• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Lallerom, Életem! ❤


    Valahogy mindig elakad a szavam mikor ennyire elfogult vagy velem szemben...de ez most mindent vitt és a kedvenc beszim lett tőled :))
    Most viszont arra kérlek, hogy ennek a mondatnak a végén rakd fel az i-re a pontot, várj egy fél percet míg elraktározod magadba és utána folytasd az olvasást :D

    Na most akkor...

    Köszönöm neked ezt a csodás, mindenre kiterjedő részletes beszit! Nem mellesleg azt is, hogy úgy gondoltad én vagyok a legmegfelelőbb személy számodra, akivel a jeles nap alkalmából szeretnél eltölteni némi kellemes időt. Ez nagy megtiszteltetés számomra :)

    Külön köszönöm neked az ajándékokat, a kedvességet, figyelmességet, törődést és imádatot amivel elárasztasz minden egyes randinkon és szinte minden egyes nap. Igyekszek mindig ezeket viszonozni neked, remélem egy kicsit azért sikerül ;))

    A randinkról csak annyit írnék Neked, hogy mindig nagyon nagyon jól érzem magam a társaságodban. Nem csak a lepedő akrobatikára gondolok most, hanem a tartalmas beszélgetésünkre és bolondozásunkra is. Ezzel szerintem nem árultam el nagy titkot, hiszen tudod Te nagyon jól :P
    Remélem az a bizonyos ajándékom elnyerte a tetszésed.... hidd el szívem lelkem beletettem, hogy a jeles napra tökéletes legyen :)))

    Nem szaporítom tovább a szót...
    Várlak vissza hamarosan Drágám, hogy újra egy fergeteges randit csapjunk mi ketten, de Te ezt is tudod nagyon jól.... ;)

    Apropó még mindig van mit bepótolnunk! Még nem jutottunk a végére a kecsketartás fontos alapjainak a megbeszélésében sem :D
    Most lehet sokan hülyének gondolnak, de sebaj :D Nem kell mindig mindenkinek mindent érteni ;) Elég ha mi ketten értjük :)


    ÖLELLEK ÉS CSÓKOLLAK :***


    Wanda Gold❤


    IMÁDLAK! ;) ❤

  • Egyeztetés:

    Mivel Arany Kisasszonnyal volt már néhány felettébb jól sikerült randink,nem volt kérdés,hogy egy számomra vészesen közeledő nap alkalmából kivel szeretnék némi kellemes időt eltölteni.
    Füstjelek,majd postagalamb segítségével szerettem volna Tündérkém kezét és mását megkérni,de ezek híján maradtam a hagyományos telefonos megoldásnál mely gyors eredményt hozott.
    Wanda meglepő (?) ,azonnali igenlő válasza után már csak a megfelelő időpontot kellett megbeszélnünk,majd szándékaim tisztességtelenségét vtr segítségével fixáltuk.
    Így nem maradt más hátra mint türelmetlenül számolni a pásztoróráig hátralévő perceket :-)
  • Megközelítés:

    Kedvesünk főhadiszállását még mindig az ismert fővárosi piac közelében,két nagy forgalmú főútvonalunk találkozása mentén találjuk,mit egyszerű autóval is,( gps ház elé vezet), tömegközlekedéssel is megtalálni.
    Bkk kék és sárga csodái szinte a kéjkuckót rejtő objektum ajtajában bocsájtják útjára a kiéhezett kalandort.
    Gépsárkány letámasztására a közeli kis utcák adnak opciót,parkolás tudomásom szerint grátisz.
  • Helyszín:

    Wandánk búvóhelyét újabb építésű társasház magasabb régiójában leljük,hová lift repíti fel kalandvágyó látogatóját.
    A meghitten bájos kis szerelmi fészekbe toppanva látszik,hogy életvitelszerűen használja elbűvölő gazdasszonya.
    Lakás csillog a tisztaságtól,ötletes berendezése úrnője kreativitását dicséri.
    Fürdő szalon mindenféle földi jóval maximálisan felszerelt , tusfürdő választék kisebb drogériát is megszégyenít, nem is számoltam össze mind a huszonkét fajta tusfürdőt. A hatalmas kád zuhanyfüggönnyel ellátott,tetszetős színes fényekkel villogó tusolófejjel felszerelt,tiszta száraz kilépő,friss,ropogós törcsi,szájvizek pohárkákkal,dezodorok várják a betérő látogatót,egyszóval minden adott a sikeres higiéniai protokoll lebonyolításához.

