így van. Egzotikus fekete bőre, széles mosolya mindenért kárpótol. Amit nem értek, hogy miért nem keres igényesebb szalont magának, de ez nem az én dolgom :) Szóval a képek valósak. A frissebb képeire hasonlít most, amin sokkal vékonyabb szexibb, szóval nem csalódtam. Arccal hirdet, szóval itt sem lehet meglepetés. Nagy élmény egy ilyen gyönyörű fekete leánnyal elidőzni.
  • Action:

    Megérkezésemkor kézfogással üdvözölt meg kedves szavakkal. Bekísért a szobába. Előre elkérte a honoráriumot. Kért, hogy szabaduljak meg a feleslegessé vállt cuccaimtól, adott egy törölközőt és megmutatta a fürdőt. Tusolásból visszatérve a már meztelenül az ágyon térdelve várt, fenekével pucsiíva... vadító volt a látvány. Ahogy közeledtem felé, pár dicsérő szót is kaptam, ami jótékony hatással volt a hangulatomra. Gyorsan elmondta a játékszabályokat, ami annyiból állt, hogy kölcsönösség mehet, ujjazni tilos, ciciket csak óvatosan, kényszer francia extra. Az ágyon mellé bújtam, simogattuk egymást. Elcsattant néhány szájra puszi is. Mindenfelé tapogattam puszilgattam selymes bőrét. Közben úgy rendeződött a dolog, hogy rácuppant Jessyca a méteresre, amim az Ő szájában Hófehérkének tűnt :D Én hanyatt feküdtem és élveztem a finom bőnyálas, akciót. Eléggé mélyen benyelt, de végig puha meleg nedves környezetet éreztem magam körül. A lány gondolatolvasó, mert épp arra gondoltam, hogy talán nekem is kellene viszonoznom Jessyca jóságát, mikor kérdezte, hogy cseréljünk? Mivel akaratunk egyezett egyértelmű volt, hogy most én jövök. Hanyatt feküdt. A csóknál kezdtem, ami ismét szájra pusziban maximálódott, majd a nyakát, a melleit, a hasát végigcsókolgattam és eljutottam puncijához. Nyaltam faltam, miközben a kezeim bejárták az egész testét. Volt hogy a ciciket simiztem, mert azok nagyon hívogatóak, volt, hogy a hasát, szemérem dombját és a popó markolászás is sorra került. Voltak hanghatások, de a csúcs hódítás elmaradt. Újra a hátamra feküdtem és megint finom franciáját élvezhettem. Kértem, hogy egy kicsit a golyókra is összpontosítson, amit meg is tett. Majd rákérdezett, hogy jöhet e a gumi. Igennel válaszoltam, így hát felruházott a vendéglátóm és óvatosan belém ült. A cicik az arcomhoz közel ringadoztak, így hát volt mivel foglalatoskodnom. A tempót és a szöget is ügyesen variálta Jessyca, így hét különféle szorításokba és különféle érzésekkel élveztem az aktust. Majd kértem egy fordulást, és kutyusban toltuk. Itt óvatoskodnom kellett, mert jelezte, hogy mély neki. A sarkamra ültem és hagytam hogy Ő diktálja a tempót. Olyan ütemben haladtam a vég felé, hogy nem volt visszaút és a gumiba durrantottam. Egy darabig még tekerte, csavarta a csípőjét, egészen addig mocorgott a farkamon míg a vér elkezdett visszaáramlani a helyére, ez néhány percig is eltartott. Nagyon finom volt ez a végjáték is. Aztán leszállt az ágyról, mondta, hogy vegyek törlőkendőt... Letakarítottam magam. Volt még egy kis időnk, amire felajánlott egy hátmasszázst, közben nagyon jól elbeszélgettünk. Sikerült egy olyan témát találni, ami Őt nagyon érdekelte, én meg jértas voltam a témában, így hát felhőtlenül csevegtünk. Kérdezte, hogy a lábaimat is megmasszírozza, de ezt mér nem kértem inkább a fürdő felé és dolgomra vettem az irányt.
  • Elszámolás:

    Pont annyi volt mint ami ki is van írva meg amit megbeszéltünk, szóval semmi meglepetés. Előre kérte, amit én készséggel teljesítettem.
  • Összkép:

    Jessyca nagyon szép, kedves, ügyes! Szerintem a hely nem méltó hozzá. amiért mentem azt megkaptam, elégedetten távoztam. :)
Happy Massage