• Valéria

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Valéria reagálása

    Kedves GaboG!)


    Nagyon köszönöm a közös élményt,és ha erre
    akad dolgod;szívesen látlak máskor is:)))
    Nagyon finom volt a gyümölcs is,amit Tőled
    kaptam;köszönöm szépen!:)

    Valéria

  • Egyeztetés:

    Üzenetváltásban vázoltam elképzeléseimet az időpontról, majd utána telefonon pontosítottunk és kaptam meg a szükséges eligazítást.
  • Megközelítés:

    BKV igénybevételével jutottam el az ismerős helyszínre, a cím és a ház leírása pontos és részletes volt könnyen megtalálható. BKV-val több irányból is megközelíthető. Bejutás gyors és problémamentes.
    Érkezésemkor az utcában több szabad parkolóhelyet is láttam.
  • Helyszín:

    Új építésű házban egy belső zárt folyosó végén található a lakás, Az ajtón belépve kis előtér után tágas, a konyhával egybeépített szobába jutottam amelyben a főattrakció terepe a középen lévő franciaágy. A lakás otthonosan berendezett. A szintén tágas fürdőszoba tiszta és rendezett, a kádon zuhanyfüggönnyel és előtte kilépővel.
    Valószínűleg magas szinten képzett mesterembereknek köszönhető, hogy a csaptelepen a hideg-meleg irányok a megszokotthoz képest felcserélődtek, de erre Valéria külön felhívta figyelmemet.Tiszta illatos törülköző, tusfürdők intim mosakodó és többféle szájvíz állt rendelkezésemre.
    Minden tiszta és rendezett volt.
  • Lány külseje:

    Megjelenése képeinek megfelelő, képe az arcát nem adja vissza, valójában sokkal helyesebb.Filigrán, mosolygós alacsony nő, csilingelő tónusú hangja már a telefonban kellemesen hatott, cicije tenyérbe illő popsija formás.Fekete vállpántos flitteres ruhában fogadott, jól állt neki sejtetni engedte alakját.
  • Action:

    Belépés után széles mosollyal és csókkal fogadott, a szobába vezetett és itallal kínált.Újbóli találkozásunk alkalmából rövid csevegés, majd irány a fürdő.Fürdőből érkezve az ágy előtt egy kibontakozó csókcsata közepette megszabadítottam a könnyű ruhájától, ezután kezem végigsimogatta testét fülről lefelé haladva.Valéria keze sem volt tétlen ezalatt, hamarosan ágyékomról a meredező farkamra csúszott. Valéria jól csókol, az ágyra heveredve is folytattuk azt miközben kezem kezdte feltárni punciját. Testén haladtam tovább szájammal mígnem eljutottam puncijáig, amelyet alaposan megdolgoztam besegítve ujjammal is, hangok és rezdülések jelezték az eredményét. Fordulás után Valéria vett kezelésbe, lágyan és finoman kezdte szerszámom kényeztetését, franciája isteni volt. Nem akartam így bevégezni ezért védőfelszerelést kértem és kutyusoztunk és lovacskáztunk, eközben csókokat is váltottunk. A lovaglásban nemsokára célba értem és miután lenyugodtam, leszállt kis lovasom majd a törölgetés után elernyedt testemhez bújt, simogatás és finom csókok között néhány közös témáról beszélgettünk az utolsó percekben. Fürdő és öltözés után búcsúcsókkal váltunk el.
  • Elszámolás:

    Az előre megbeszélt pesti átlagnak megfelelő virágszálakat érkezésemkor az asztalra helyeztem, amely végig ottmaradt.
  • Összkép:

    Mosolygós, helyes arcú filigrán nő aki mindenben szeret a kedvedbe járni.Szeret kényeztetni és szereti ha kényeztetik. Kedves csilingelős felé hajló hangja örömmel tölt el, még telefonon keresztül is. Jól éreztem magam!
Happy Massage