• Dr Szöszi

  • Beküldte:
  • Dr Szöszi reagálása

    Drága Édes Gáborom !❤️
    KÖSZÖNÖM! ❤️

    Valóban mit ne mondjak jól megvárattál :) de öröm volt várni erre a randira így már utólag ezt gondolom !:)
    Meglepett a mondatod amit már személyesen is mondtál “mintha tegnap lettem volna itt “
    Ez igen jól eső érzéssel tölt el mert akkor nyomott hagytam benned Én és az érinteseim!
    Ez bizony kölcsönös , mert minden egyes uzenetednél felcsillant a szemem : na most ;) de mindig várnom kellett :( még egy picit még egy picit :)

    A véletlen az valahogyan a Mi kettőnk különös vonzalmát különösképp díjazta hiszen Te a 48. Masszázs beszamolodat Nekem írtad mag amely nekem szinten a 48. Én hiszek ezekben a misztikákban tehát biztosan jelentéssel bír ! :)

    Felejthetetlen perceket élek át veled mert minden fontos pillanat igen szenvedélyes csokkal van megpecsételve :)
    mintha az ajkainkat egymásnak teremtették volna :) Hmm nagyon fini :)
    Ha én beszámolót írhatnék akkor Te lennél az Én Csókkiralyom :) ❤️

    Várlak úgy 7-8 hónap múlva újra vissza :)
    Na ez nem azt jelenti , hogy nem jöhetsz hamarabb csak erre készítem fel magam hogy ne úgy varjalak mint a Messiást csakúgy mint az ezt megelőző időben :)

    “ Vártalak a nyári napsütésben
    Vartalak a téli hóesésben,
    Vártalak szobám sötét magányában,
    Egyedül hagytál engem!
    /Egyedül hagytál engem/

    Vártalak tavasz virágzásában,
    Csak vártalak az őszi esős szélben,
    Vártalak!
    Szívembe zártalak!

    Mindig mikor rád gondolok,
    Kicsinek tűnnek a nagy bajok,
    Ha nem vagy velem, keresem a helyem kedvesem.

    Mindig mikor rád gondolok,
    Úgy érzem a Föld gyorsabban forog.
    Előrébb hoznám a holnapot,
    Feledhetetlen amit tőled kapok.”
    ❤️❤️❤️❤️
    Drágaságom várlak vissza hogy folytassuk ott ahol abbahagytuk!
    Szép napokat Neked drága CSOKKIRÁLYOM ❤️❤️❤️

  • Egyeztetés:

    Töredelmesen bevallom ezt a mostani randinkat hosszas megelőző egyeztetések után sikerült végre megvalósítanunk. Természetesen ez mind nem Szöszike „számlájára” írandó, a hunyó ebben egyedül csak is én voltam.
    Bokros teendőim akadályoztattak, ezért a mostani randinkról is picit megkésve, de törve nem, adom most a tájékoztatást :) A felejthetetlen első randink, ahol megismertem és megtapasztalhattam a Doktornő hatásos és igazán felemelő élményekkel párosuló finom kezelését, az év első hónapjaira datálható, így aztán már tényleg igazán esedékessé vált egy újbóli hancúrozás, bár az akkori élményeim és a hatásuk, még a mai napig is mélyen az emlékeimben élnek :).
    A sok-sok személyes üzenetváltást követően, mikor már láttam, hogy részemről mikor tudnánk újra találkozni, privát üzenetben egyeztettem Szöszivel, aki velem együtt nagyon várta már ezt a találkozót, így az általam elsőre javasolt időpontban meg is állapodtunk.
  • Megközelítés:

    A helyszín változatlan IX. kerület Mester utca. A térképen egész jól be lehet tájolni a helyszínt és egyúttal látható is, hogy szinte probléma mentes a megközelítés.
    Tömegközlekedéssel picivel egyszerűbb lehet a dolog, mint autóval, erre kifejezetten a parkolási nehézségek miatt gondolok. Sorban vannak a parkolóhelyek a ház előtt, de a parkolás a forgalmas utcát tekintve necces. Így az autóval érkezők ezt mindenképpen kalkulálják bele az időbe. Tömegközlekedésre a 4-6-os körúti villamost ajánlanám, majd onnan a Mester utcán haladva pár perces gyalogtúrával a házhoz érünk. De a kényelmesebbek ezt az utat is megtehetik egy másik villamossal, amely közvetlenül a ház előtt jár.
  • Helyszín:

