• Laura

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A szuper, lelkendező beszámolók csináltak kedvet Laurához, ráadásul Laura művésznevű lányokkal mostanában nagyon jó tapasztalataim voltak. Amellett szexpartnerben a Laura típusú természetesen nagymellű lányok a zsánereim, úgy hogy nem gondolkoztam hosszan, hanem tárcsáztam a számát. Nem kellett sokat próbálkoznom hogy felvegye és tisztázzuk a csokornagyságot és a címet, valamint aznapra lefixáljunk egy randit. Korrektül jelezte, hogy pontos csokornagysággal érkezzek..
  • Megközelítés:

    Nem messze melóztam, úgy hogy kocsival egyszerűen átgurultam a Kondorosi lakóparkba. Ebben a díszes társaságban közismertnek tekintem annak ismeretét, hogy tömegközlekedéssel is elérhető a környék. Ahogy beszálltam a verdába Lady Gaga énekelte a Bad Romance-t. Ha babonás lettem volna, akkor ez és a telefonszámban lévő 13-as arra ösztönöz, hogy inkább az uszoda felé kanyarodjak. Én azonban nem figyeltem a jelekre és felizgulva robogtam a célom felé.
  • Helyszín:

    A házba könnyű feljutni és a lakást is könnyű megtalálni a folyosón. A kéró tipikus lakóparki lakás, se nem jobb, se nem rosszabb. Laura beinvitált a bejárattal szembeni szobába, ahol egy masszázs pad és egy franciaágy volt. A szobában a Petőfi rádió szolgáltatta a zenét és a híreket. A szobán kívül a fürdőt ismertem még meg, ahol egy zuhanyfüggönyös kádban lehet lemosni az út porát és minden egyéb az emberre intim helyzetben nem való dolgot. A kád kicsit nehezen folyik le, de pár pumpanyomással megoldható lesz a probléma. A fürdőben szájvíz és kétféle tusfürdő vár a kedves MT-kre.
  • Lány külseje:

    A képek stimmelnek, ugyanúgy az adatlap is. Laura egy alacsony, nagymellű, kerek arcú csajszi. Szolibarna puha bőre és finom illata van. Ami rákerült, az viszont mind hosszú: hosszú műhaj, hosszú műszempillák és hosszú műköröm. Aki szereti a pláza cica típust, az a legjobb helyen jár. Én a természetességet előnyben részesítem, de egy (pontosabban tíz) műköröm csak nem fog elrettenteni, ugye?
  • Action:

    A szobába érve kérte, hogy rendezzük a nyitott ügyeket. Ezt követően kaptam meg a törcsim és vezetett el a fürdőbe. A fürdő után az ágyra telepedtünk és simogatni kezdtem Laura bomba testét különös tekintettel a cicikre. A punci simogatása kézzel kezdődött, majd nyelvvel és újakkal folytatódott. Sokáig ingereltem így, ami a hangok és reakciók alapján tetszhetett neki, de az orgazmusig nem sikerült eljuttatnom. A fordulás után először keményre varázsolt a szájával, majd gumit húzott rám. A behatolás előtt síkosítót vett egy kis tálkából és bekente vele a punciját. Utána nekiállt a síkosított alaposan letörölgetni a kezéről, a műkörmeiről. Én addig ott feküdtem és vártam, hogy végezzen. Jó esetben minden szeretkezésnek van egy íve, amit ezzel sikerült sajnálatos módon megtörnie. (Ez bekenés-törlés szertartás gyakorlatilag minden pozícióváltásnál megismétlődött. Szerintem szükségtelenül, mert egyébként megfelelően nedves volt.) A törölgetés után beleült a szerszámba, de nem szembe helyezkedett velem, hanem valami furcsa módon oldalra hajolt mellém az ágyra, úgy hogy nem tudtam élvezni a mellek látványát. Átfordultunk kutyusba, de a magasságkülönbség miatt nekem is rá kellett térdelnem az ágyra, ami a mozgásra iszonyúan nyikorogni kezdett. A testbeszédjéből (hajigazgatás, körbenézelődés stb.) minden pozíciónál az volt az érzésem, hogy csak testileg van jelen és azt várja, hogy élvezzek már el és ezzel letudja a dolgot. Misszi után azt gondoltam, hogy lovacskával kéne befejezni, de az újbóli furcsa elfordulás elvette tőle a kedvemet. Kértem, hogy akkor inkább úgy fejezzük be, hogy gumi nélkül leszop. A "szopás" szó nekem nem számít bántónak. Százszor mondtam már és százszor mondták nekem más szexpartner lányok. Soha semmi gond nem volt vele. (Tisztázzuk: Nem bunkóm ripakodtam rá, hanem udvariasan adtam elő a kérésem.) Laurát azonban megsértette ez a kérés, mert nagyon kulturálatlannak találta a szóhasználatomat. (A "nyalás" szót nem találta ilyennek.). Meglepődtem, de mivel nem akartam megvitatni vele a problémát, inkább elnézést kértem és más formában mondtam el neki ugyanazt. Így már rendben voltunk. Elélvezés előtt szóltam neki, úgy hogy miután kivett a szájából az utódok a mellére távoztak. Zuhanyoztam majd felöltöztem. Laura felnézett a telefonjából és kikísért az ajtóig.
  • Elszámolás:

    Ahogy írtam, rögtön a legelején megtörtént. Az órás csokor az el nem rugaszkodott masszázsszalonok másfél órás csokrával azonos, tehát nem egészen éri el a Haza Bölcsének a nagyságát.
  • Összkép:

    Úgy látszik, hogy a Laura név mégsem garancia a felhőtlen szórakozásra. De lehet, hogy csak a kivétel erősíti a szabályt. Sajnos Laura nem tudott teljes körűen a randinkra koncentrálni és ennek a jól látható jelei elrontották az együttlétet. Nem jöttünk be egymásnak, de a többi beszámolóból látom, hogy itt én számítok a szabályt erősítő kivételnek . Egy biztos: Laura nem megjátszós. Nem játszotta meg, hogy szimpatikus vagyok neki, sem azt, hogy érdekli, hogy hogyan érzem magam Az volt az érzésem, hogy csak letudni akarja a dolgot. Abból indulhatott ki, hogy ha megvan az orgazmus, akkor megvan amiért mentem és elégedetten távozok. Egy ilyen találkozás azonban a férfiaknak is többről szól, mint a szimpla tárürítésről. Egyáltalán nem távoztam elégedetten.
Happy Massage