• Zaya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sms-t írtam neki, hogy mi lenne a következő szabad időpontja és a gyors válasz után már repültem is hozzá. SMS váltás után kb. 1,5 órával már a karjaiban voltam. ;)
  • Megközelítés:

    A szokásos módon közelítettem gépjárművel, van hely ahol lehet parkolni, bár fizetős, de ennyi férjen bele. ;) amúgy BKV-val se bonyolult, körút pár perc sétára vagy a másik irányból egy másik villamossal.
  • Helyszín:

    A lakás egy új építésű tömb x. emeleten található, másfél szobás, amerikai konyhás kéjlak. Tiszta,mint minden alkalommal, Zaya egyedül vár és mindig meg kínál valami finomsággal, kávéval vagy vízzel. Fürdő a kis szobából nyílik, ami praktikus, hisz ebben a szobában fognak a lényegi dolgok történni. Fürdő jól felszerelt, tusfürdők, szájvíz, törülközőt már kézbe kapod és persze Zaya. :)
  • Lány külseje:

    A lakást már kiveséztük, Zaya viszont még ennél is jobban rendben van. Helyes szöszi csaj, vékony, sportos alkat, szépen feszülő, nagy cicikkel, formás kis, de milyen kis, markolni való popsival, szemei igézőek, szája csókra termett, bár másra is tudja használni, de ezt majd később. ;)
    Testet majd mindenhol megtalálhatóan, de ízlésesen tetoválások fedik. Kedvessége pedig elkápráztató.
    Emlitettem is neki, hogy tisztára a Sarah Jessie-t juttatja eszembe.
  • Action:

    Szerintem mindent leírtam ami miatt érdemes ellátogatni, érjétek be ennyivel.




    Na jó, azért van még amivel segíteni tudok, hogy biztosan meglátogasd Zayat.
    Érkezésekor bugyi és melltartó kombó volt rajta, és egy fekete magassarkú, amit reméltem, hogy fent marad, de majd legközelebb.
    Mivel már többször jártam nála, már ismerősként üdvözöltük egymást. Mint már említettem, meg kínált édességgel, vízzel, és elkezdtünk beszélgetni, mert egy korábbi randink egy kis malőr miatt hiúsult meg. Erről hosszasan beszélgettünk, ugyanis Zaya nem csak gyönyörű, de jól el lehet vele beszélgetni is. Tiszta barátnő feeling. Annyira belemerültünk a beszélgetésbe, hogy szinte el is felejtettem miért jöttem.:)
    A fürdőben levetkőztem, gyors tusolás, szajvíz, és indultam, hogy kaphassak egy kis Zayas szexet.
    Először csókolgattuk egymást, Zaya bele markolt a fenekembe, én is markoltam az ő tenyerébe való popsijat, majd igyekeztem megszabadítani a melltartótól, bugyitól. Közben már annyira ágaskodtam, hogy nem lehetett nem észrevenni mit is szeretnék, így Zaya lentebb ereszkedett és belekezdett egy finom franciába. Volt ott minden, szépen bekapós, lágyan szinte tövig engedős, néha a kezet is használta. Majd jött a fordulat és hanyatt fektettem és én kezdtem kényeztetni, nyaltam azt a csodás puncit, a környékét is kicsit benyálaztam, majd fel a cicikhez, azok is kaptak pár nyalintast, majd gumit kertem.
    És itt kezdődnek az igazi élvezetek. Gumit félig kezzel, felet szájjal helyezte fel Zaya, majd kertem, hogy az alap formációt vegyük fel, sokan úgy ismerik, misszi. Ebben a pozícióban tettem először magamévá Zayat, raktam a lábait ide-oda, majd annyira belemerultem Zayaba, hogy el is durrantam a gumiba.
    Tisztogatás után kaptam egy kielégítő masszázst, beszélgettünk még egy sort, majd Zaya egy Hello kíséretében újra rám markolt és jelezte ő szeretne valamit.
    Szóval ismét nekilátunk amit mindketten szeretünk, ő a franciának én pedig a látvány élvezetének. Na jó, azért ennyire nem vagyok önző, kertem, hogy 69 legyen ebből az összefonódásból. Már éreztem, hogy ismét itt az idő, de Zaya hamarabb kijelentette, hogy most megdugsz hátulról, jó? :)
    Hat lehet ilyen szép invitálásnak ellent mondani?:)
    Szóval ismét gumi és hátulról támadtunk, azaz csak én Zaya pedig belém tolatott. Először szép lassan indítottam, majd egyre hevesebb tempót kezdtem diktálni, közben a fürdőben a tükörben pont látszott az action, néha oda is vetettem pár pillantást. Markoltam a fenekét, fogtam a nyakát, vállát, így diktáltam az ütemet. De annyira túltoltam, lévén, hogy nem vagyok annyira sportos, mint Zaya, és különben is, öreg vagyok már ehhez :D, hogy elkezdtem lankadni és már nem volt erőm egy második végzethez.
    Fürdés, kis beszélgetés és el.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás lényegtelen, mert Zaya minden egyes szálát megéri. A legvégén adtam raktam az asztalra, egy percig nem kérte és nem is érdekelte. Az extra szolgáltatás a popó, amit majd egy másik alkalommal, de egyszer biztos ki fogok próbálni. ;)
  • Összkép:

    Zaya egy tünemény. Teljesen az ideálom, kis vékony szöszi csajszi, óriási cicik, de mindennel fontosabb, hogy a természete is teljesen elvarázsol. Annyira barátnő feeling, hogy ennél már nem is lehetne baratnőbb. Egyáltalán nem egy szolgáltatónál érzed magad, de ezt már többször említettem korábbi beszámolókban.
    Aki kicsit felénkebb természet, annak tiszta szívvel ajanlom, mert őt is fel fogja oldani.
    Lehet fel is hívom egy újabb randira. :)
Happy Massage