    Régebbi építésű, gangos társasház felsőbb emeletén található a lakás. A lift szuper teljesen modernizált, de maga a ház is teljesen rendben van. Tiszta folyosók, nyugodt légkör, sok lakás van a szinteken, de senkivel sem futottam össze.
    A liftből az emeleten kiszállva balra kell majd fordulni és tényleg csak pár lépés a gangon és máris az ajtóban vagyunk. A mostanit megelőzően több hónapja jártam ott Szöszinél, mégis mindenre pontosan emlékeztem, olyan érzésem volt, mintha csak előzőleg pár hete lettem volna ott.
    A lakásban mindenhol rend és tisztaság fogadott, ízlésesen és szép pompával berendezett az akció szoba, nagyon kellemes relaxáló hangulatot áraszt. Két összetolt szélesebb puha ágyon történik a szeánsz.
    Található még a szobában az ajtó mellett egy étkezőasztal körben székekkel, a ruhát ezekre a helyekre lehet lényegében lepakolni, de az előszobában van fogas is, Szöszike az ingemet nagyon kedvesen oda helyezte  Mosolyogva tapasztaltam és a fejemmel pedig érzékeltem, hogy az étkezőasztal felett a három lógó lámpabúra most sem az én magasságomnak megfelelően van beállítva :)) de így legalább érzem és látom, hogy megvannak.
    A fürdő, úgy mint a lakás is elég tágas, zuhanyfüggönyös kádban lehetséges a tusolás. Többféle tusfürdő, szájvíz és dezodorok is rendelkezésre állnak.
  • Lány külseje:

    Szöszikén nem fog az idő, ez most bebizonyosodott. Ugyanolyan gyönyörű és kedves mosollyal az arcán fogadott, mint az ezt megelőző alkalommal.
    Pici vékony, filigrán szexis alkata van, semmi változás a korábban tapasztaltakhoz képest. Szexi hosszú szőke hajkoronájával, szépséges kék szemecskéivel, bájos kisugárzásával igazán elbűvölő és figyelemfelkeltő jelenség. Nagyon sokat mosolyog, nem tudom, hogy ez most külön nekem szólt-e, de Szöszike alapjában is rendkívül jókedvű, vidám, társaságközpontú NŐ.
    Alacsony magasságához mérten nagyon formás, karcsú alkata van, popsija a két szép kis félgömbökkel feszesen kerekedik, cicijei tenyérbe illeszkedő talán a közepes méretnél picit nagyobbak, formás alakúak.
    Szépséges arcocskája szolid sminket viselt, folyamatosan mosolyog és megfigyeltem, ilyenkor gyakran szexisen rebegteti az igen hosszú szempilláit, így szemecskéi nagyon csábosak és igéző pillantásúak.
    Rózsaszín bugyi és melltartó szettben fogadott, formás lábacskáit magas sarkú cipellő ékesítette. Ebben a fehérnemű fogadó szettjében, a formás karcsú alkatával, selymes tökéletes bőrével tetőtől talpig nagyon megnyerő, csodás látványt nyújtott. És azok a szexi hosszú körmök…Úr Isten… Szöszike drága, Te aztán tudod mi az én egyik gyengém :).
    Belső tulajdonságai közt még mindenképpen megemlíteném Szöszike végtelen szeretetét, kedvességét és figyelmességét, amelyek az ő irigylésre méltó alap tulajdonságai, amelyekkel nincsen férfi, akit ne tudna az ujjai közé csavarni.
  • Erotikus masszázs:

