• Lara :)

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt. Gyorsan lényegretörően egyeztettük időpontot, a részletekkel tisztában voltam, hiszen nem először beszéltünk. Rugalmas volt, egy órán belül tudott fogadni.
  • Megközelítés:

    Fizetős parkolás, de félelmeimmel ellentétben bőven van hely. BKV mégjobb. Villamos, metro, busz...
  • Helyszín:

    Tégla :) tömbház. semmi extra, a célnak tökéletesen megfelel. Lara a diszkrécióra nagyon ügyel, tessék ebben partnernek lenni! :) Franciaágy, vendégnek, ruhának és persze a vendéglátónak 2 fotel. tv diszkrét zene. :) Fürdő rendben semmi extra, bőséges tusfürdő és szájvíz választék, tiszta puha törölköző....
  • Lány külseje:

    Egyértelműen a képeken látott istennő. :) Az arcára nagyon kíváncsi voltam, és nem csalódtam! Régóta a kedvencek közt van igen előkelő helyen, de valahogy eddig nem jött össze a találka. :) Arisztokratikus megjelenés, a társaságában önkéntelenül is összekapja magát az ember. A fogadtatás is arisztokratikus, semmi lányos vihogás, csacsogás, vagy túlzott közvetlenség, de meleg kedves fogadtatás, finom puszikkal az arcra a késésem elenére. Közben a házszabályok ismertetése.. Nem egy duhaj hangos "bordély" ez a lak, itt kérem uralkodni kell magán az ember fiának, de ez legkevésbé sem esett nehezemre, hiszen amúgy sem vagyok "hangos" a szexben. Negyedórás késéssel érkeztem, amit jeleztem előre. Természetesen nem örült neki, de megígértem, hogy valahogy kárpótolom érte. Utólag is köszönöm a megértést, remélem sikerült ellenpontozom ezt a malőrt. :)
  • Action:

    Fürdés után a szobában azonnal hozzámsimult levette rólam az alsót, és szószerint kézbe vette az irányítást. ...majd rögtön utána szájba. :) Pillanatok alatt keményre varázsolt, amit szemmel láthatóan elégedettségel vett tudomásul. ...nem folytathattuk így hiszen törleszteni valóm volt, ezért hanyatt feküdt az ágyon és szét tárta előttem a gyönyörök kertjét. :) Lara szereti ha nyelvvel kényeztetik, én pedig imádom Larát nyelvvel kényeztetni! :) hosszan zajlott ez a rész, és hálaégnek nem eredménytelenül. Lara minden porcikája reagál a és kommunikál, isteni őt kényeztetni. Természetesen ezek után ő sem volt rest, szájával óvszert varázsolt a barátomra ami azóta is büszkén meredezett. hanyatt fektetett és belém szeretett volna ülni, de megkértem hogy előtte a számra üljön, had leheljek pár csókot arra a mesés csiklóra. :) Ezután már nem lehetett megakadályozni abbn hogy belém üljön. meglovagolt, majd a kedvenc pózára váltottunk a kutyusra. Gyönyörű formás popsija felől hatoltam be, és tempósan szeretkeztünk... hamar végem lett ezek után. :) Mellé omlottam az ágyra és beszélgettünk. Jó vele beszélgetni, megtaláltuk a közös hangot.
    Az órára pillantva láttam, hogy az egy óra nagyon kevés lesz ezért megegyeztünk hogy hosszabbítunk. :) Kézbevette a barátomat, higy megvizsgálja lessz-e értelme a folytatásnak. Kisbarátom nem hagyott cserben keményen nyújtózkodott a repetáért amit Lara nagyon finom szájmunkával jutalmazott. Mielőtt ismét elementem volna, szóltam hogy én még szeretnék törleszteni, amit örömmel vett. Lassan a csikis nyakától lefelé haladva feltérképeztem a testét, majd hosszan, tényleg hosszan elidőztem a combok közt. Végtelen csókba fonódtam Lara puncijával, és nem jöttem fejebb csak két orgazmus után.
    Ezután oldalról hatoltam be Ő pedig nézte ahogyan ki-be járkál a barátom..... izgató volt, hogy szereti nézni! :) ...megint hamar végem lett egy hatalmas orgazmussal.
    ..kb itt realizáltam, hogy az extra idő is letelt.. gyors zuhany, búcsúzás fájó szívvel..
  • Elszámolás:

    Első alkalommal voltam, előre elhelyezve a tálcán, majd a végén az extraidő is.
    Ilyen nőből nagyon kevés a másfél óra! :D
    Nekem nagyon fontos a csók, szerettem volna megcsókolni, de valahogy nem kértem ezt az exrtrát... Nem tudom miért, de ezt ígyéreztem helyénvalónak most. Legközelebb lehet másként lesz.
  • Összkép:

    Ő a nagybetűs NŐ! Szép, intelligens, ördögien szexi. Azthiszem nagyon könnyű lehet beleszeretni, én lehet hogy ki is próbálom. :) ...az a minimum, hogy visszajáró vendég leszek. :)
Happy Massage