• KIARA

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon elérhető. Jol kezelik a lányok. Vki biztosan segít időpontot találni. Ha meg nem jó, ami Neked passzolna, nyugodtan valaszd vmelyikőjüket. Kedvesek, szépek.
  • Megközelítés:

    A helyszín tökéletesen megközelíthető. Kb mindennel (is). Ház előtt, pontos érkezés után, csengetés és könnyű bejutás. Már ekkor erzi az ember h jo helyre jott. Kiara hangja hihetetlen nyugodt.
  • Helyszín:

    Lakas tökéletes, un. erre a célra kialakított. Hangulatos. A fürdők rendezettek es tagasak. Szep, ízléses. Van egy kis útvesztő hangulata es vannak olyan részek, ahol még nem jártam. De valszeg ott pihennek a lányok. Nulla átjáró ház érzés. Mintha minden rólatok szólna.
    Szoba sötét, hangulatvilagitassal. Középen egy rúd. Szívesen megnézném a lányokat rajta. :) Majd egyszer lehet felvetem. :) Bár több szoba van és én még mindog csak ebben voltam. Ket törülközőt kaptam. Pohár üdítő. Teljes kiszolgálás. Tatami van, ami sztem sokkal jobb, mint az "asztal". Friss lepedő stb.
  • Lány külseje:

    Kiara alakja hibátlan. Írtó szép, különleges arca van. Ezeregyejszaka meséi jutnak róla eszembe. Divatos haj. Szeretem mikor kiengedve hordja. Hosszú es erős hajzuhatag. Érdeklődő, okos szempár. Belépéskor azonnal laza beszelgetés. Nem erőltetett, könnyed. Ismerjük már egymást így van miről csevegni. Nagyon kedvelhető személyiség. Mondtam már neki, hogy bulizni is elmennék vele (is) :) vagy a "klasszikus" lakatlan-szigetre :)
  • Erotikus masszázs:

    Belepes után fel a lépcsőn. Majd orra bukom, mert a fenekét nézem. Magassarkú nélkül, mint egy kecses gazella tipeg felfelé előttem tangás feneke. Óh... csoda h nem estem még le a lépcsőn. A mezítlábas fellépés külön tetszik nekem. Mar nem emlékszem h külön kertem-e vagy eleve igy várt. Tobb alkalommal volt mar szerencsém hozzá. De az biztos h ezzel olyan bnős hangulatot teremt és olyan természetessé teszi a randit, hogy fikarcnyi kétségem sincs afelől, hogy barátnő feelingben ezzel es a személyiségével nálam elérte a maximumot. A szobaba érve fixaljuk h másfél órára érkeztem, csak a félre ertesek elkerülése végett. Elkísér a fürdőbe, megkérem, hogy jöjjön vissza értem 5 perc múlva, nehogy osszefussak vkivel. Persze alaptalan volt a félelmem, de teljesítette kérésem. Gyönyörű látvány, ahogy rád mosolyog es megkérdezi h kész vagy-e. :)
    A szobába érve a két kényeztetés között szoktuk a masszázs részt tartani. Nem erős, nem durva, pont kellemes és izgalmas program. A csúszka fergetegesen látvány. Kiara tökéletes alakja csillámlik a tükörben es ahogy rajtam csúszkal, fülem harapdálja, karom simogatja, egyszerűen zseniális. Beszélgetés nagyon jó mindig. Jo humorú lány és ha úriember vagy sztem az jön be neki a legjobban. Majd fordulás.
  • Levezetés:

