• Nicol

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, egyből felvette és aznap kora délutánra egyeztettünk időpontot. Cuki hangja volt már a telefonban is.
  • Megközelítés:

    Én gyalog mentem, tömegközlekedéssel is jól megközelíthető, bár nem az ajtó előtt tesz le a hév-villamos-busz de mindegyiktől 5 perc séta alatt elérhető. Autóval is könnyen odatalálni, viszont a ház közelében parkolóhelyet találni necces, de sok utca van ahol 1-2 hely még tuti akad. Fizetős övezet
  • Helyszín:

    Árpád hí budai oldalának szokványos panel lakása. A ház kívülről újonnan van beszigetelve. Én nem használtam a liftet de van. Fürdő a célnak megfelel.
    Kád van függönnyel, de a csaptelep a mosdónál van a kádhoz is, mivel a türcsim a mosdóba tettem, így sikerült eláztatnom amikor megnyitottam a zuhanyt :). Összességében a célnak megfelel.
  • Lány külseje:

    Picike, alacsony, cuki kis lányka Laura. Cicik nem nagyok de szépek, a teste viszont nagyon szupi, jó feneke van nagyon. Van egy nagyobb tetkója, ott a bőre nem olyan sima. Punci simára borotvált. Arca simán vállalható. Bár nagyon sötét volt szerintem a szobában ami igen csak rontotta én számomra a megítélést, de azt mondta ő így szereti.
    Viszont nagyon jól el lehet vele csevegni, de nem tolakodó pont kellemes.
  • Action:

    Laura nem egy pornós csajszi, inkább barátnőfeelinget lehet vele elképzelni. Sajnos igazi nyelves-nyálas csókot nem vállal, de pici szájra puszik vannak.Ennek ellenére nagyon vadul ölel, húz magához, amitől igencsak barátnő feeling lesz. A lovaglást is ölelkezve csinálja, mintha kicsit félne a szemkontaktustól, szemezni meg vele szinte lehetetlen. NF-el kezdtünk amit elég jól csinál majd, 69-be folytattuk a szép punci miatt. Majd lovaglás (ekkor használt egy kicsi síkosítót), misszi és doggy. Nekem missziben jött be legjobban ez az ölelgetős szex, doggyban kérte hogy óvatosan csináljam, és próbáltam nem annyira tolni neki, de hát azért a szép látvány ilyenkor elveszi az ember eszét, szóval így is lett végem. Tisztogatás után összebujtunk, de akkor sem sikerült igazi szemkontaktus elérnem, meg mint említettem igencsak sötét is volt. Mikor Öltöztem csak akkor húzta fel egy kicsit a sötétítőt, és hát ezt nagyon bántam mert tényleg helyes arca és szeme is van.
  • Elszámolás:

    Végén adtam oda, szerintem az átlag alatt van az 1 órás kalandja.
  • Összkép:

    Összességében megérte, nagyon cuki kis lány Laura. Pornós feelingre ne számítsatok, viszont annál jobb barátnőfeelingben lesz részetek ha a nyelves csókról le tudtok mondani. Ajánlott kategoria. Ha legközelebb lehetne világosban is csinálni tuti visszamennék.
Happy Massage