• Kinga

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kingának is régóta fix helye volt a listámban, de nehezen tudtam beütemezni, mivel nála az idő értelmezése egészen alternatív módon történik (ez lejött a beszikből), plusz bejutni sem egyszerű hozzá. Egyszer már lepattantam róla, de akkor is nagyon kedves volt a hangja a telefonban. Most Vasárnapi időpontot kértem pénteken, de nem volt már, viszont felajánlott egy szombat reggelt. Naná, hogy elfogadtam.
  • Megközelítés:

    Cím egyértelmű, parkolás kevésbé. Deák téri metrótól kb. 5 perc séta. Ház új építésű, sok emeletes. Garzon lakás az 5. emeleten.
  • Helyszín:

    Picike, nagyon tiszta lakás. Kinga nagyon ügyel a rendre. Amerikai konyhás hálós. Szóval ez úgy mind egyben van, meg egy fürdőszoba. Mindezek ellenére a célnak tökéletesen megfelel.
  • Lány külseje:

    Számomra teljesen meghatározhatatlan korú. Tini, vékony, csinos alkat, szép cicikkel, kedves, helyes, mosolygós arc. De kommunikációja, viselkedése, gesztusai alapján nem tini. Egy csini, fekete egyrészes valamiben fogadott, ami lekerült róla egy pillanat alatt és alatta nem volt semmi. A ruhácskában is izgalmas volt és utána is. A bőre világosabb és a haja most hosszabb, mint a képeken, de egyértelműen ő a nő a képeken.
  • Erotikus masszázs:

    Beléptem a résnyire nyitott ajtón, ő még fürcsiszobában mosta a fogát, de kikiáltott, hogy helló. Vissza hellóztam és elkezdtem lepakolni. Batyu le, cipó le és a derekamon és combomon rögzített motoros táskámat próbáltam leszerelni magamról, mikor egy kisebb fajta tornádó indult felém a fürdő irányából, átölelt a nyakamnál és nem is nagyon akart elengedni, meg még puszikat is nyomott az arcomra. Hát ez nagyon kedves indítás volt nekem. Hagytam is a táskát leesni a földre úgy, ahogy volt és visszaöleltem a kistornádót. Kistornádóval soha nem találkoztam, de úgy ölelt, mintha minimum régi haverok lennénk. Olyan érzésem volt, hogy ez jár neki és elveszi, ami az övé. Köztársasági elnökünk is megmondta: „Ami jár, az jár.”, gondoltam legyen és tisztességesen visszaöleltem. Kibontakoztunk az ölelésből, pakolást befejeztem és beljebb mentünk. Mivel relative korai időpontot kaptam, ezért vittem reggelit is. Ha a nő nem kapja meg a reggelijét és/vagy kávéját abból csak a gond van. Hát a reggeliből csak én ettem, inkább a gránátalma tetszett neki a felhozatalból. Próbáltam rendezni vele a rózsákat, de ettől kis morcoska lett, úgy hogy nem erőltettem. Azt tudtam Kinga beszámolóiból, hogy az idő múlását egyedi módon értelmezi, ezért igyekeztem úgy rendezni a dolgaimat, hogy ne kelljen sehova rohannom. Innentől azonban kicsit bajban vagyok mert nem nagyon tudom leírni, hogy mi is történt. A dolognak az objektív része az, hogy 9h-ra mentem és 13:55-kor jöttem el. Az 5 perc híján 5 óra. Hát az azért sok, belőlem meg pláne.:) Ismerkedő beszélgetéssel indítottunk, közben simi, ölelés, néha párnának használt és a feje alá gyűrt stb. Elég bensőséges hangulatban beszélgettünk arról, hogy ki honnan jött és most hol van, szokásos témák. Nem tudom meddig tartott, közben folyt a víz a kádba. Egyszer csak levette a polómat, ezt én jelzésnek vettem a fürdés elkezdéséhez. Levetkőztem és megnéztük a kádat. Már a túlfolyóba ment a forró víz. Kicsit le kellett ereszteni, hogy én is beleférjek a sok víz mellé, ki is ment belőle, amikor belemásztam. Rövid felmosás. Kádban tovább ment a beszélgetés, incselkedés és közben cukin lefürdetett. Közben bemutatta Kenny-t is a Szósz parkból.:) Na, ilyen élményt sem kaptam még, csak anyámtól, de az elég régen volt. Utána az ágyon folytattuk a mókázást és meg masszírozott, vagy inkább meg mancsolt. Ez inkább olyan szeretet mancsolás volt, mint masszírozás. Szét masszírozta a vádlimat és a gerincem mentén az izmokat, meg ami jött, alulról felfelé haladva. Kicsit fájt, de ami nem öl meg az csak erősít ugye. Vagy nem. Kinga ezt szereti és közben hozzád bújik, ölelget puszilgat. Látszik rajta, hogy valamit ebből kivesz magának és szóvá is teszi. Azt hiszem tényleg szereti ezt csinálni.
  • Levezetés:

    A fekete ruha egy másodperc alatt lekerült, alatta nem volt semmi. Miközben mancsolt én is simogattam, ahol értem. Mivel Kinga nem a sötét oldalon hirdet a lehetőségek korlátozottak, de nagyon rosszat nem csinálhattam, mert nem húzódott el egyszer sem. És igen, megkaptam én is a prosztata masszázst különböző figurákban, de ezt nem írom le, mert már többen leírtátok. Igen meg volt, jó volt. De valahogy az egész dolog közben feltöltött a rá nagyon jellemző vidámságával, energiáival és ez miután eljöttem tőle, akkor is kitartott még sokáig.
  • Elszámolás:

    Nagy duzzogva elfogadta a rózsákat, de gyanús nekem, hogy nem ezért csinálja.
  • Összkép:

    Érdekes, jó élmény volt. A beszámolói alapján sejtettem, hogy kis különleges és egyáltalán nem csalódtam. Ha a Kingánál töltött idővel rekordot döntöttem, írjátok meg a commentben. Ha nem, azt is.:)
Happy Massage