• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Napokkal a randi előtt telefonon, majd levelezésben fixáltuk a dolgokat. Nekem könnyedén és gyorsan ment, nem volt probléma. A randi napján megerősítettem érkezési szándékomat, picit módosítottuk a kezdést, majd megkapta a találkozó hely címét is.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem, könnyen oda lehet találni, a GPS is odavisz. Parkolni nagyon könnyű, mert szerintem napszaktól függetlenül lehet helyet találni. Természetesen ennek cserébe pénzt kell dobálni valami automata izébe, de ha van telefonod és már hiper-szuper modern vagy, akkor mobilon keresztül is lehet fizetni.
    Tömegközlekedők figyelmébe a villamost és buszokat tudom ajánlani, a Béke téri állomástól egy egészséges sétányira van a helyszín.
  • Helyszín:

    A lakás nagyon flottul nézz ki, elég világos, barátságos. Egy amerikai konyhás nappalin kívül van egy még egy szoba, ahol az örömök folynak és egy fürdőhelyiség. Az utóbbi patyolat tiszta, kád található benne és zuhanyfüggöny akadályozza meg, hogy kifröcsköld a vizet. Elegendő mennyiségű tusfürdő, szájvíz található, illetve egy dezodor is ki van készítve, ami nem hátrány ha használod. A baszoba nem nagy, ha jól láttam egy kihúzható kanapén történik minden, ami az egyik legkényelmesebb fajtából való, illetve van egy nagy tükrös szekrény a mozizni vágyóknak. Egy szóval teljesen rendben van a helyszín.
  • Lány külseje:

    Ez egy nagyon nehéz feladat. A képeknek, arányoknak tökéletesen megfelel. Mindenhol sima, feszes, selymes. A puncija nagyon szép, a szemérem dombon található egy csík, ami engem elvarázsolt. Az arca csupán a diszkréció miatt nem látható, nagyon bájos, aranyos, gyönyörű mosollyal és fogsorral rendelkezik. Nagyon elvarázsolt az egész lénye, egy igazi tündérről van szó.
  • Action:

    Elég régen jártam erre és igen régen írtam, így nézzétek el az esetleges hibáimat, hiszen könnyen visszaeshettem kezdő szintre.
    Időben megérkeztem, aztán az élet úgy hozta, hogy még várnom kellett egy kicsit, de szerencsére nem sokat. Miután a kedves vendéglátóm megérkezett, akkor összeszedett a bejártnál és együtt közelítettük meg a lakását. Nem volt néma, vagy inkább kínos csend, végig beszélgettünk. Megérkezéskor rögtön otthon érezhettem magamat, ugyanis erre engedélyt kaptam, de nem dőltem le rögtön a kanapén. Még folytattuk a megkezdett bájcsevejt, itallal kínált, közben azért fogyott a ruha, majd miután megkaptam mindent, akkor el is indultam lemosni az út porát. Dolgom végeztével Ramóna is elment utánam, majd "hosszas" várakozás után kijött a fürdőből, egy hálóingben és a hosszú lábain egy fekete harisnyában. Nem teketóriáztunk sokat, azonnal csókolózni kezdtünk, ami abszolút nem volt megjátszva. Egyre jobban belelendülvén hamarosan éledeztem ott, majd levettem az ingét és elém tárult a meztelen igazság. A fülébe súgtam, hogy szeretném jobban megismerni, ezért a szoba felé vettük az irányt, ahol hanyatt feküdt. Először még csókot loptam tőle utána ismerkedni kezdtem a bal mellével és jobb mellével, amik nagyon jól reagáltak, de annyira mohó voltam, hogy az utamat lefelé folytattam, de előtte egy hasi puszira megálltam. Miután leértem és Ramóna látta mire készülök és látta, hogy kész vagyok összetörni a térdemet, így gyorsan segítségemre sietett, hogy párnát tehessek a térdeim alá. Nem húztam fel az agyát, rögtön a közepébe vágtam és nyelvemmel körkörös csapásokat mérve igyekeztem megtalálni a lehető legjobb élvezetet, amelyet hanghatások is segítették és a várva várt orgazmus sem maradt el. Ramóna kinyúlt és kért egy pár perc pihenőidőt, de nem sokáig tartott, mert szinte azonnal viszonozni akarta. Helyett cseréltünk és utána nem telt sok időbe felállítani a rudat. A francia technikája csodálatos, semmit sem hagy szárazon, a golyók is megkapják a maguk kényeztetését. Egy idő után az ágy szélére álltam és testsimogatással együttesen folytatódott a francia óra. Mikor úgy érzetem, hogy indulhat a mandula, akkor kértem a védőfelszerelést egy számára még sosem hallott formájában, akkora nevetésben törtünk ki, hogy csak na. Komolyra fordítva a szót, odahajolt a kincsesbányákhoz, még kényeztetett egy kicsit, majd szája segítségével sikerült is felhelyezni. hátulról szerettem volna támadni, de sehogy sem akart összejönni a támadás, ráadásul egy kicsit le is lankadtam, na nem a látvány, hanem a gumi miatt, hiszen jó ideje nem volt rajtam és nem viselte jól a dolgot. Na de sebaj se történt, gyorsan le a gumi, gyors ellenőrzés Rami franciás kezelésével, újra sikerült felállítania, de ezúttal gumi húzást követően belém guggolt. Hihetetlen jó volt benne lenni, nem is tudtam sokáig tartani magamat és az utódokat a gumiba lőttem. Ezt követően megtisztogatott, elmentem zuhanyozni, amit közben végig beszélgettünk, majd követett engem, felöltöztünk és együtt hagytuk el a lakást és leérve elbúcsúztunk, de azt hiszem nem örökre.
  • Elszámolás:

    Van olyan funkció, hogy bővebb infó, abban minden megtalálható. Én az elején egy borítékba leraktam az ajándékkal együtt az asztalra és szóba sem került köztünk.
  • Összkép:

    Nagyon természetes volt az egész találkozónk, tekintve arra, hogy együtt mentünk fel, így utcai öltözetben is megcsodálhattam, ami így sokkal emberibb, legalábbis számomra. Nagyon közvetlen, beszédes, vagány, szókimondó csaj, akinek van egy stílusa, engem sikerült elvarázsolnia. Nagyon jól éreztem magamat, a lehető legjobb helye mentem. Az biztos, hogy még visszamegyek, mert sok hiányosság van még, amiket pótolni kell.
    Szeretném megköszönni Ramónának a találkozót, egy igazi élmény volt vele lenni. :)

    Ui.: Uraim nem tudom, hogy tetszik a beszámoló, biztosan vannak hibák, de azért remélem élvezhetőre sikeredett.
Happy Massage