• Iza

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Rég találkoztunk, korábban sokszor jártam nála. Örült a hívásomnak, kedvesen tájékoztatott, könnyen közös időpontot találtunk.
  • Megközelítés:

    IX. kerület, számomra jól megközelíthető része, tömegközlekedéssel pofon egyszerű, autóval is könnyen ment most.
  • Helyszín:

    A lakás tökéletes. A fürdő tiszta, a szoba egy kanapéból, egy masszázságyból és egy matracból áll, attól függően, hogy mit szeretne az ügyfél. Hangulatos fényekben pompázik minden, Iza a kedvemet leste.
  • Lány külseje:

    Iza teste egy álom számomra. Van benne egy olyan kisugárzás, hogy az ujja köré csavar, s ezt nem bánom, sőt alig várom :-) Mindig a kedvemben jár s úgy öltözik fel, s abban kacérkodik nekem!
  • Erotikus masszázs:

    Imádom a masszázst is, mivel nagyon szakszerű, nagyon csábító, nagyon izgató. Most is a két kényeztetés között jutott erre idő, de nagyon megérte, mert ettől volt szuper az egész program. Kellően erős, nagyon jól eső érzés a masszázs. Lábtól kezdtük, haladt felfelé, be-be csusszant a keze a farpofáimhoz. Majd jött a csípő, derék masszázs, amitől nagyon odavoltam, mert nagyon jól feloldott letapadt részeket. Hátmasszázs közben fenekemre ült, éreztem meleg ölét, úgy feszültem mint talán még soha! Az olaj közöttünk csak úgy lucsogott, fantasztikus volt az élmény!
  • Levezetés:

    Ezzel kezdtünk, pontosabban azzal, hogy én kényeztethettem őt. Lefeküdtem a földre, fejem a matracon s Ő az arcomra ült, átadta magát nekem. Nagyon beindító volt az arc csúszka. Hangosan hallatta a hangját én pedig simogattam a combjait, melleit. Hátranyúlt úgy kényeztetett, szinte egyszerre mentünk el, elképeszető volt az élmény! Ezután jött a masszázs, ahol jól fel lettem húzva. Szintén a matracon folytattuk, bekente magát olajjal, siklott a testemen fel, s alá. Merevedésem az egekben volt, s Ő csak játszott a testemen. Láttam, hogy élvezi a helyzetet, s ez még jobban beindított. Apró puszik is jutottak nekem, én mohón csókoltam a nyakát, mely egy erogén zóna volt. Örültem, hogy én is okozhatok neki örömet, szexuális vágyat, kiszolgáltatottságot. A nyakpuszik alatt úgy nyögdécselt, hogy totálisan felizgultam tőle. Rámcsusszant a punijával és behatolást színlelve, fel-le csúszkált rajtam. Elképesztő robbanással jeleztem, hogy megadtam magam neki, csodálatos érzés volt ez! Láttam csillogó szemeit, éreztem, hogy az orgazmusommal Őt is örömbe hoztam, mert a csábítása, kényeztetése ilyen hatással volt rám! Pihegtünk egymás mellett szorosan összebújva. Meleg testének érzése ismét merevedésre kényszerített, Ő marokra fogta és úgy kényeztetett engem. Nem jött össze egy harmadik menet de nem is igazán akartam, de az fantasztikusan jól esett, hogy továbbra is foglakozott velem :-)
  • Elszámolás:

    Régóta működik köztünk a kémia, így nem is nagyon tértünk ki erre a részre, mert én tudom, hogy ez mit is ér meg nekem, s azt a dobozba helyeztem.
  • Összkép:

    Iza eszményi, nagybetűs Nő! Imádom Őt, függő vagyok, azzá tett s én ezt nem szégyellem!
Happy Massage