• Valéria

  • Beküldte:
  • Valéria reagálása

    Kedves Baba! :)

    Nagy örömömre szolgál hogy újfent időt
    tudtunk egymásra szánni.
    Mindig nagy örömmel tölt el a tudat,mikor felvirrad
    a randevúnk napja..:)
    Szeleburdiságom következtében kiment a fejemből
    a program frissítő részének előre egyeztetett momentuma.
    Ezért én kérek elnézést;remélem lesz alkalmam a jövőben kárpótolnom ezt az apró hiányosságot:;-)

    Valéria

  • Egyeztetés:

    Már ismertem Valériát hisz voltam már párszor nála,ezért privát üzenetben egyeztettünk és hamar megtaláltuk mindkettőnk számára alkalmas időpontot.
  • Megközelítés:

    Mint minden alkalommal most is tömegközlekedéssel mentem,de kocsival sem gond a parkolás.mindig van szabad hely.
  • Helyszín:

    Új építésű ház nem túl magas emeletén található.Szoba amerikai konyha fürdő szoba.Ízléses berendezés a kényelem elsődleges szempont.Tisztaság mindenhol.Bőséges választék mind tusfürdőből mind szájvízből.
  • Lány külseje:

    Egy fekete flitterekből álló egybe részes ruhában fogadott mely remekül kiemelte vékony gazella alkatát.formás melleit kerek popsiját vékony combjait mik a magassarkútól még szexibbek voltak.MI NEM TETSZIK RAJTA?NEM A TÁRSAM ÉS NEM LEHETÜNK EGYMÁSÉI BÁRMIKOR.
  • Action:

    Megérkezéskor lelkesen üdvözöltem kedvesem,csókoltam simogattam ahol csak értem,és ezt kedvesen természetesen viszonozta.Beinvitált és néhány mondatban elmondtuk kivel mi történt a találkozásunk óta közben levette ruháját és kérésemre ölembe ült több módon és simogattam csókoltam a testét száját.Levetkőztetett ami nagyon jól eső nekem szóló gesztus volt reményem szerint. Mentem tusolni,elkísért és beszélgettünk pár szót közben mivel megbeszéltük ezt és más dolgokat amik nagyon jól estek volna ha nincs félreértés részemről de ez legyen a mi titkunk mi miért történt.Majd be pótoljuk.Visszatérve folytattuk egymás kényeztetését,melleit izgattam melyek jól reagáltak majd elindultam délnek.hosszasan nyaltam ujjaztam punciját,közben ő a harmadik lábam izgatta kézzel.miután reményeim szerint sikerült elvinnem a csúcsig kértem egy csodás franciát amit mennyei kivitelben kaptam.Sajna a folytatás az hogy csodásan ismét eggyé váljunk a szeretkezésben elmaradt mivel a szájában ért a vég,hagyott lenyugodni és csak ezután engedte ki szájából a nemesebbik testrészem.Még egy kicsit beszélgettünk összebújva simogatva egymást majd időm lejártával sok csók ölelés közben iszonyú nehezen távoztam,de már most egyeztettem a következő találkozásunk.
  • Elszámolás:

    A végén távozás után visszamenve a szoba szekrényre helyeztem.Pesti átlag maximális kényeztetés.
  • Összkép:

    Nagyon kedves odaadó figyelmes mindenben a vendég kedvét kereső vendéglátó.Mindenkinek csak ajánlani tudom,én törzsvendég leszek nála.
Happy Massage