• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Hello bello Grizzlymedve!

    Megkésve bár de törve nem itt vagyok és virulok.

    Újra átolvasva kellemes élményedet újra lejátszódott bennem az együttlétünk. Itt megjegyzem, nem az az együttlét volt ami a "másik oldal" képvisel - még mielőtt valaki félreértené -. :)

    Mikor beléptél láttam ahogy megállt benned az ütő de a gyors rebootnak köszönhetően a restart is zökkenőmentes volt.
    Jókat beszélgettünk, nevettünk aztán még ki tudja miket csináltunk... na jó, ezt már sokan megtudták, nem tartottad titokban... :)
    Az egyszer biztos, hogy sokoldalú vagyok: van elölnézetem, hátulnézetem sőt még oldalról is megnézhetsz. :D na jó viccet félretéve, tényleg sok oldalú vagyok vagyis azt gondolom, hogy az lehetek. :D Hogy még sokszínű is legyek az meg végképp igaz lehet rám, főleg ha beütöm valamimet és kék, zöld, sárga, piros vagyis a szivárvány minden színében tündökölhetek. :D

    Tudod Grizzly vannak "helyek" amikben a cm nagyon is számítanak... - azt hitted majd mást mondok mi - pl. a masszázságy beállítása. Ugye, ugye... :D kicsit magasabb volt, mint ami neked kellett volna de azt gondolom mindent elértél amit kellett és lehetett.
    Tudod sok kicsi dolog sokra megy pl. hogy együtt jöhettél le velem a parkolóig. :D Az volt ám a távolság mire leértünk, hihi.

    No, de száz szónak is százegy a vége, örültem a találkozásunknak, hogy ilyen gyorsan össze tudtuk hozni és részesei lehettünk valami nagyon jónak.

    Puszillak és ölellek
    Alexa

  • Egyeztetés:

    Láttam ugyan, hogy fenn van a konkurrens oldalon is, de érdemben itt az oldalon tanulmányoztam az adatlapját és a beszámolóit. Amikor először kerestem vele a kapcsolatot, akkor telefonon hívtam és elsőre sikerrel jártam. Azt követően belső üzenetben és VTR – ben tartottuk a kapcsolatot. Nagyon rugalmas, mert mondta, hogy nem tud azonnal válaszolni, de amint tudja megteszi.
  • Megközelítés:

    A XI. kerület forgalmas főutcáján lévő tízemeletes házak egyikében található Alexa. A GPS a ház mögötti parkolóba visz, ahol találni szabad helyet és nem fizetős. A főúton is van esély szabad helyet találni, amelyik szintén nem fizetős. A főúton villamos és busz is jár, melynek a megállója a háztól nem nagy távolságra van.
  • Helyszín:

    Régi építésű tíz emeletes panelházban van a lakás, ahol Alexa fogadja a vendégeit. A lakás kialakítása az építkezés időpontjának megfelelő szocreál módon van elrendezve, de ettől függetlenül a célnak tökéletesen megfelel. Maximális tisztaság van minden helyiségben, így az előszobában is, ahova érkezünk, és a masszázsszobának használt helyiségben is. A fürdőszoba nem egy tánctér, de tök jól le lehet fürödni és mindenről gondoskodik Alexa amire szükség lehet ahhoz, kellemesen felfrissülve tudjunk jelentkezni Alexánál a kezelésre.
  • Lány külseje:

    Alexa nem mindennapi és nem átlagos lány többféle tekintetben sem.

    A fotói és az adatai alapján ugyan nem ért meglepetés, de megpillantva azért megállt egy pillanatra bennem az ütő. Nem csak a magassága miatt néztem fel rá, mert a köztünk lévő 14 cm miatt arra egyébként is kénytelen voltam. Egyébként is felnéztem volna rá, mert hibátlan alakja van tetőtől talpig, a hibátlan formájú nagyon hosszú lábain elég volt végig néznem, amit többször meg is tettem annyira magával ragadott. Na és feljebb emelve a tekintetem a vékony dereka a csodás formájú tekintélyes méretű mellekkel, amik csak azért nem teszik látszólagos és feltűnő kebelcsodává, mert a tenyérben nem elférő mellei tökéletesen passzolnak az egyéb testi adottságaihoz, így emiatt nem tűnnek nagyoknak. Az arca nekem nagyon bejön, szerintem elbűvölően szép.

    A fotói mindezeket hűen visszaadják és megjegyzem, hogy a konkurrens oldalon sokkal többet mutató és kitárulkozóbb képei is vannak.

    Egy kicsit a belsőre kitérve megnyugtathatok mindenkit, hogy Alexa a katonás bemutatkozó szövege ellenére egy nagyon jó humorú, kedves lány.
  • Erotikus masszázs:

    A külsőnél már említett jó humorának bemutatását folytatom ahhoz kapcsolódóan, amiket a randi előtti telefonok során beszéltünk, továbbá ahogy a randink alkalmával felengedett a lakásba. Mivel ez meghatározta az egész randi hangulatát, továbbá Alexa bemutatásához is fontos, így szerintem nem felesleges szócséplés leírni.

