• Pami

  • Beküldte:
  • Pami reagálása

    Drágám! Most is tökéletesen éreztem magam! De veled mindig;)
    Köszönöm szépen soraidat!!!
    Csók
    N

  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem délelőtt, két csengés után fel is vette. Már tudta, ki vagyok, hiszen voltam nála párszor előtte. Nancy ki szokta írni az aznapi szabad időpontokat, így az egyeztetés is mindig könnyen megy vele.
  • Megközelítés:

    Egy forgalmas csomópont közelében van a tetthely, villamos- és buszmegálló is van pár perc sétára, de egy kicsit több gyaloglással a 3-as metrótól is elérhető, így abszolút könnyű megközelíteni. Az utca csendes, diszkrét, nem túl forgalmas, még lakni is kellemes lenne ott (főleg Nancyvel). Parkolni nem próbáltam, de szerintem az sem lehetetlen feladat.
  • Helyszín:

    Új vagy felújított társasház, a közös helyiségek is szépek és igényesek. A lift érintőgombjai kicsit nehezen működnek (vagy csak én vagyok béna hozzájuk) de azért megoldható a feljutás. A lakás maga is szép, tiszta, ízléses. A baszobában minden megvan, ami kell: jó nagy franciaágy, szék a ruháknak, kisszekrény az egyéb dolgoknak. A fürdőszoba is kellemes, tágas, nagy káddal, rengeteg tusfürdővel, többféle szájvízzel és dezodorral.
  • Lány külseje:

    Ha olyan nőt alkothatnék magamnak, amilyet csak szeretnék, akkor olyan teste lenne, mint Nancynek. Nem kövér, nem sovány, nőies testalkata van, a popsija pedig valami észveszejtő! A képek nem csalnak, élőben is pont ugyanolyan kerek, nagy, de feszes. Nancy-popsit minden nőnek! :) Az arca is szép, kedvességet sugároz, a képeken csak a diszkréció miatt van kitakarva.
    Ezúttal egy sejtelmes köntösben, alatta pedig valami falatnyi kis fehérneműben fogadott. Sokáig nem tudtam tanulmányozni rajta, mert mire a fürdéssel végeztem, már úgy várt, ahogy a legszebb: meztelenül :)
  • Action:

    Puszival, öleléssel köszöntöttük egymást, majd amíg a cipőmet levettem, megbeszéltük, hogy egyikünkkel sem történt semmi az előző találkozónk óta :) Már kezdek eligazodni a lakásban, de azért bevezetett a szobába. A széken már várt egy kis nasi, a szekrényen pedig egy pohár víz.
    Mire visszatértem, kiegyenlítődtek az erőviszonyok, már ami a ruhákat illeti. Nancy már tudta, mivel szeretnék kezdeni: masszázzsal, de fordított felállásban. Eloszlattam a tévhiteit, miszerint puszta jófejségből masszíroznám meg mindig. Ez nem így van, nagyon is önző indokból teszem, mert ilyen gyönyörű testű nőt tiszta élvezet masszírozni. Külön figyelmet szenteltem a popsinak, majd fordulás után a ciciknek is, utóbbit ő különösen imádja (de én is a cicijeit) :) A masszázsból aztán átváltottam csókolózásba, puszilgatásba, és fokozatosan lecsúsztam a lábai közé. Finom puncija van, jólesik nyalni, közben ő a kezemet szorította, úgy simogattam. Vágytam én is egy kis kényeztetésre, de a punciról sem akartam lemondani, így a kézenfekvő megoldás a 69 volt. A szájával, ha lehet, még jobban bevadított, de azért az is rásegített, hogy az arcomtól pár centire csodálhattam azt a világbajnok popsit.
    Amikor már nem bírtam tovább, a puncijába beszélve gumit kértem. Ha már úgyis feküdtem, gondoltam, kezdjünk lovaglópózzal. Belülről, ha lehet, még finomabb a puncija, és már az elejétől kezdve koncentrálnom kellett, nehogy szégyenszemre pillanatok alatt elélvezzek. Ő közben olyan mohón csókolgatott, mintha a kiéhezett barátnőmhöz érkeztem volna meg egy év után. Még időben szóltam, hogy váltsunk kutyusba, egyrészt mert Nancynek az a kedvence, másrészt mert én is imádom :) Igyekeztem minél tovább kiélvezni a popsi látványát és fogását, a punci szorítását, a mellei markolászását, de persze végül a kiélvezés elélvezésbe fordult. Alaposan szétszedtük egymást, mint mindig :)
    Tisztálkodás után kaptam én is egy masszázst. Ahhoz képest, hogy egyikünkkel sem történt semmi, most is jót beszélgettünk közben, Nancyvel nem lehet kifogyni a témából. A masszázsa bár nem gyúrós sportmasszázs, szex előtti felvezetésnek és azutáni lazításnak tökéletes. Végül elmentem lemosni az olajat, és elköszöntünk egymástól (egyelőre).
  • Elszámolás:

    Az átlagnál picit nagyobb lett nemrég a virágcsokor, de így is nagyon megéri azért, amit Nancytől kapok mindig. Nem kérte előre, de én rendeztem már az elején.
  • Összkép:

    Hogy miért érdemes Nancyt meglátogatni? Például mert tökéletes testű, mert nagyon finom a puncija, mert jólesik a masszázsa, mert jólesik őt masszírozni, mert mindenben odafigyel a vendégre, mert kiváló beszélgetőpartner, mert... na jó, abbahagyom, a többit megtudjátok, ha elmentek hozzá :)
Happy Massage