    A fürdés előtt megkérem általában h ne öltözzön le, hagyja meg ezt nekem. A szobába visszatérve szelíd, visszafogott pillantások következnek. Amikor mindketten tudjátok mi lesz és az izgalom a tetőfokon. Mamorito pillanatok. Közelebb lépek, megcsokolom a nyakát. Annyira gyönyörű h nem tudom ezt neki nem kimondani. Megköszöni...ezen mindig jókat kuncogtunk. Már tudja h nem illik ezt megköszönni inkább csak élvezze. Csók nincs csak szájra puszi es az sem az első alkalommal. Simogatom, simogat. Beletúrok a hajába. Szexi, divatos hajszíne mellé eredeti csomagolásban erős haj fogad. Lassan cirógatom a melleit. Megpuszilom a dekoltázsát. Lassan magamhoz húzom. Kikapcsolom a melltartót. Libabőrös lesz. Leveszem, es lassan a bugyiját is elindítom lefelé. Lehajolok, bokaig lehuzom róla. Kilép belőle. Felallok és most ő csokolja a mellbimbómat. Elindul lefelé es térdre ereszkedik. Közben megsimogatom már fedetlen melleit. Tökéletesek. Vegignyalja a farkam. Teljesen kész vagyok ahogy ilyenkor felnéz. Lassan bekapja, lágyan, óvatosan. Majd teljesen elnyeli. Finoman megfogom a fejét. Mar ismer, tudja h gyengéd vagyok. Már 2 perc alatt ki tudna végezni. "Feküdj le hanyatt". Lefekszik es előttem van teljes hosszban, teljesen meztelenül. Először mellé fekszem. Csokolgatom a nyakát. Apró szájra puszik mellett konstatálom, hogy nagy nyelvcsatára még a többszöri találkozás ellenére sem számíthatok. Ezt mar megbeszéltük korábban. Kicsit hiányzik, mert nagyon szeretném, de megértem, igy is tud nagyon bensőséges lenni. Vegig csókolom a melleit, a hasát, a karját. Combjai közé helyezkedem. A vilag legjobb helye. Szép, ápolt, illatos minden. Nem nyalok bele, combjai kozét csókolom, nyalogatom. Majd a lábait végigsimítom a labfejéig. Megcsókolom a bokáját. Közben már sóhajtozik, nézi mi jön még mielőtt... majd óvatosan megsimogatom, adok ra puszikat, sok kicsit, csak ajakkal. Beletúr a hajamba, itt elvesztem a türelmem, de óvatosan nyalok bele. Lassan nyalogatom, majd belehúzok. Sokaig csinálom, ujjak nélkül, összefogja a fejem a combjaival, nem is hallok már semmit, csak érzem es fel szemmel látom ahogy elrepül. Csodálatos érzés egy ilyen kedves lánynak örömet okozni. Melle fekszem, cirogatom. Tiszta libabőr es remeg minden erintesemnél. Sokadik alkalommal sikerult ezt elérnem, nagyon örültem neki es a bizalom jelének éreztem, amellett, hogy a sok beszélgetés árán tényleg egymásra hangolódtunk. Felpattan, es ő csókol végig. Majd telibe bekapja, keves kézzel, sok nyállal, izomból szop. Közben a melleit simogatom, a haját (még olajmentes a kezem). A melleidre akarok élvezni, "Gyere, élvezz rá". Felallok es kivégez. A végén kezzel csinalja, vsz nélkül, a gyönyörű melleire tárazok. Ez bocs h ilyen rövid, de ilyen felvezetés után nem is tartott sokkal tovabb, mint ahogy leírtam...:)
    A masodik kényeztetés a masszázs után jött. A masszázsát is szeretem es nagyon jó vele beszélgetni. Kiderül h szereti a "gentleman" karaktereket es kevésbé izgatja a mai klasszikus Ken típus. Jokat nevetünk, a "fél-sportos" alkatom a ferfias kisugárzás nélkül mit sem érne. Jo vele beszélgetni, lehet is. Kedvelem, tetszik a stílusa. Jol esik, amiket mond, es annyira laza, hogy simán el is hiszem bmit is mondana.
    A második levezetés már részemről igen laza hozzáállás mellett történt.
    Fordulás után szemből is bekent es magat kezdte el kenegetni. Mindezt ugy h kozben a combajimon ült. Segitettem neki. Végigsimogattam a tökéletes derekát, karját, melleit. Libabőrös lett az erinteseimtől. Mindezt halk sohajok kíséretében. Összekötötte a haját. Belenyalok a nyakába, magamba szívom az illatát. Siklik rajtam, nyogdecsel közben. Majd vegigcsókol. Es leér a farkamig. Óriási szopast mutat be. Ez a legjobb szó rá. Vulgaris de nincs jobb. Tövig elnyeli, szopogatja, végignyalja, ram-ram néz közben, mosolyog. Mindjart szetdurranok. Csinálja kézzel is, jelzem neki h lassitson, lassít is. Gyakorlatilag 10 percen át tartott az élvezés határán, ugy, hogy a sohajaimból tudta mikor kell lassitania. Zseniálisan játszik rajtam. Egyszer csak megfordul, rám ül a számra. Óh...na igy most mar nem lehet tovabb bírni. Széthúzom a fenekét, belenyalok a puncijába... közben rabukik a dárdámra, skmogatom a hátát, fenekét. Teljesen kicsinál, melleivel is segíti a beteljesülést. Nem tudom hova élvezek nem szájba, mellei közé, hasamra/hasára. Közben a puncija nyalogatására is koncentrálok. Mennyei páros ez így, ebben a formában. Teljesen kész vagyok. 3 perc alatt ki tudna végezni, helyette fel óráig elvezhettem ezt. Nagyon jo volt. Másodjára ő már nem élvezett el, de az első is nagy eredmenynek értékelhető.
  • Elszámolás:

    Minden korrekt. Extra egy van, kölcsönösség es az sem jar mindenkinek. Az orai program is nagyon jo tud lenni, én próbálok mindig másfél órára menni. Abszolút pesti atlag sztem.
  • Összkép:

    Nalam Kiara a nyugodt környezetével, stílusával es cselekvő természetével abszolút belopta magát a szívembe. Nincs mellébeszéd, tettek vannak amikor annak van itt az ideje, nincs megjatszas, ha vmi nem, akkor nem, ha vmi igen, akkor ő kezdi el es kérned sem kell. Nálam az egyik legkedveltebb lány. Sokszor csókollak! (Pár új képnek sokan örülnénk :) )
Happy Massage