    A belépésemet követően a kinti fények és a belső félhomály hatására pár pillanatig nem sokat láttam, Szöszike villanyt kapcsolt és ekkor pillanthattam meg őt újra teljes pompájában. Rögtön magához húzott és egy finom szájra puszival üdvözölt, szorosan megölelt és a fülembe súgta „végre itt vagy”. Szívhez szóló volt ez a fogadtatás, nagyon kedves volt ez Szöszitől.
    Aztán oldalra pillantva észleltem, hogy valaki figyel bennünket...és jobban megnézve látom, hogy egy véreb áll a folyosó végén a szobaajzó mellett :) ... na jó...pontosabban egy édes kis fehér szobakutyus figyelgetett engem élénken, gondolva talán magában, mit keres itt ez a figura és mit csinál az én gazdimmal, de aztán látta a kutyus, hogy én nem harapok, ő sem volt igazán harapós kedvében és máris jött hozzám barátkozni ... végül is kislány kutyus volt :)
    Nagyon jó volt Szöszit újra látni, a cipőmet gyorsan levetettem és bevonultunk a szobába.
    Régen láttuk egymást, mindkettőnknek volt bőven sztorija, kellemes beszélgetésbe elegyedtünk, szinte ittuk egymás szavait. Hosszasan diskuráltunk sok mindenről és pikk-pakk fél óra már el is ment ezzel a randiból, mikor levetkőztem és tusolni indultam. Siettem, de alapos voltam, nem kihagyva a szájvíz megfelelő használatát, ugyanis tisztában voltam azzal, hogy az elkövetkezőkben milyen finom dolgok fognak rám várni :)
    A szobában az ágyon csücsült Szöszike, mikor beléptem felállt magához húzott és a vágyaktól beindulva egymásnak estünk. Szöszi egyből lenyelvelt, pontosabban mondva olyan szenvedélyes nyelvpörgetős smacit kaptam, hogy a farkam egyből bizseregni kezdett…ja igen most a masszázs szekciót írom, de srácok ez a fejezet nálunk most egyáltalán nem valósult meg és a program további alakulását tekintve úgy érzem már is a kényeztetés részt kell, hogy pötyögjem… :)
  • Levezetés:

