• Csenge

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szeptember 3-án váratlanul adódott egy kis szabadidőm így elkezdtem lapozgatni az oldalon az éppen hívható lányok között, így hívtam Csengét kellemes hangon szólt bele elmondta a részleteket és fél órával későbbre beszéltük meg a találkozót!
  • Megközelítés:

    XIII kerület Visegrádi utca és a ....... utca sarka, tömeg közlekedés jó én autóval mentem kb 50 méterre a bejárattól találtam helyet,fizetős,nem drága! Volt még szabad parkoló bőven!!
  • Helyszín:

    Érkezéskor telefon, kapucsengő és nyílik az ajtó egy rövid folyosón be, utána az udvaron jobbra, és egy kis lépcsőn fel már bent is voltam! Nem találkoztam senkivel Csenge várt az ajtó mögött! Belépve előszoba cipő le, félhomály irány a szobába, ami célnak megfelel egy matrac középen mellette tükör, ruhát van hová letenni fürdő tiszta rendezett van bent szauna is! Nem éltem vele zuhanyzás után az utolsó csepp szájvizet használtam el! Törölköző illatos minden rendben volt!
  • Lány külseje:

    Ajtó mögött várt Csenge ha jól emlékszem melltartó bugyiban amik jól kiemelték az adottságait! Belépésemkor mondta,hogy ő van a képeken csupán átfestette a haját, lehet érdekesen nézhettem........ Csenge jó adottságokkal megáldott leányzó szép arc, kellemes kényeztetésre jól reagáló mellek finom illatos punci nyalásra jól nedvesedik és nyílik..... Kedvessége megnyerő, jó beszélgető partner haján éreztem enyhe dohányfüstöt,de nem volt zavaró!
  • Erotikus masszázs:

    Masszázs nem sok volt kb 5 perc alatt átsimogatta fáradt testem tetőtől talpig, a kényeztetés után került volna rá sor,de inkább beszélgettünk mindenről, közben simogattam csodás testét! Rengeteget mesélt a terveiről az életéről már már szerintem túl sokat is,de közvetlen volt és nem tolakodó....... Említette,hogy hamarosan befejezi,mivel egy olyan fordulatot vett az élete amibe már ez a munka nem fér bele és látogatásom után kb egy héttel ahogy látom eltűnt az oldalról.........
  • Levezetés:

    Fürdőből visszatérve ott várt rám a szobában én hasra vágtam magam és elkezdett simogatni, közben megtudtam,hogy csak másfél órában van kölcsönösség így kértem a hosszabbítás lehetőségét amit így kiment megkérdezni és pozitív választ kaptam. Visszatérve megszabadult a felesleges fehérneműktől és elkezdte ingerelni verni a farkam, közben úgy fordult,hogy mindenét elérjem kényelmesen! Mikor már kezdtem keményedni bekapta a farkam és elsőnek lágyabban,majd egyre nagyobb tempóval szopta, kértem a kedvenc pózom 69 és már én is kényeztettem, ujjazás sajnos nincs ,közben érdeklődtem hová lőhetek a válasz nagyon bejött "természetesen a számba" így nem tartottam vissza magam és telelőttem a száját, még utána is hosszan kényeztette, szopogatta! Felemelkedett rólam kaptam törlőt ami estünkben wc papír volt! Utána hátára fordult és végig csókoltam a testét a melleknél elidőzve majd leértem a sima puncihoz és kedvemre nyaltam faltam, de nem sikerült csúcsra juttatnom, mondta hogy nyalogassam a melleit ő pedig élvezésig simogatta magát! Utána jött a beszélgetés ,második körhöz nem volt erőm, pedig lett volna rá lehetőség, így a fürdő felé vettem az irányt!
  • Elszámolás:

    Elsőnek egy órát beszéltünk meg ,de volt hosszabbítás így ennek mértékű összeget adtam és úgy kerekítettem ahogy akkor ott éreztem! Pesti átlag!
  • Problémák:

    Miért lett rossz a beszámoló amikor minden jól ment! A látogatásom után pár nappal érdekes piros foltok ,pöttyök jelentek meg a családi ékszeren amiből néhány nap alatt kialakult egy jó kis fertőzés és még a pisilés is könnyek között történt minden fájt ami a környéken volt vese,prosztata...stb :((! Lett egy két hetes antibiotokum kúra és 4 szem gombaölő gyógyszer no meg pár látogatás a bőr és nemibeteg gondozóban! Hála az égnek semmi komoly,de akkor is kellemetlenül érintett......
Happy Massage