    Már a randi előtti jó hangulatú beszélgetés során is említettem Alexának, hogy számítson a magassági fölényére, de viccelve hozzátettem, hogy nem félek tőle. Azt mondta a magassági fölénye nem számít, mert nem vőlegény keresés céljából fogad. Továbbá megjegyezte, hogy fekve a magasságbeli különbség egyébként is eltűnik. Én is mondtam, hogy nem menyasszonyt keresek, tehát minden rendben fog lenni a magassággal.

    A kapuban ismét jó hangulat alakult ki mert a házszámnak a két lehetséges peres alszáma közül nekem sikerült éppen a másikhoz mennem. Erre azt mondta, hogy nem tud most oda költözni, tehát jobb, ha én megyek át, amit én is helyeseltem, azzal, hogy amennyiben az ő költözése mellett maradnánk, akkor nagyon sokáig tartana amíg találkoznánk, pedig azt én már nagyon várom.

    A lakásba belépve azt láttam és úgy gondolom, hogy a korábban a magasságbeli különbségeinkre vonatkozó megjegyzéseim miatt megkegyelmezett, ugyanis mezítláb várt egy fehér tangában és melltartóban. Amit Alexát élőben megpillantva átéltem, azt már leírtam a külsőnél.

    A fürdés előtt Alexa elkísért az ajtóig, ahol én a várható fürdés alatti távollétből adódó szomorúságom enyhítésére magamhoz öleltem. Eközben a nyakára és a hátára adott érzéki érintések hatására azt mondta, ha te ilyeneket tudsz, akkor először te fogsz engem masszírozni. Ennek nagyon megörültem, mert így a botcsinálta masszőr tudományommal legálisan tudtam a gyönyörű és kívánatos testét érinteni.

    Mire visszamentem a fürdőből már ruhátlanul várt hason fekve a masszázs ágyon, amelynek magassága hozzá van állítva. Megkérdezte, hogy nem magas-e? Dehogynem gondoltam magamban, de nyilván nem fogok most a magasság állítással tökölni. Áá, dehogyis pont jó a magasság mondtam, amin azért jól láthatóan mosolygott, de azt is láttam rajta, hogy már várja a „masszázst.”

    Mivel a beszi nem rólam szól, a „masszázsomra” csupán annyiban térek ki, hogy Alexa reagálása érthető legyen.

    Amíg hason feküdt addig a formás popsiján végeztem kerekítő gyakorlatokat, melyek közben nagyon - nagyon finoman, de többször is érintettem a kelyhét, amelytől egyáltalán nem zárkózott el, nem húzódozott, sőt igyekezett a hozzáférésemet lehetővé tenni.

    Ebben a szereposztásban most számomra adódott a lehetőség, fülébe súgnom a fordulásra vonatkozó kérésemet. Ezt nem kellet többször ismételnem és immár tetőtől talpig szó szerint előttem hevert Alexa gyönyörű látványa, ami úgy letaglózott, hogy az addigi kedélyes beszélgetést képtelen voltam folytatni. Egyrészt Alexa látványa a beszédemet blokkolta, másrészt tele szájjal nem illik beszélni. Márpedig a kezemen kívül immár bőségesen jutott szerep a számnak is, ugyanis Alexa nyakától a bokájáig volt bőven amit puszilgassak és csókoljak. Mivel egy szám van, így felváltva tudtam csókokat lehelni a melleire, a bimbók esetében nem is annyira lehelve, hanem nagyon finoman ugyan, de mélytorokba hajlóan, amelyeket érezhetően szívesen fogadott. A mellek ilyetén formában való kényeztetése során mindkét kezemet bevetve a combjainak a belső felét cirógattam. Az egyik kezemmel felülről, a másikkal a combja alatt átnyúlva alulról érintettem. Majd a két kezem két oldalról egyszerre jutott a combokról a kelyhéhez, hogy ott hosszabban időzve okozzak kellemes perceket Alexának.

    Helycserével próbáltam Alexa számára még kellemesebbé tenni a ténykedésemet, így a gyönyörű melleit a két kezemmel egyszerre szkenneltem, míg a nyelvórát a már érzékenyedő puncija kapta. Az gyönyörű puncija, amely Alexa elmondása szerint éppen gyantázás előtt volt, így retro állapotban tudtam csodálni és számomra így különleges élményt biztosítva nagyon kívánatos volt. Olyannira, hogy legközelebb is így fogom kérni, ha csak egy mód lesz rá.

    Ténykedésemre Alexa nem reagált egy hangos és teátrális orgazmussal, de a lábizmainak rezdülései jelezték, hogy készül valami, a sóhajtásai kezdtek szaporodni, amelyet szinkronban a melleinek a az emelkedő és süllyedő mozgásai is követtek. Egyik kezével a kezemet fogta, a másikkal a hajamba túrva követte a mozgásaimat. Egy idő múlva, az egyik kezét a mellét simogató kezemre téve állította meg a mellén, a másik kezével pedig szintén mozdulatlanságra bírta a fejemet, azzal együtt a nyelvemet is. Ebben a statikus állapotban összekapcsolódva, (amelyet egyébként én elbírtam volna bármeddig) vártuk meg azt amíg Alexa úgy gondolta, hogy most már szétkapcsolódhatunk.

