• Hanna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy eszméletlenül jó élményemről fogok itt beszámolót írni, még akkor is, ha egyes elemei furák lesznek. Kezdetnek egy coming-out: ahogy én egyre inkább öregszem, úgy vonzódom egyre inkább a kifejezetten fiatal lányok iránt. Vessetek rám követ, de már az a puszta tény is, hogy nálam 40 évvel fiatalabb lánykával kényeztetjük egymást kölcsönösen, vagy esetleg a sötét oldalon szexelünk is: nos már ez egy perverz kéjt ébreszt bennem. Pont emiatt néhány év alatt sosem történt meg, hogy MILF-eket keressek ezen az oldalon. Különböző más okai is lehetnek ennek, de a tény tény marad: szinte mindig tiniket látogatok.

    Mindez azért fontos, mert most ez a szokásom megtört. Hanna fotói mindig is vonzották a tekintetemet, a beszámolók sokat ígértek, és így végre augusztusban el is jutottam hozzá másfél órára. Az augusztusi egy nagyon kellemes randi volt, alig vártam két hét múlva a folytatást: gondoltam, majd inkább a második randim élményei lesznek mérvadóak - majd azok alapján alakul ki az álláspontom a tinik kontra idősebb korosztály kapcsán.

    Aztán az újabb randim Hannával ugrott sajnos, mert Hanna eltűnt, hiába mentem én el a megbeszélt találkára. Kellemetlen volt ugyan a számomra, de nem nehezteltem, hanem inkább aggódni kezdtem, hogy mi történik vele. Privát üzenetet írtam, majd SMS-t, rákérdeztem olyanoknál, akik jobban ismerik, de semmi jel. Két napra azután el is tűnt a hirdetése, és már úgy éreztem, felhagyott az itteni ténykedésével és nem látom többé. Végül most egy hete újra megjelent ez a hirdetés. Kommunikáltunk ezután privát üzenetben is, meg telefonon is: gyorsan és könnyen megbeszéltünk egy most csütörtöki találkát. Ezúttal nem esett kútba a randi, hanem pont ellenkezőleg: életem egyik igen szép napja lett ez a mai.
  • Megközelítés:

    Villamossal, busszal és vonattam is mehettek Hannához. Könnyű odatalálni, egyértelmű a cím és parkolni is mindig lehet, valamint ingyenes a parkolás. Mindeme szép dolgokkal szemben áll az a tény, hogy eléggé fent északon van ez a lakás (Újpest északi része) , és nekem Dél-Pestről igencsak eltart, mire eljutok oda.
  • Helyszín:

    Ez egy tökéletes erotikus masszázs helyszín. Az egyik legjobb, amelyet láttam. Egy nyugodt lakópark egyik félreeső bejáratú lakása. Elég sok az ottani lakóparkban a lakás ahhoz, hogy az ottlakóknak ne szúrjon szemet a látogató, de elég kevés ahhoz, hogy jellemzően ne találkozz szomszédokkal. Tényleg elsőrangú a diszkréció. Hanna maga fogad a lakásban, így igen meghitt körülmények tudnak ott kialakulni, már ha megvan a kémia a két fél között. A tökéletességet csak egy apróság csökkenti valamennyire: Hanna erősen ragaszkodik a félhomályhoz. Ha igazán látni szeretnéd azokat a csodás szemeket, ha az amúgy csodaszép testének minden apró részletét jobban megnéznéd, akkor ezt még a masszázsszoba előtti nappaliban tedd meg: ott elég világos van ehhez is. A masszázs-szoba félhomályát persze meg lehet szokni egy idő után, de szerintem ez az az egy részlet, amelyet még Hannának javítania kéne. Mert minden más tökéletes. Kényelmes nagy meghitt franciaágy (noha masszázságy is van a nappaliban). Tiszta lepedő, tiszta nedvszívó törölköző, rendezett fürdőszoba. Szóval minden klappol.
  • Lány külseje:

    E téren minden csillagos ötös. Először is pontosan olyan szép ez a nő, mint amit a fotói sugallnak, de élőben még sugároz is valami tömény erotikát. Engem leginkább három fotója bűvölt el: 1. a mostani első kép, amelyen egy bőrkanapé szélén ül, kezével az arcát támasztja, és mosolyogva egyenesen a kamerába néz a gyönyörű szemeivel. 2. A mostani 5. fotó, amelyen egy koktélruhát viselve áll és a "távolba néz" 3. a mostani 11-es fotó, amelyen szétterpesztett lábakkal egy bolyhos szőnyegen ül, és a tekintete azt súgja nekem: gyere és csókold végig a testem. Az első az a Hanna, akivel értelmesen és tartalmasan beszélgethetsz. A második az, akit egy fogadásra is büszkén elvinnél. És végül a harmadik az, akivel szeretkezni kéne, de nagyon.

