• LARA38

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régóta a kedvenceim közt van csak eddig ne sikerült, öszzehozni a randit. Most egy vidéki kiruccanás után (ahol kielégítetlen maradtam) spontán ötlettől vezrelve felhívtam, és pont tudott fogadni fél órán belül. Átrendeztem a napomat, és már indultam is hozzá. Kellemes búgó hangját nem először hallottam a telefonban. :) Már ettől is bizseregtem... :)
  • Megközelítés:

    XI. Kondorosi uszoda közelében. Mivel a környéken éltem kb 10 évig nem okozott gondot a hely lokalizálása. Legközelebb a buszok vannak a Tétényi úton, de a Fehérvári úti villamosok is csak pár perces sétára vannak. Én autóval érkeztem. Zegzugos kis lakópark, nem fizetős és hely is mindig van.
  • Helyszín:

    Alacsony panel házban lakás, amiben egyedül fogadja a vendégeket. Semmi extra tiszta célirányos, tökéletesen megfelő lakás.
    Szobában egy kanapé, kisasztal és egy nagy franciaágy. Kényelmesen lehet lepakolni, vetkőzni öltözni. Fürdőben kád zuhannyal bőséges tusfürdő és szájvíz kínálat.
  • Lány külseje:

    Nagyon kíváncsi voltam, hiszen arc nem látszik a hírdetésben. ...nem csalódtam, már az első pillanatban megfőzött a tekintetével. Számomra nagyon szép arc, és ezt főleg akkor jó nézni amikor rajta fekszem, szeretkezünk és gyönyörködöm a kéjmámorban úszo szépségben.. :D ..azthiszem kicsit előreszaladtam. A beszédében van valami nagyon visszafogott búgó elegancia. Imádom az ilyet. A hosszú gyönyörű hj szintén a gyengém, tehát az első pillanatban levet. a lábamról.
  • Action:

    Az ajtó mögött gyengédfinom csókokkal fogadott, amit nem is hagytunk abba egy darabig. ...sőt még a szobába is folytattuk vetkőzés előtt. Nagynehezen elszakadtam tőle és gyorsan a fürdő felé vettem az irányt. A szobába visszatérve ott folytattuk ahol abbahagytuk,. Csókok közt lassan kihámoztuk egymást a ruhákból közben megízleltük egymás testét, ahol értük. :)
    Először én szerettem volna kényeztetni, bár a szerszámom már keményen meredezett. Kellett egy kis határozottság hogy meggyőzzem róla hogy én kezdek, de beadta a derekát. ..szószerint! :D
    Az ágyra ült, csókolózva hanyatt fektetem, majd én a földre térdeltem és eltűntem a combok közt. Szinte azonnal finom remegésekkel reagált a nyelvemre és az ujjamra, de az orgazmust nem adta könnyen. :) Hosszasan időztem a puncijával a számon, de minden pillanata csodás volt. :)
    Miután elment, összebújtunk csókolóztunk majd ő kényeztetett a szájával. Rettentően felizgatott. Finoman érzékien csinálta, mégis időnként. apornósztárokat megszégyenítően tűntette el tövig a barátomat. Éreztem a hogy a makkom a torkának feszül, majd némi idő után megnyílik és becsusszan... Elképesztő élmény volt, időnként azt éereztem, hogy azonnal elmegyek, de sikerült uralkodni magamon. :)
    Egy idő után gumit kerített és ügyesen felszopta a barátomra, majd belémlt, meglovagolt. A legjobb az volt, hogy nagyon együtt voltunk. Tényleg olyan volt mintha régi szeretők lennénk, és ismernénk egymás vágyait... ugyanakkor az ujdonság izgalma, meglepő teljesítménnyel ajándékozott meg minket. A lovaglásból átfordulva hanyatt fektettem, anélkül hogy kicsusszantam volna belőle, Csókolózva egymást falva, hol tempósan, hol gyengéden lassan szeretkeztünk. :) Mire a végére értünk gyakorlatilag letelt az óra.. :) ..Nem tudtam elszakadni tőle. feküdtünk egymás mellett, beszélgettünk, simogattuk egymást csókolóztunk, és 15-20 perc után ismét a keményen állt a zászló... Az előbbieket imét sorra vettük. ...nagyon érzéki szeretkezés volt, a szó valódi értelmében. Olyat kaptam Larától ami ritka itt. Köszönöm kedves!!! :)
  • Elszámolás:

    Az órából kettő lett a végére... és még ezt sem éreztem elégnek belőle. :) Nem számítottam erre így nem is volt nálam elegendő virágszál, így elballagtam egy "virágoshoz" hogy kiegészítsem az ajándékot.
    Visszaérkezésemkor, még potyáztam egy nagy adagot a csókokból... :) Szívem szerint vele töltöttem volna az egész napot.. :)
  • Összkép:

    Csodás NŐ! Érett gyönyörű, elképesztően érzéki. Kedves, intelligens, biztosan találkozunk még!
    Köszönöm Kedves!! :)
Happy Massage