    Még ezután maradt egy ideig a padon és kellemesen beszélgettünk, amikor Alexa ellentmondást nem tűrően helycserét elrendelve nekilátott az én masszírozásomhoz. Ez már profi masszázs volt a javából, mindent testrészemet alaposan kezelt Alexa, bár gyakran kellett fegyelmeznie. Ugyanis egy ilyen felvezetést követően ki állja meg fabábuként, hogy egy gyönyörű nő meztelenül járkál körülötte érintési távolságon belül. Tisztában volt ezzel Alexa is és egy idő után a kemény és szakavatott masszázsa át is tért érzéki és erotikus cirógatásba érintve az arra legfogékonyabb alkatrészeimet.

    Erre már nem is igazán volt a pad volt az alkalmas, hanem sokkal inkább a kényelmes francia ágy, az ott történtek viszont már a másik fejezetben találhatók.
  • Levezetés:

    A francia ágyra áttérve Alexa megkérdezte, hogy a levezetés kézi legyen vagy francia, amelyre tömören azt válaszoltam, hogy a legfullossbat szeretném. Ennek megfelelően kerítette kézre Alexa a kis Grizzlyt és készítette fel a további kellemes történésekre. Az már eddig is kiderült, hogy külön - külön tudunk egymásnak nagyon kellemes élményeket okozni és erre alapozva most egyszerre próbáltuk ugyanezt megtenni. Ennek megfelelően Alexa 69 be fordulva adott egyértelmű utalást a továbbiakra vonatkozóan és bemutatta nagyon magas francia tudásának a teljes repertoárját. Kezeivel fenségesen és nagyon kellemesen gyurmázta a golyóimat miközben hol a makkot nyalogatta, majd koppig eltüntette a kis Grizzlyt, sűrűn váltogatva ezen pozíciókat. Majd fogásváltással a kis Grizzly kézbe került és a golyók élvezték Alexa nyelvóráját.

    A nyelvóra kölcsönös volt, mert Alexát én is igyekeztem ilyen formában minél inkább elvarázsolni.

    Kölcsönös ténykedésünk eredményeként egyszerre jutottunk a csúcsra, ahol engem Alexa hatalmas orgazmusba döntött, miközben úgy éreztem az orgazmus hozzá is beköszönt.

    Ebben az állapotban semmi sehonnan sehova nem mozdult, Alexa sem engedte el a pozíciót amíg az összes örökítő cseppemhez hozzá nem jutott, amiket egy nyeléssel el is tüntetett. Igen ez egy tökéletes NFVSZL volt a javából.

    Nálam egyértelműbb jele volt az orgazmusnak, mint Alexánál, aki miután „kikászálódott” belőelem, mondta, hogy HÚHHA és mivel Alexa nem egy magát visszafogó típusú lány, látszott is rajta, mert kimutatta, hogy valóban HÚHHA volt neki is, amibe nem kicsit bele is volt pirosodva.

    Nem ugrottunk azonnal szét, hanem beszélgetve készítettük fel magunkat a visszatérésre való világba.

    A randi lehető legkülönlegesebben zárult miután Alexa megkérdezte, hogy mehetünk – e együtt a parkolóig. Persze, hogy azonnal helyeseltem az ötletet és mellet döngető büszkeséggel mentem vele, miközben nem bántam volna ha nem csak néhány ember, hanem egész Budapest látja, hogy milyen bombanővel vonulok.
  • Elszámolás:

    A végén történt, az általam kért összes kényeztetési lehetőség figyelembevételével. Szokás szerint nem kézbe adtam, de fogalmam sincs, hol helyeztem el, de szerintem nem is érdekel ez senkit.
  • Összkép:

    Alexa nem egy átlagos személyiség és ez nemcsak a magassága miatt adódik.

    Nagyon sokszínű és sokoldalú személyiség, aki már az adatlapjának a bemutatkozó szövegével határozottan helyre tudja tenni az érdeklődőt, ugyanakkor már abban is fel tudja fedezni az értve olvasó az egyedi humorát és az erotikus kisugárzását egyaránt, melyet a fotói még inkább kiemelnek.

    Már a telefonbeszélgetés során kialakítható Alexával egy olyan kommunikáció, amely előkészíti a randi jó hangulatát.

    A személyes találka során megtapasztalható Alexa szakavatott masszőzi tudása és kiváló erotikus élmények sokasága élhető át vele.

    Csak ajánlani tudom, minden úriembernek aki szereti a különleges és kifinomult humort, mely kiváló erotikus kisugárzással és odaadó kényeztetéssel párosul.
Happy Massage