• Laura

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először üzenetben próbálkoztam - semmi értelme nem volt, azóta is olvassa folyamatosan... - , telefonban viszont kb. első kicsengésre felvette, meg is lepett vele. A másnapi időpontot könnyen lefixáltuk, miközben valaki beköhögött a hátterében. Másnapra pedig a randi előtt legalább egy órával kért még egy megerősítő sms-t, ezután kaptam meg a címet.
  • Megközelítés:

    Ismerős táj, még ugyanebben az újépítésű társasházban is voltam már (másoknál). Az eddigi mérlegem egy jó, egy nem jó, valamerre billennie kellett a mérlegnek (szigorúan erre az épületre korlátozódva). Villamossal mentem, a parkolóhelyet nézelődni nem volt időm, de a közelben biztos lehet vadászni valahol.
  • Helyszín:

    Jó kis lakás, tágas, nagy nappalival, több szobával. Azt onnan tudom biztosan, hogy nem voltunk egyedül a lakásban, hogy konkrétan láttam egy másik hölgy sejhaját, amint beslisszolt a szobájába. Egyébként dolgunk végeztével még vendéghang is behallatszott az előszobából, se rá fütty.
    Maga a baszoba kényelmesen tágas, masszázsággyal, nagyon lelógó lámpával (konkrétan majdnem lefejeltem), és egy kemény ággyal... legalább egy matrac nem ártana.
    A fürdőszoba mondhatnám, hogy rendben volt, bár erősen fogytak a tusfürdők, a kilépő csurom vizes volt (nem érdekes, amúgy sem zokniban zuhanyoztam). Szájvíz is van, sok-sok öblítő pohár kíséretében.
  • Lány külseje:

    Formás, szép arcú nőci, karakán stílussal. Meglehetősen ki volt sminkelve, szolibarna bőr, csinoska. Mindene finom, szép cicik, de nagyon keménynek nem mondanám. Illatos hölgy, frissen epilált lábakkal, szép, borotvált sunci :)
    Fekete fürdőköntösben fogadott, alatta nem is volt semmi. Nagyon is tetszett, ezért is mentem hozzá.
  • Action:

    Akkor itt most befejeződik a meseköltés.
    Kezdeti, már telefonban is tapasztalt laza (eufemizmus), trécselős-ismerkedős stílusa még fel is keltette az érdeklődésemet. Aztán rájöttem, hogy velem inkább csak beszélgetne. Valószínűleg nem voltam számára szimpatikus (semmi gond, ettől ő még az nekem). A telefonban is mondta, hogy a csók szimpátia alapú, szóval ilyen nem volt.
    Zuhany után kértem és kaptam egy pohár vizet, az ágy szélén ismerkedtünk, lassan teltek a percek. Majd átvette (vagy inkább folytatta) az irányítást, a hátamra kerültem. Először, rám hajolva a melleivel cirógatta az ébredező farkamat, eljátszogatott, aztán egy hosszan tartó, baromi jó franciában részesített. Ehhez tényleg elismerésem, nagyon felhúzott vele, ingerlő hanghatásokkal kísérte a mutatványt.
    Egy idő után gondoltam, hogy viszonoznám. Helyet cseréltünk, a nyakától kiindulva, lefelé puszikkal dicsértem testét, amíg leértem a szép kis suncijáig. Elnyalogattam percekig, az ujjammal is bekéredzkedtem, nyögdécselt és nedvesedett, de célt sajnos megint nem értem ezzel.
    Gumihúzás után missziben kezdtünk. Nos, egész jó volt, bár talán kellemetlenséget okoztam neki, csakhogy nem szólt. Próbálkoztam egy ideig, de olyasmi nem történt, amivel igazán meggyőzött volna arról, hogy élvezi. Próbáltam volna felnyalábolni, hogy átforduljunk lovaglásba, de ebből az lett, hogy a haját húztam meg :/ Szóval inkább az ősi módszerrel cseréltünk helyet. Ekkor már gyakorlatilag el is ment a kedvem, odalent is, de azért szerettem volna többet kihozni ebből. Az elképzelésemnek nem felelt meg az, ami következett, amitől még inkább lankadtam :/ Ekkor már amúgy nem sok volt hátra az órámból.
    Szájjal, kézzel dolgozott rajtam, és erre igazán nem lehet panaszom, nagyon jól csinálja.
    Megpróbáltam még kutyapózban csodát elérni, nem sikerült. Itt lett a vége.
  • Elszámolás:

    Már az elején kérte a nem kerek virágcsokrot, borítékban, csoki kísérettel minden további nélkül át is adtam. Átlag alatti méretű.
  • Összkép:

    Talán túl nagy elvárásaim voltak, és egészen az akcióig nem is ért csalódás. Az, hogy ilyen összecsapott lett a beszámolóm, az annak a következménye, hogy a hölgynek vagy nem voltam szimpatikus, vagy fáradt volt. Nem kritizálom, nem könnyű, amit ő csinál.
    "Jó" besorolást azért adok, mert aki nem olyan mint én - tehát szimpatikus számára -, nálam jobb tapasztalatokat szerezhet nála. Más körülmények és keretek között talán jobban kijöttünk volna egymással, de ez most pont nem életünk dugása volt éppen. Hozzáteszem, volt már rosszabb is, ahhoz képest a mai mennyei volt :)
Happy Massage