• Dóri

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elérhető. Délelőtt hívtam , elsőre felvette. Tudtunk időpontot egyeztetni. Így indultam is hozzá. a megbeszélt időpontban nála voltam.
  • Megközelítés:

    Több lány is rendel ebben az épület komplexusban fennállása óta, de érdekes, mert ezt a lépcsőházat soha nem kaptam meg címként. Parkolni a mellette lévő üzletházban célszerű, mert egy ideig ott ingyenes a parkolás, míg a környező utcákon fizetős.
  • Helyszín:

    Meglepően otthonosan berendezett lakás. Tökéletesen megfelel egy randinak. Látni, hogy ezt a lakást valóban ott élés céljával rendezték be és nem cél orientáltan. Szerintem minden egysége nagyon korrekt.
  • Lány külseje:

    Dóri gyönyörű vékony lány. Vékony , de rendkívül arányos teste van. Mellei ellenben karcsúságához viszonyítva létezőek. Egész alkata megfelel a mai idealizált női megjelenésnek. Bársonyos, selymes hibátlan bőre van. Csodás nagyon sötét hosszú hejzuhatag koronázza meg kifejezetten szép arcát. Ilyen sötét szemű és hajú szépséget csak Indiában láttam, de ott is csak az elegánsabb szállodák személyzeténél. Szerintem gyönyörű lány, engem lenyűgözött, pedig teljesen más a zsánerem. De mint tudjuk "varietas delectat".
  • Action:

    Gyorsan elmentem a fürdőbe és jöttem vissza. Még rajta volt a melltartó bikini alsó kettős. Fél órám volt két megbeszélés között így gyorsan a lényegre tértünk.
    Dóri mielőtt neki kezdett volna áttörölte a velem egykorút nedves törlőkendővel, függetlenül, hogy fürödtem és megdicsérte a parfümömet.
    Nem teketóriázott franciába kezdett. Alapvetően kéz nélkül franciázik kiválóan. Kezét csak annyira veszi igénybe, ami a szájának és nyelvének élvezeti értékét növeli.
    Egészen eltudtam volna így lenni akár a végkifejletig, de más egyéb kegyes szépséggel megáldott részleteit is fel akartam fedezni.
    Gyönyörű látvány volt. Mindvégig káprázatos hajzuhatagát úgy simította el arcától, hogy annak szépségét láthassam.
    Felhúztam magamhoz. Egész testével húzódott fel így selymes bőrének finom érintését egész testemmel érezhettem. Velem egykorúm külön kényeztetéséről ringatózó mozgásával gondoskodott, miközben csókolóztunk. Igazi érzéki nyelves csókot ad. Telt ajkait csak úgy magában végig érinteni is mennyei érzés volt.
    Oldalra feküdtünk és folytattuk a csókolózást, miközben egymás izgatását kézzel folytattuk. Megcsókoltam szép melleit, majd kelyhének kényeztetésébe kezdtem. Nyelvvel, kézzel, újjal. Nem megtűri, hanem aktívan részt vesz ténykedésemben. Miközben én lent a szép illatos kertjét gondozom ő fent két kezével melleit gyűri. Finoman lágyan mozgatja csípőjét. Kertgondozás eredményeképpen egész illatos kertje átnedvesedik. Barlangja néha erőteljesen beszűkül, majd elernyed. Azt lehet érezni, hogy nem volt ellenére, de nem érzem az orgazmus klasszikus lüktetését, de mégis olyan mintha most itt ma elértem azt amit el lehet. Mozgása alapján én is felhagyok ténykedésemmel. Kedvesen megjegyzi, hogy ez most jól esett.
    Majd ahogyan az elején elkezdtük ugyan azzal a koreográfiával folytatjuk. Franciás élvezetekben részesít, felhúzom, csókolózunk, majd kézzel izgatjuk ismét egymást.
    Most már nagyon szeretném kelyhét érezni így védő felszerelést kérek. Ügyesen helyezi fel. Pont úgy sikerül neki mint ahogyan iskolai oktató filmekben mutatják. Keveseknek sikerül ilyen zökkenőmentesen ezt a műveletet így abszolválni.
    Kedvenc pózomban leszünk eggyé. Mozgok benne lágyan közepesen lágyan közben gyönyörködöm szépségében. Szerencsére egészen jól bírom, de minek el kell jönni annak el kell jönnie, így leszakítom magam élvezeti gyümölcsét és megtöltöm a kis tartályt.
    Ügyesen figyel a védő eszközre.
    Újra a fürdő és mosolyogva távozom az „ebéd szünetemről” immár jól lakottan.
  • Elszámolás:

    A jelenlegi legtöbb helyen alkalmazott átlagos rózsacsokrot adtam át a fél órára. Előre egy kis asztalkára, mire a fürdőből vissza jöttem nem zavarta az együttlétet látványa.
  • Összkép:

    Gyönyörű és közvetlen igazi barátnős lány Dóri. Nekem minden rész és egész cselekményünk amit egy ilyen találkozó tud nyújtani maximálisan bejött. Teljes mértékben ajánlani tudom azoknak akik a vékony már-már kislányos szépségek iránt különleges vonzalmat éreznek.
Happy Massage