• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Szia Bali!

    Megkésve bár de törve nem, írta vagyon egy nagyon híres emberke. megjöttem és tudok írni számodra.

    Először is köszönöm, hogy ismét velem voltál az életedből egy apró idejére és ezt közkincsé tetted. :)

    Valóban hosszabb idő eltelt mióta utoljára találkoztunk de van úgy, hogy mintha misem történt volna tudjuk folytatni a beszélgetést onnan ahonnan abbahagytuk. Nálad legalábbis ezt éreztem. Történtek dolgok az életemben, természetesen csak nagyon jók ahogy azt meg is írtad. :)

    Mintha újraéltem volna az itt töltött időnket amikor olvastam. Viszont volt egy mondatod amivel nem tudok mit kezdeni, egyszerűen nem megy, próbálkoztam többször is de nem sikerült megfejtenem.
    "Tényleg igazán magas lány és ehhez képest kevésbé nőies." Az elejét még értem, a végével nem tudok mit kezdeni. Mit jelent nálad, hogy kevésbé nőies vagyok? Milyen lennék ha nőies lennék? :O :P
    "Amúgy karcsú teste van és arcra elég helyes. " ezen mondatnál pedig azt érzem, hogy nőies vagyok :D
    Ebben segíts kérlek, mert megakadtam.

    Nagyon szépen leírtad mi történt velünk abban az időben és ahogy írtad is egyik vendégnek is, nem kell minden aknát egyből felrobbantani: teljesen igazad van. :D Pont ugyanígy gondolom.

    Üzenet a Többieknek!

    Aki azt gondolja, hogy nem aknázott ki mindent egyszerre, kérdem én, miért kéne mindent egyszerre megtenni, hagyni kell valamit a következő alkalomra is, nemde? :D Na, ugye, hogy ugye. :D

    Ha többre vágytok, mint ez az élményleírás akkor tessék csak tessék... aknázzuk ki amit lehet. :)

    Mégegyszer nagyon szépen köszönöm a nálam eltöltött időt és amit adtunk egymásnak, remélem még fogunk találkozni valamikor.
    Addig is, sokszor puszillak....

    Gazella Alexa

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettem Alexandraával és hamar találtunk egy jó időpontot. Másfél óra múlva már ott voltam.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető több BKK járattal is és parkolóhely is akad a közelben, ha jól tudom fizetős. A címet könnyű megtalálni, mert már jártam itt; csak akkor más lányok rendeltek itt.
  • Helyszín:

    1 + 2 félszobás lakás, belépve az amerikai konyhás nappaliban találjuk magunkat, de a nappali rész paravánnal van elkerítve.jobbra a fürdőszoba és a két szoba egy mással szembe és mi a lakás túlsó végében lévőben voltunk. A fürdőben spéci zuhanykabin van, a használata oké és a közeli dm ki lett fosztva, de rendesen ám, annyi tusfürdőt és egyéb termékeket láttam a fürdőben. Többféle szájvíz is sorakozik itt.
  • Lány külseje:

    Alexandra képe nem hazudnak. Tényleg igazán magas lány és ehhez képest kevésbé nőies. Kicsi cicik és popsi. Ha valaki a kerekebb-teltebb formákat kedveli, akkor keressen tovább, mert itt nem az várja. Amúgy karcsú teste van és arcra elég helyes. Egy kicsit mély a hangja, ami számomra még vonzóbbá teszi őt. Minden lányban más a vonzó; benne éppenséggel ez.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésem után bevezetett a szobába és csevegtünk az eltelt időről, mert már volt egy találkánk a vacsora után egy régebbi helyén és azóta eltelt egy kis idő. Miután leöltöztem elmentem tusolni. Itt Alexandra segített egy picit eligazodni a fürdőben. A kötelező tisztálkodás megtörténte visszatértem a szobába. Alexandra szólt, hogy még egy percre eltűnik a fürdőbe utána kettesben leszünk. Kényelembe helyeztem magam és Alexandra visszatért. A hasamon feküdtem és kérdezte mit használjon és én egy levendula illatú olajat választottam. A jobb oldalamra helyezkedett és ezt a lábamat vette kezelésbe először majd áttért a másik oldalra. Ő egy igazán erős és gyúrós masszázst alkalmaz. Éreztem, hogy van benne erő, de nem mondanám, hogy egy kész kínszenvedés volt a masszázs. Rendesen megdolgozta a lábaim után a hátamat és vállaimat és a karom is kapott fogásokat amikor fordulhattam. A csúszka elmaradt ugyanis a kényeztetés következett.
  • Levezetés:

    Egy kevés kézi munkával és franciával indított amikor cserét kértem és elkezdtem felfedezni a testét. Csókolgattam ciciket és simogattam őt ahol értem. Utána haladtam a lefelé és a köldökét egy picit megnyaltam, majd leértem a puncihoz, amikor 69-et javasolt. Elfogadtam és felvettük ezt a pózt, ahol én voltam alul és így folytattam a nyelvmunkát és pár ujjamat is használtam néha. Ő felvette egy ütemesebb franciát és én is intenzívebb technikát alkalmaztam. Én hamarabb sikerrel jártam és sikerült nagyon kellemes élményben részesítenem őt és én egy kis lemaradással de követtem őt és még időben pózt váltva a cicikre engedtem az utódokat.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük és igazából szó sem esett róla; de én majd elfeledkeztem róla, de Alexandra diszkréten emlékeztetett arra, hogy pontosan minek kéne történnie. Az új pesti átlag plusz a kölcsönösség extra.
  • Összkép:

    Nagyon jó élmény volt ismét találkozni Alexandrával, mert egy igazán különleges lányt ismertem meg benne. Egy ilyen jól sikerült már rég nem éltem át és szeretnék még sok ilyet átélni vele.
Happy Massage