    …egymással szemben állva Szöszi még jobban magához húzott és a kezdeti nyelves csókokat még intenzívebben folytattuk.
    Persze ekkor a törölköző már a derekamról lecsusszant és Szöszike kezecskéi a meredező farkamra fonódtak. Fél szemmel látom, hogy a kiskutya a helyén fekszik és figyel, de nem volt zavaró és én pedig egyáltalán nem voltam szégyellős :). Folyamatos smacizás és simogatások mellett az ágy felé orientálódtunk. Szöszi megkért, feküdjek hanyatt az ágyon, majd ő pedig villám gyorsan kibújt a fehérneműiből. A szép cickói azonnal odavonzották a szememet, majd a csodás simára borotvált punciját meglátva erős vágyak törtek bennem felszínre.
    Szöszike szexis mozdulattal feltérdelt mellém az ágyra, alaposan beolajozta magát és őrült finoman a farkamat izgatva engem is, hozzám bújt, majd lassan testével teljesen rám feküdt.
    Juj nagyon izgató volt selymes illatos bőrét magamon érezni, mialatt újra szenvedélyes nyelves csókokban forrtak össze ajkaink.
    A farkam ekkor már az izgalmaim hatására egyre jobban Szöszike punciját bökdöste, ő pedig ezt megérezve picit nagyobb lábterpesz után a puncijához, közvetlenül a nagyajkakhoz vezette…aztán beindult a mindent elsöprő csúszka. Lassan és nagyon izgatóan fel s alá csúszkált a testemen, farkamat szorosan a puncijához dörgölve, mesés élményeket szerezve ezzel nekem. Minden felcsúszásakor smaciztunk egy nagyot, amit Szöszike egyenesen előre kinyújtott nyelvvel a számba tolva indított. Isteni finom, mézédes csókja van, olyan igazi beleélős, szájba dugós nyelves smaci.
    Nagyon élveztem, rendkívül felspannoltak a csókjai és a puncis csúszkája, csókoltam, simogattam és is Szöszikét, ott ahol csak tudtam és elértem, de aztán a csúszkáját fokozva következtek a még jobb igazi élvezetek.
    Szöszi nagy terpeszben, lovagló pózban közvetlenül a merev farkamra csücsült és gyengéd hullámzó mozdulatokkal előre-hátra csúszkált az ágyékomon. Egyszerűen csodás volt a pózt és a mozgást tekintve szinte már szexeltünk egymással, de azért mégsem, vigyáztunk persze a határokra, főleg Szöszikének a visszacsúszásánál kellett ügyelnie, de csípőjét akkor megemelve ezt remekül megoldotta. Percekig érzékien lovagolt rajtam, a farkam a punciját simítva élvezkedett, közben szenvedélyesen smaciztunk, aztán Szöszike tovább vezette az ő káprázatos programját.
    Kezdett egyre lejjebb csúszni rajtam, finom ajkai ekkor már a mellkasomat és a mellbimbóimat gyengéd csókokkal és apró harapdálásokkal kényeztették, de Szöszike itt nem állt meg, csúszott rajtam még tovább lefelé. A lábaim közé érve először kézzel kezdett izgatni…nagyon finom és élvezetes lingam elemeket mutatott be a farkamon, majd közelebb hajolt és ekkor már a kezeit az ajkai váltották fel. Mélyen a combjaim közé bújt és a zacsimat kezdte fantasztikusan kellemes érzéseket kiváltva nyalogatni és a golyóimat szopogatni. Őrült jó érzés volt, de ekkor már nagyon kívántam az ajkai szorítását és mintha Szöszi meghallotta volna az óhajaimat, a farkamat máris mélyen az ajkai közé csúsztatta.
    Szinte a torkáig leengedve mélytorkos elemekkel szopogatott közben folyamatosan éreztem a makkomon a meleg fürge nyelvének masszírozó kellemes hatását. Mennyei érzés volt, éreztem, hogy fogy a levegőm, felültem és próbáltam csókokkal és simogatásokkal viszonozni a finom ajkai által nyújtott élményt, ezalatt Szöszi egy másodpercre sem kímélt, szenvedélyesen és nagy lendülettel szopogatta tovább a farkamat.
    A végkifejletet nem beszéltük meg, de éreztem Szöszi technikáján, hogy nagyon el akar intézni és a végén a szájába kéri a cseppjeimet. Kezdtem is lassan érezni, hogy elindul a folyamat és robbanni fogok egy nagyot…a megfelelő időben azonban berögzült módon szóltam Szöszinek, hogy jövök, ő pedig a szopogatást folytatva végig hagyta, hogy a szájába adagoljak mindent.
    Miután óriásit élveztem az ajkai között még hosszú percen át, ügyelve az érzékenységemre, nagyon gyengéden és kényeztetően szopogatott, majd lassan kiengedte a farkamat a szájából, bájosan rám nézett, de csak a csillogó szemei tudtak ekkor mosolyogni, ugyanis a szája tele volt, de nem sokáig, egy nagy nyeléssel meg is szabadult a srácaimtól.

