• Ayse

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Vtr-en foglaltam időpontot,most először . Randi előtt kettő nappal ,ma reggel akartam pontosítani a tett helyszínt ,de az már sajnos nem jött össze . Délután telefonon felhívtam ,sokadik csengésre felvette egyik barátnője ,aki közölte mára Aysának nincs időpontja ,erre én ,van 17:30-ra idopontom csak címet szeretnék. Illedelmesen elmosta és elköszönt .
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem ,a GPS-t megnéztem a hely ismerős volt úgyhogy egyből odataláltam. De ebben az időben jó nagy forgalom volt .Nem tudom van e arra BKV járat de biztos van ,a lehel út vagy a Róbert Károly krt-on
  • Helyszín:

    A szobával szemben volt a fürdő . Beértünk a szobába már jól indult ,egy két finom csók még nem az az igazi ,inkább csak sima szájra puszi nem az az igazi nyelves csók . A fürdőbe kád van ,a feléig üveg függönnyel(klassz korszerű ). Rengeteg tusfurdo volt ,még szájvíz is volt nem féltem használni ,csak sajnos szemetes nem volt a pohárnak ,de megoldottam a szobába megoldottam bevittem és leraktam.
  • Lány külseje:

    Csodálatos ! Fekete Mini ruhában fogadott ,ami szerintem nagyon előnytelen volt ,és én az mondtam nem is olyan nagyok a mellei. Egyből lehúzta a felsőt és kifigyelt a két gyönyörű NyAGY mell ,csodaszép mellbimboi vannak csodaszép mell udvarral. Nagyon csalóka a fekete miniruha ,oldalról nagyon dudorodik kifelé a melle ,azon is látszik milyen méretes . Kerek fenék lapos has ,úgy ahogy van tökéletes az egész hölgy . Baba arc ,hozzá a rettentően nagy szempillak és a fenékig erő hosszú szőke haj.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs az teljesen kimaradt. Feltette a kérdést mit szeretnék,én meg ,mit lehet . Masszázs vagy levezetését . Bekamuztam most vagyok először ilyen helyen,de egyből mi az a három beszámoló ami az oldalakon van ? Én meg ,akkor valaki használja az oldalamat . Nagy kacagás ,nem akarta elhinni ,de én csak erőltetem . Nekem ez az első hely ahol járok. Nagyon jokat beszélgettünk és brutális nagyokat nevettünk ,nagyon eletvidám Aysa.
  • Levezetés:

    Ahogy említettem az előbb ,a levezetessel kezdtünk . Én naiv ,rászoltam mit csinálsz !!!! Mondtam neki ,eljövök egy masszázsra, és anya szült mesztelen közben oralis kényeztetést kapok . Hova jöttem ,már félig mosolyogva,sikerült elhitetni először járok ilyen helyen. Egyre jobban olajozott ,és végül elkezdte saját mellét is jól beolajozni. Egyből adtam segítséget ,jól beolajoztam ,közben folyamatosan puszilgattam csokolgattam szopogattam. Utána elkezdődött a várva várt csuszkamasszázs,folyamatosan a számhoz tolta,hogy puszilgassam nyalogassam . Utána lecsúszott a lábam köze és elkezdett franciázni ,nagyon lassan beleéléssel aztán feljött oldalra mellém és úgy natúr franciázott . Így oldalról és is hozzáfértem a kijhéhez ,bebujtam lába köze ,és elkezdtem nyalogatni finom punciát. Nekem elég hamar végem lett,nem is volt időm szólni hogy jöbök ,de elég gyors volt.
  • Elszámolás:

    Nem kellet előre adni, a végén én el is feleltettem mennyi rózsa csokorba kerül az egy óra egyutlét . Teljesen meztelenül megállt a szobába amikor én visszajöttem a zuhanyzásbol ,és elbucsuztam a hatalmas gyönyörű ikrektől. Mire ő ,tiszta olaj leszel megint, semmi baj ,ez megéri .
  • Összkép:

    Nem tudok szavakkal élni, .’
    Nagyon jó élményekkel távoztam
    Még tuti visszajövök valamikor
    Remélem te is vársz,várod a talákkát.
Happy Massage