    De térjünk vissza a földre: szép mosolygó értelmes és tiszta szemek, szerencsére semmi smink, tiszta szép illatos haj, azt hiszem semmi tetoválás a testén. Nagyon szép formás mellek, élmény őket szopogatni vagy simogatni. Kiváló alak, szép ívű hát, elöl szép alakú has és derék, hátul kemény csodaszép popsi. Igen szép lábak: nem is tudod, hogy a combjait, a lábszárát, vagy a lábfejét csodáld-e jobban. Én azért a combokra szavaztam. Kellemes szép gondozott borotvált punci. Minden kifogástalan ezen a nőn. Megjegyzem: aki így néz ki, az simán mondhatná magát akár 28 évesnek is. Az egész nő nagyon cuki - ezt a jelzőt nem én találtam ki Hannára, de számomra ez írja le leginkább ezt a csodanőt.
  • Erotikus masszázs:

    Hanna képzett masszőz, és jól masszíroz. Ezt az első látogatásom alapján tudom, mert akkor történt olyan. Erotikus is volt, mert meztelenül végezte: az oldalamnál térdelt (a sarkán ült - ha ez a helyes kifejezés), én meg gyorsan becsempésztem az egyik kezemet a popsija alá és simogattam azt a popsit a masszírozása közben. Amennyere én értek hozzá, szakszerű volt, de persze én alig vártam, hogy vége legyen - ezért nem is tartott soká.

    A mostani alkalommal kérésemre megcseréltük a szerepeket és én masszíroztam őt. No ez szakszerűtlen volt, de kedvességgel és odaadással kompenzáltam. Ez igen rövid ideig tartott, mert megannyi más tervem volt, ami a következő részhez tartozik. Mindkét alkalommal igen tartalmas és kellemes beszélgetés folyt. Azt hiszem, meghittnek és barátinak is lehetne nevezni. Elég sok dolgot tudunk már kölcsönösen egymásról, és ez számomra jó érzés.
  • Levezetés:

    Ez az a rész, amely az élményemet felejthetetlenné teszi. Már első alkalommal is nagyon jó volt az, amit nyújtottunk egymásnak, de a mostani alkalom az mindent visz. Az aktuson kívül mindent tettünk egymással, ami a másiknak jólesett.

    Kinyaltam őt többszörösen elölről és hátulról, és Hanna sem akart adósom maradni. Igen ügyesen, érett, tapasztalt nőhöz méltóan kényeztetett a finom kezével és hosszú ideig tartott engem az elélvezés küszöbén egy bódult állapotban. Aztán még javult is a helyzetem, amikor a szájába vette a farkamat. Ő erősen bevonta volna a golyóimat is, de én inkább visszatereltem a figyelmét a rúdra. Kérésem szerint leginkább oldalról és pucsítva kényeztetett, míg én egyik kezemmel hátulról markoltam a farpofáit, kényeztettem a lucskos punciját és környékét, a másik kezemmel meg a melleit szorongattam. Annyira összecsiszolódtunk, hogy egyik alkalommal talán egy időben mindketten elélveztünk ilyen felállásban is.

    De az igazi élmény az volt, ahogy ez a nő szinte sorozatélvezővé vált a nyalakodásom és ujjazásom eredményeként - amikor végre levetette az aggályait. Itt már nem lehetett és nem is kellett számolni, hogy hányszor élvezett el. Egy folyamatos vonaglás, hörgés, néha egymás kezének a szorítása, egymás szemébe nézés, miközben a másik épp elélvez - ilyen volt ez. Szóval lényegében egy maratoni hosszú szeretkezésre hasonlított a dolog, kivéve persze, hogy aktus az nem volt. Pihenésképpen néha egymást átölelve lihegtünk, pihegtünk és közben beszélgettünk, vagy egymás szívdobbanásait hallgattuk. Aztán megint kényeztetések... Ritkán kaptam és adtam én ennyi élvezetet egyetlen alkalom során.
  • Elszámolás:

    Erről nem esett szó. érkezésemkor átadtam egy szerény ajándékot, ami megint nem volt tökéletes (első látogatásomkor sem volt az), de Hanna egy ügyes, igazi nőként azért jól megköszönte és biztosított, hogy mennyire megfelelő ez. Ezzel egyidőben diszkréten terveztem a virágszálakat is letenni valahova, de a diszkréció nem jött össze, mert olyan sötét volt a szobában, hogy hirtelenjében nem láttam egy alkalmas polcot vagy asztalkát. Hanna ügyesen kisegített és én a nappali szobába vittem ki a virágszálakat - ott volt egy erre alkalmas kanapé.
  • Összkép:

    Amit én kaptam ettől a hölgytől, az számomra felejthetetlen. Az élmény mellett az egész értékrendemet is felül kell vizsgálnom: tinik kontra MILF-ek kérdése.

    A látogatásom után egész nap egy rózsaszín felhőben éltem. Annyira kába voltam, hogy majdnem egy busz is elütött (gyalogosként kóvályogtam össze-vissza a délután során). Az első látogatásomkor egy nagyon erős jellemű hölgy irányította az eseményeket, és jó volt nekem. Most azonban egy cuki hölgy megengedte nekem , hogy az történjék, amit én javaslok, és ez számomra maga volt a tökély. Ami ennél fontosabb: úgy érzékeltem, hogy Hanna is most érezte igazán jól magát, noha nem ő diktálta a tempót. De majd biztosan megcáfol engem akár itt, akár privátban, ha nem így volna. Mert én megint kezdeményezni fogom a randit, az egészen biztos.

    Szerintem Hannánál minden látogató megkapja majd a szakszerűséget, minőséget, odafigyelést, profizmust. De hogy eljuttok-e az erotika ilyen fokára, az már a kölcsönös szimpátián múlik. Hogy lehet-e ezt még fokozni: én nagyon remélem. De ha csak fele ilyen jók lesznek a következő látogatásaim, már akkor is megéri majd nekem.

    Köszönöm szépen Hanna. Nagyon-de-nagyon cuki voltál.
Happy Massage