• Karen

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már beszéltünk korábban telefonon, akkor nem sikerült egyeztetni, most félórán belül alkalmas volt mindkettőnknek
  • Megközelítés:

    Kocsival érkeztem, sarki ház a 15. kerületben, könnyű megtalálni az infoi alapján, és egy tágas garázsba állhattam be, miután ő is megérkezett valahonnan a közelből.
  • Helyszín:

    A garázs feletti lakás is modern, tágas, tiszta, azt hiszem több hálószobával is, bár természetesen én csak az egyiket próbáltam, azt hiszem klímaval felszerelt az egész lakás. Nagy francia heverő várt minket, teljesen megfelel a célokra. Nyár közepe, kora délutánhoz képest kissé sötétnek találtam, de a redőnyök lehúzva maradtak, hangulatvilgítást kapcsolt be inkább Karen.
  • Lány külseje:

    Nagyon kedves, természetes, mosolygós lány Karen. Valamiért kicsit magasabbra, picit teltebbre számítottam a képek, leírások alapján. 190 centis lévén egy kis újratervezés kellett az agyamban, mikor megláttam, de kedvessége miatt ez nem volt nehéz:). Felesleg egy deka sem, egy csinos filigrán lány, melleivel a korábbi beszámolók alapján nem is foglalkoztam, de ez nem okozott problémát.
  • Action:

    Külön fürdőszobában fürdéssel kezdtük, ahol minden volt, ami kellhet, modern, higiénikus volt minden. Elsőnek én érkeztem a szobába, aztán már felaljzva vártam agyamban már átállítva a mindenből kicsit kisebbet, vékonyabbat kapok az előzetesen vártnál. Valami kis lenge felsőben, már bugyi nélkül érkezett, gyorsan, de finoman magamhoz öleltem. A csókot mintha kikerülte volna, így nem erőltettem. (Ezen meglepődtem, mert mások nem szokták ezt nálam elutasítani, de nem gond, élvezni kezdtem a “szabad”részeit.) Hamar 69- be fordultunk, szinte “kistinisen” friss és finom puncija, popója jó mélyre benyalva is, ugyanakkor profi franciája van, amit élvezettel csinál és úgy tűnt tényleg élvezi az én munkálkodásomat is.
    Védőfelszerelés helyretétele után a kutyust választottam, amit nagyon helyeselve fogadott és amibe édesen belevetette magát. Méretkülönbségek miatt egy idő után kicsit kényelmetlen lett, bár csodás látvány és érzés volt ez az aktus. Viszont szerettem volna kölcsönös franciában elélvezni ügyhogy váltottunk ismét arra. Én alul, ő felül, így lett a szájában végem.
  • Elszámolás:

    Nem a legfittebb napomat választottam, így félórát maradtam és az ennek megfelelő, előzetesen egyeztetett virágszálat kérte a végén kedvesen.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam, tetszik Karen kedvessége, közvetlensége és vágyom a visszatérésre, remélem hamarosan sor kerül rá!
Happy Massage