    Testemben elzsibbadva, örömmámorban feküdtem az ágyon és igyekeztem visszatérni a „földre”.
    Szöszi ekkor már óriási mosollyal a száján kérdezte „drágám ugye jól esett” … egyszerűen mennyei volt, jött a válaszom, de többet hirtelen nem is tudtam magamból kinyögni az élmény hatása miatt, de azonban szerintem minden az arcomra lehetett írva :).
    Szöszi ezután kiszaladt a fürdőbe rendbe tenni magát, majd miután visszatért az ágyon kényelmesen elnyújtóztunk és élveztük egymás társaságát. A pihenő időmben is remekül, nagyon jól elbeszélgettünk, csodás volt Szöszi társasága, egyszerűen repült az idő.
    A randink elején két kényeztetést terveztünk, de ekkor már vészesen az időm vége felé jártunk és a második kényeztetés még sehol sem volt…sőt akkor még éppen Szöszike első kezelését pihegtem :).
    Ekkor Szöszike jelezte, hogy ne foglalkozzak az idővel, úgyis addig, amíg még egyszer nem „megyek el”, addig tőle NEM mehetek el :). Gondoltam magamban itt nincs mese, el leszek kapva még egyszer, amit Szöszi rövidesen el is kezdett kivitelezni.
    Rengeteg olajat csorgatott a még félig kókadozó farkamra, majd izgató fogásokkal kényeztetni kezdte. Nem is kellett sok, beindult az ágyékomban a folyamat és a farkam is kezdett egyre jobban duzzadni és növekedni. Ezután mindkettőnk alapos olajozáson esett át, majd Szöszike már lendítette is a lábát és az ágyékomra csücsült.
    Egyenes háttal ült rajtam a farkamat az alhasához szorította, gerjesztően a szemembe nézett, rebegtette hosszú szempilláit és a farkamat simogatva kényeztetett. Már ezek a mozdulatok is igen hatásosak voltak, de a mókának itt még mindig nem volt vége.
    Szöszike előrébb csúszott a farkamat hátulról a popsija vágatába illesztette, majd egyik kezével ott szorosan megtartva érzékien lovagolni kezdett rajtam. Az érzés majdnem olyan volt, mintha benne lettem volna, de tudtam, hogy nem, azonban az élmény mégis csodás volt.
    Ezután Szöszike lassan rám dőlt és tovább kápráztatott mézédes nyelves csókjaival. Ekkor már teljesen elértem a harci állapotomat, amit Szöszike ki is használt, egy szempillantás alatt a lábaim közé került és a farkam meg mélyen a forró szájába.
    Az előző körhöz hasonlóan kivégzés szerű szopásba kezdett, több alkalommal kéz nélkül szenvedélyes bólogatással kényeztetett, ekkor mindkét kezével mellettem az ágyon támaszkodott, amiket közben finoman simogattam egészen a válláig felvezetve, majd lassan a buksijára téve követtem a lendületes tempóját. A második kör talán picivel hosszabb volt, mint az első, de Szöszike ajkai nagyon szorgosak voltak, ekkor is szédítő élményeket nyújtottak, éreztem, hogy ebben a körben is el fogok szállni, és próbálva időt nyerni 69-es kölcsönösséget kértem. Szöszi bevallotta, hogy nem szereti a 69-et, mert akkor nem tud maximálisan rám figyelni és az időm is ekkor már régen leketyegett, annyiban maradtunk, hogy a kölcsönösséget hagyjuk a legközelebbi randira.
    Természetesen nem bánkódtam, hiszen szédítő élményeket éltem így is át, majd Szöszike véghajrára kapcsolt és a fergeteges franciájával újra elintézett. A vég ismét Szöszike ajkai között ért, másodjára is óriásit élveztem a szájába, amit nagy nyeléssel újfent a pocijába juttatott :).

    A randink végére az erőm lényegében már teljesen elhagyott, pihegtem az ágyon, mint egy hal a parton. A Doktornő fergeteges és felejthetetlen élményekkel ajándékozott meg újra.
    Ekkor láttam, hogy az időmet 30 perccel túl is futottuk, de egy gyors tusolásra mindenképpen Szöszike vendége maradtam.
  • Elszámolás:

    Erről nem esett szó a randink alatt, egyáltalán nem foglalkoztunk ezzel. A csokor méretét illetően a bővebb infóban lehet előzetesen tájékozódni, de Szöszike is óhaj esetén készségesen elmondja üzenetben illetve a telefonban is a részleteket. Két extra szerepel az étlapon, ami csodás élményeket nyújt, tehát megéri rá „jegyet váltani” :).
  • Összkép:

    Drága Szöszike az első remek randink után valóban sokat vártunk mindketten erre a mostani ismétlésre.
    A két randi között eltelt idő több hónapot ölelt át, mégis úgy éreztem, mikor a házhoz és a lakásajtódhoz értem és mikor megpillantottalak, mintha csak röpke pár hét telt volna el, oly erősek voltak az emlékeim, érzéseim és a Veled eltöltött első randi hatása.
    Ott folytattuk, ahol abbahagytuk, ennél jobb ismétlést el sem tudtam volna képzelni :).

    Szöszikém Köszönöm Neked még egyszer, ezt a finom, érzéki, szenvedélyes együttlétet, csodás voltál, mint mindig és külön örömömre szolgált, hogy a benned megismert, megtapasztalt tűz és a szenvedély ugyanolyan hatásfokkal ég most is, mint legelső alkalommal.
    Nagy ölelésem és sok-sok Csók a puha édes ajkadra :).
Happy Massage