• Enikő

  • Beküldte:
  • Enikő reagálása

    Szia!
    Koszonom szepen a beszamolot,
    Puszillak!
    Enikő

  • Egyeztetés:

    VTR-en egyeztettünk, 2-3 nappal előtte. Sima ügy, már ismerjük egymást, de elsőre sem volt gond ezzel, mert Enikő barátságos és kommunikatív.
  • Megközelítés:

    Nincs vitorlásom, így kocsival közelítettem meg a Marinát. Számozás egyértelmű, parkolás fizetős, néhány szabad hely mindig akad. Kapukódos bejutás, lift repít Enikő felé. Ebben az épületben nincs portaszolgálat, akinek ez szempont.
  • Helyszín:

    Barátságos, modern, otthonos lakás, stílusosan berendezett élettér. Minden helyiség tisztasága kifogástalan. Hálószoba félhomályos, de Enikő szemei úgyis csillognak, senki nem fog eltévedni.
  • Lány külseje:

    Vékony, izmos, mindenütt formás és kemény. Hozzáillő természetes cicik, melyek remekül reagálnak a kényeztetésre. Szép az arca, kacér a tekintete és csábító a mosolya. Több tucatnyi retus nélküli képe hűen eligazítja az érdeklődőt.
  • Action:

    A nappaliban ültünk le egy kellemes beszélgetésre, közben egymást simogatva, egy idő után érzéki csókolózással foglalatoskodva. Így aztán már félig álló farokkal kellett tusolnom. Mire visszatértem, Enikő már ledobta fekete elegáns mini ruháját, és bugyi melltartó összeállításban vezetett be a hálószobába. Egy pillanatra még kiszaladt, így már az ágyon fekve nézhettem végig, ahogy bevonul, és mint egy ragadozó, mellém kúszik. Becserkészett a vadmacska, minek tagadjam. Simogatás és a finom csókok meghozták a felfedező kedvemet, így a következő percekben végigcsókoltam a testét, levettem a melltartót, a kényeztetésre reagáló ciciket csodáltam. Délnek vettem az irányt, izmos hasa megremegett, ahogy a bugyi közelébe érkezett nyelvem, ahol nem sokáig maradt rejtve finom, illatos puncija. Nedves lett a hangulat, Enikő finom nyögései is jelezték, hogy jó úton járunk. Én következtem, hibátlan viszonzásban volt részem. Az én, kevésbé izmos hasam is megremegett, miközben Enikő francia tudása repített a fellegekbe. Finom kezdés, változó intenzitás és mélység, ez így volt jó.
    Gumit kértem, és Enikő lovagolni kezdett rajtam, de így nem sokáig bírtam volna. Kitört belőlem a rendező, misszit kértem, előbb csókolózva, majd kiegyenesedtem és lábait a vállamra helyezve folytattuk. Oldalt fordítottam, egyik lába felhúzva, én pedig hátulról támadok, amíg birok. De aki popsit akar, az tartalékolja az energiát. Hátamra feküdtem, némi síkosítás után Enikő igyekezett szemből beleülni. Nagyon szűk, nagyon csábító, nagyon élvezetes. Lassú ráhangolódás után doggy-t kértem, így már növelni tudtam az intenzitást. Ekkorra persze az összes létező csillag a szemem előtt táncolt, közel a végkifejlet. Csábított a popsiban maradás lehetősége, de végül lekerült a gumi, az ágy mellett álltam és Enikő a melleire irányította a kitörő áradatot.
  • Elszámolás:

    Enikő önmagában is extra, az opciók közül én a popsit kértem.Öltözés közben tettem a pultra, mértéke az átélt élményélt cserébe nem kérdés.
  • Összkép:

    Kiváló vendéglátó, az ajtón belépéstől a távozásig egy igazi élmény vele lenni. Randink egy kerek egész történet volt, melynek fontos részét képezi a beszélgetés, kávézás, és persze az erotikus élmény is.
Happy Massage