    Játszószobában szobainas a ledobott göncöknek,kis szekrényke az elkövetkező időszak kellékeivel,kényelmes,nem nyikorgó haralmas méretű franciaágy várja a fokozott igénybevételt :)
    Összességében elfogadnám sajátomnak az egész lakást,természetesen elbűvölő gazdasszonyával együtt,csak ebben az esetben számolnom kellene az otthon rámzúduló kényes kérdések tömkelegével is :-)
  • Lány külseje:

    Kedvesünk bőséges,és gyakran frissülő portfóliója nem hagy kétséget választásunk helyességéről.
    Wandát megpillantva egy alacsonyabb,nőiesen telt ,csodás feketehajú,csillogó szempárral megáldott leányzót láthatunk.
    Mint adatlapján is korrekten jelzi, Ő nem egy párductestű cicababa,hanem egy ízig-vérig belevaló igazi NŐ áll velünk szemben.
    Hatalmas,formás keblekkel megáldott,melyeket élmény kényeztetni,finom,enyhén szolizott illatos bőr,formás,kemény kerek popsi,mit élvezet harapdálni,igazán bájos ,mindig mosolygós arcocska, mit dús fekete hajzuhatag foglal keretbe.
    Már a puszta megpillantásakor eszét veszti a gyarló férfiember a rátörő ősi ösztönöktől . :)
  • Action:

    Tetthelyre érkezve a szokásos telefonos útmutatással igyekeztem hőn áhított kedvesemet mielőbb megpillantani.
    Diszkrét nyálcsorgatással,farokfelvágva iparkodtam célom felé, majd ajtónyitás után házigazdám megpillantásakor lábon hordtam ki egy laza infarktust .
    Kedvesem ,talán a hirtelen beköszöntött fogvacogtató 23 fokos meleg miatt nem a már Tőle megszokott „foglalkoztató” szettjében várt,hanem erősen túlöltözve,egy csodás,kék színű lyukakból összekötözött halászháló szerű izémicsodában fogadott szenzációs látványt tárva mohó tekintetem elé.

    Hirtelen a szívemhez,illetve Wanda szívéhez kaptam,tenyeremet jól megszúrva egy harciasan kihegyesedő mellbimbóval,majd gyorsan térdre ereszkedtem,hogy álcázott bocskor eltávolítás közben alaposan megszemlélhessem az elém táruló, hívogatóan ingerlő mézescsuprot,mit rögtön szívbőljövő csókkal üdvözöltem.

    Ezután gyorsan átadtam kedves vendéglátómnak a hozott apróságokat,bokrétát diszkréten a csomagba rejtve,hogy később be kelljen ezzel megtörnöm a varázst. Kedvesem innivalóval kínált,majd gúnyámat gyorsan leszórva magamról elgaloppoztam,hogy lecsapassam magamról a hosszú út porát, majd iparkodtam vissza a leányszobába,hogy kedvesem ne unatkozzon nélkülem.
    Épp jókor érkeztem,mert éppen a lepedőt igyekezett leteríteni,szemérmesen széttárt combokal pucsítva,minden ékességet jól megmutva,miközben én áhítattal szemléltem a sarokban álldogáló szobainast :)
    Természetesen Wanda szűzies szerénységgel elémtárt kincseinek nem tudtam ellenállni,ezért egy váratlan (?) pillanatban mögé térdeltem,és alaposan megcsókolgattam a kínálkozó ,csodás „déligyümölcsöket”
    Wandus mély sóhajjal fogadta nem várt támadásomat,és egy laza mozdulattal megszabadult a csodás testét abszolút nem fedő ruhácskától,gyorsan az ágyra parancsolt,és elkezdődhetett újabb kis utazásunk a gyönyör birodalmába.

