• Hanna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hannát ezelőtt (sajnos csak) egyszer látogattam meg, és akkor szépségével, intelligenciájával, szexiségével teljesen lenyűgözött. Masszázstudománya sem volt lebecsülendő, de a csodás szempár volt az, ami engem letaglózott. Olyannyira, hogy alig vártam, hogy újra meglátogathassam. Ezért amint hazajöttem külföldről, telefonon, SMS-ben és személyes üzenetben is megegyeztünk egy újabb látogatásban. Annak rendje módja szerint egy nappal a látogatásom előtt SMS-ben megerősítettem, hogy tényleg jövök. Erre nem kaptam választ, de a lányok többsége nem szokott erre válaszolni, így hát nem éreztem, hogy gond van.
  • Megközelítés:

    Hanna egy nagyon jó helyen fogadja a vendégeit. Nekem sajnos elég messze van ez a IV kerületi helszín, de ilyen nő miatt messzebbre is elmegy az emberfia. Van a közelben villamos is meg buszok is. És mág MÁV-val is mehet Hannához az ember. Az utca nyugodt, könnyű parkolóhelyet találni, ami ráadásul ingyenes.
  • Helyszín:

    Korábbi látogatásom alapján tudom, hogy a randi helyszíne ugyanolyan csillagos ötös, mint amennyire ez a nő is az. De ezúttal nem jutottam be, tehát ez a kérdés itt nem egészen releváns.
  • Lány külseje:

    Elmaradt a találkozásunk, tehát ez sem releváns ezúttal. De Hanna ragyogóan szép nő.
  • Erotikus masszázs:

    Az előző látogatásom alapján tudom, hogy Hanna egy igen ügyes masszőz. Az is jól esett, amikor Hanna masszírozott engem, de az még jobban, amikor én őt. De most ebből sajnos nem jutott nekem.
  • Levezetés:

    Én szinte csak emiatt járok erotikus masszázsra. És a múltkori alkalom olyan kimagasló volt, hogy arról kellett volna egy felejthetetlen beszámolót írnom. De én hülye: úgy gondoltam, hogy majd a második látogatásomról íok. Erre ez meg elmaradt.
  • Elszámolás:

    Nem volt randi, így elszámolás sem volt.
  • Összkép:

    Amikor megérkeztem, hiába hívtam, a telefonja ki volt kapcsolva. Történt már ilyesmi velem, és 15 perc várakozás után szomorúan ugyan, de, visszaindultam a város másik felében lévő irodámba.

    Küldtem Hannának egy SMS-t és érdeklődtem, hogy nincs-e valami gondja, ami miatt eltünt. Azóta sem válaszolt erre az SMS-emre. Remélem csak múló családi gondok lehetnek a háttérben, és nem tartós távollét. Mert sokat nem adnék érte, hogy újra láthassam.

    Ez a látogatásom ugyan balul sült el, de Hanna annyira fantasztikus nő, hogy én alig várom, hogy visszatérjen ide. Ezt a beszámolót sem haragból írom, hanem aggódásból.
Happy Massage