• Lyna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon könnyű volt elérni, elsőre felvette. Kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről, már itt elég perverz volt, de nekem ez nagyon bejött. Megbeszéltünk egy időpontot még aznapra.
  • Megközelítés:

    Üllői úttól nem messze, bkv jár a közelben, egy kis mellékutca. Parkolni nem könnyű, de nem is lehetetlen. Nem kell sokat liftezni és könnyű megtalálni a lakást, Lyna kedvesen útbaigazít.
  • Helyszín:

    Túlzottan nem néztem szét, de alapvetően minden rendben van, van pár tusfürdő, száraz törülköző, meg egy bomba csaj, mi kell még? A szoba nem túl nagy, de pont elég, egy ágy van benne, meg talán egy szék, ahová le tudja rakni az ember a cuccait, van légkondi is, szól valami halk zene. A célnak tökéletesen megfelel.
  • Lány külseje:

    Lyna megfelel a képeknek, dögös arca van, látszik rajta a már telefonban is hallott perverz huncutság. Kicsit fiatalabbnak is tűnik, mint a megadott, ettől nem kell tartani. A haja raszta, ha ez valakit esetleg zavarna. A cicik nem túl nagyok, a feneke viszont markolnivaló.
  • Erotikus masszázs:

    Ha időrendben haladunk, akkor először a kényeztetés történt, utána következett ez a szekció. A masszázs francia ágyon történt, kellemesen masszíroz, nem túl erős, de nem is csak simogatás, pont megfelelő. Lassú mozdulatokkal dolgozik végig az egész háton. Ha be lenne állva a hátam, nem ide jönnék, de itt most nagyon jól esett. Nem hiszem, hogy tanulta, de nem is ezért jöttem az az igazság. Közben lehet vele csacsogni, ha szeretnél, nagyon kedves lány, végig nevetgél, szóval tart, nagyon közvetlen. Kellemesen elbeszélgettünk, amíg le nem járt az időm. Végén még jutott idő egy gyors zuhanyra is.
  • Levezetés:

    Valójában a levezetéssel kezdődött minden, letámadott finom (igazi) csókokkal. Mindenképpen ki kell emelnem, hogy Lyna nagyon jól csókol, teljesen olyan, mintha a barátnőddel lennél. Ezen kívül mást is nagyon jól csinál a szájával! Változatos technika, néha lágyan, néha keményen kézi-csavarós-szívós rásegítéssel, néha a makkot, néha tövig, de az egész fenomenális! Látszik, hogy szereti csinálni, igazán odaadóan kényeztet. A végén a szájába lőttem, nem volt finnyáskodás ott sem, végig bent tartott és csak a legvégén engedte ki. Nem tudom hány lehetőség van az egy órában, nekem elég volt egy is. Ezután jött egy levezető masszázs.
  • Elszámolás:

    Szerintem bp-i átlag, ha szájba vagy arcra akarsz lőni az extra, de elég jutányos, mindenképpen érdemes kérni!
  • Összkép:

    Jól éreztem magam Lyna-nál, ha inkább egy odaadó kényeztetésre vágysz és nem egy gyógymasszázsra, akkor mindenképp érdemes meglátogatni! Közvetlensége és kedvessége remekül párosul a kényeztetéshez tartozó huncutsággal.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2019-09-28 20:27:07
Happy Massage