    Miután kedve szerint el lettem igazgatva az ágyon,heves,érzéki csókcsatát követően elindult lefelé,előbb eltüntetve mellbimbóimar,majd célirányosan haladt lefelé,mit Kispajti már lakadatlan türelmetlenséggel várt.
    De csalódnia kellett,mert néhány,jól elhelyezett csók után kedvesem a tojástartót vette kezelésbe,olyan szopogatást,nyalogatást,előadva,hogyha épp nem a Mengyelejev féle periódusos rendszeren jár az agyam, akkor bizony csúfosan gyors vége lett volna a randinknak!
    De végül megszánta vágyakozó bűntársamat,és egy ,csak Rá jellemző kényeztetést kaptam.
    Mohó,izgató nyelvét hol Kispajti fejebúbján táncoltatta,hol mélyen a torkára eresztette asszisztensemet,én meg közben már-már a falat kapartam az édes kíntól,és kértem kedvesemet,hogy matekozzunk már kicsit,mert olyan számolgatnékom támadt.
    Mi az eredmény,kérdezte huncut mosollyal,és máris 69-be helyezkedett,és végre elkezdhettem én is az oly nagyon kedvelt kényeztetését.
    Boldogan éreztem,hogy tevékenységem hatására bőséges nedvességgel válaszol,mit örömmel lefetyeltem,mint kiscica a vágyott tejfölt :)
    Egy-egy óvatlan pillanatban átsettenkedtem a hátsó bejárathoz is egy kis kényeztetéshez melyet tündérkém mély sóhajjal vett tudomásul,és mondta,hogy ez így nem ér,be tereljem el a figyelmét:)
    Ekkor szinte egyszerre sóhajtottuk a Gumit! varázsigét,mekyet Wanda boszorkányos gyorsasággal applikált bűntársamra,és mire egyet pislogtam,már nyeregbe is ereszkedett.
    Fantasztikus élmény volt újra belülről érezni csodás kelyhének szorítását,és melegét,nézni,simogatni az előttem táncikáló csodás ikreket.
    Az idők végéig el tudtam volna ezt viselni,de érezvén az utódok mocorgását,megkértem,hogy szájacskákával végezzen ki.
    Vv le,elém térdelt,és máris ajkai fogságában találtam magam. Néhány bólintás után már éreztem is,hogy megindult a kitörés,mit tündérkém teljes egészében el is tüntetett mohó pocijában,én pedig remegő lábakkal hálát adtam az égnek,hogy itt lehetek.

    Szünetben folyadékpótlást követően kiültünk sz erkélyre,és egy Wandus által prezentált kitűnő kávé elfogyasztása közben az Őt igencsak érdeklő fontos dolgról,az atomfizika ,és a kecske tartás kölcsönhatásairól csevegtünk,kiemelve az utóbbiak fontosságát.:))

    Második körben kedvesem kérdezte,hogy mit szeretnék,erre válaszoltam,hogy az előző élményt már nem lehet fokozni,ezért csak beszélgessünk ,mire közölte,hogy Neki üég canbak elképzelései,és ne ellenkezzek,mert lesz kapsz!
    Természetesen szót fogadtam,és nem is bántaü meg,nert egy olyan franciát kaptam ,amire még nagypapa koromban is büszkén fogok emlékezni !
    Egyszerűen hihetetlen,hogy ez a kis boszorkány,persze a szó legjobb értelmében,mire képes ajkával,nyelvével,és torkával! Ilyen cumi-cunamit még az életben nem kaptam,még most is libabőrös leszek az élménytől,ha csak rá gondolok! :)
    Természetesen a végeredményt ismét a pocijába rejtette,én pedig leharcolva vánszorogtam ki a fürdőbe,hogy valamelyest rendbe hozzam magam.
    Azt hiszem, Wandától olyan szülinapi élményt kaptam,hogy azt nem lehet szavakba önteni.
    Lehet,hogy kicsit elfogult vagyok,de nem bánom. Igyekszem Őt minél többször meglátogatni,mert egy csodás embert ismerhettem meg benne,kivel nem lehet eltelni.
  • Elszámolás:

    Wandusnak egy extrája van,ezt nem vettem igénybe,talán majd legközelebb.
    Virágcsokor a közelmúltban esett át némi csekély kozmetikázáson,de nyugi,nem fog fájni senkinek,mert csinos házigazdánk ezt maximális törődéssel kompenzálja. Mérete bővebb infóból és telefonon is megtudható,helyszínen sem változik.
    Korrektségből csillagos ötös ! :)
  • Összkép:

    Miként eddig minden alkalommal,úgy most is maximálisan kielégülve,egy újabb szenzációs élménnyel gazdagabban távoztam kedvesünktől.
    Amiről már azt gondolnám,hogy ez egy fokozhatatlan élmény,azt Wanda mindig képes felülmúlni. Nem véletlen,hogy igyekszem minél gyakrabban keresni a társaságát,olyan, mintha régi barátnőmhöz ugranék fel egy kis beszélgetésre ,mely egy fergeteges szeretkezésbe torkollik.
    Kedves Wanda!
    Örülök,hogy mindig ilyen szenzációsan elvarázsoljuk egymást,egyszerű nem tudok Veled eltelni :)
    Remélem,hogy még jó ideig köztünk leszel,hogy minél többször élvezhessük csodálatos társaságodat.
    Mit is mondhatnék még ???
    KÖSZÖNÖM a mai csodát,melyben részesítettél !! :-)
Happy Massage