• White Angel

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sikerült elsőre telefonon időpontot egyeztetni. Korábban bár elértem, de nekem/neki megfelelő időpont híjján eddig nem sikerült találkozni.
  • Megközelítés:

    Igazán könnyű a parkolás, és a tömegközlekedés is kiváló. GPS is odavisz. Soha rosszabb helyre ne kelljen mennünk.
  • Helyszín:

    Lakótelepi kétszobás lakás, célszerűen berendezve. A fürdőben van minden, de vizes a kilépő, amit úúúútálok.
    Egyébként rendben van. A szobában rend van, de nem érezni a patyolat tisztaságot. Nincs kosz vagy rendetlenség,
    csak rám tett olyan benyomást. A lakásban biztosan többen is rendelnek, de vagy szerencsém volt, vagy nagyon
    csendesek a "szomszédok", semmilyen zaj nem hallatszott át.
  • Lány külseje:

    A képekhez képest talán felszedett néhány kilót, de ez egyáltalán nem befolyásolja az összképet. Finom, keményhúsú, fiatal lány, arca mosolygós, szája csókolni való.
    Mégis, valami hiányzott ahhoz, hogy el tudjam engedni magam. Talán a mércém túl magas, de ezt kolléganői helyezték magasra.
  • Action:

    Zuhany után beszélgettünk pár mondatot, de kiderült, hogy érzékeny pontokra lehet tapintani, tehát végig tapogattam. Aztán meg nyaltam, pusziltam. Nagyon hálás volt ténykedésemért, azt hiszem sikerült!
    Érzéki hangokat csaltam ki belőle, nem hiszem, hogy ez mind megjátszás lett volna. Szereti ha nyalják, én meg szeretek örömet okozni. Hiába, még voltam úttörő. Közben persze finoman ujjazni kezdtem,
    ez még jobban felizgatta. Úgy vettem észre, szereti mindkettőt. Finom, átlagos méretű puncikája van, jó érzés benne lenni.
    Hálából aztán, meg mert ezért is jöttem, nagyon változatos franciába kezdett. Hiányzott ugyan egy kis simi, odabújás, puszikák mindenhova, de ez csak utólag ugrott be, hiszen a francia alapvetően jó volt.
    Jó sokáig hagytam, jól csinálta! A környékkel is foglalkozott, de csak érintőlegesen. Az érintés változatos és finom volt, de a szájában lenni sokkal jobb volt. Akkor még nem tudtam, hogy ez a rész egyben a
    legjobb is, ami utána jött, feledhető. Többször kis szünetet kértem, mert az ilyen fiatal punci f...-ért kiált. Meghallván a hívó szót, gumit kértem. Missziben kezdtünk de valahogy nem találtuk meg az összhangot.
    Tulajdon képen jót élveztem a gumiba, de ez már meg se közelítette a franciáját. Jobb lett volna ott beteljesülni. Utólag könnyű okosnak lenni. Ezt azért ilyen röviden, mert ilyen is volt.
    Tulajdon képen kiadtam a felhalmozódott feszültséget, de semmi extra. A csók végül is szájrapuszi volt, én sem erőltettem.
  • Elszámolás:

    Noha még nem találkoztunk, nem esett szó az anyagiakról, csak utólag. Az összeg korrekt, majdnem eldumáltuk a fizetést, az ajtóból fordultam vissza, hogy akkor most hány a mennyi.
  • Összkép:

    Se vele, se magammal nincs bajom, de valamiért ketten együtt, csak egy átlagosan jó dugást tudtunk összehozni. Lehet, gyakorolni kellene.
    A külső nekem picit csalódás, de ez is inkább a magas elvárás miatt. Szerintem tán a korkülönbség? Illedelmesen igyekezett, de mégis hiányérzet
    maradt bennem. Talán mert a korábbi beszámolók alapján sokkal többet vártam.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2019-09-30 08:03:59
Happy Massage