• Molly

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem, teljes mértékű tájékoztatást kaptam a programról. Sikerült találni egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot még aznapra. A tálálkáról kb. 10 percet késtem mivel előtte egy kis dugóba keveredtem, persze erről sms-ben tájékoztattam. Nem okozott neki gondot.
  • Megközelítés:

    Egy felújított panellakás Csepel központjában. Közeli gyorsétteremnél találtam parkolóhelyet, ahonnan 1 perc sétával eljutottam a megadott címre. Ha jól láttam tömegközlekedés is megoldott azon a részen. Autóval a parkolás nem okoz gondot, sok lehetőség van a közelben.
  • Helyszín:

    Mivel már jártam az adott helyen régebben, nem lepett meg a lakás tisztasága, megfelelő elrendezése. Fürdőben minden megtalálható amire csak szükségünk lehet. elegendő tusfürdő választék, tiszta és nedvszívó törülköző, szájvíz, könnyen kezelhető zuhany.
  • Lány külseje:

    Kimondottan csinos, szép arcú leányzó. Fehérneműben fogadott. Miután kinyitotta a bejárati ajtót és elém került, rögtön megállapítottuk, hogy már találkoztunk régebben. Formás, vékony alkató, eszméletlenül csinos mell, szép popsi. Mindenhol feszes, olyan lány aki után az utcán is biztosan megfordul sok férfi.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel késtem a találkámról, befolyásolta az ott töltött időt és tevékenységet. Kevesebb idő maradt a szakszerű masszázsra, így javasolta kezdjük az erotikus résszel. Miután a fürdőben végeztem és beléptem a szobába, Éva kosztümben fogadott. Mivel az erotikus résszel kezdtük... ezt követően gyengéden megmasszírozta a hátamat, közben beszélgettünk. Masszázsa kellemes volt, nem az az erős fajta, inkább simogató, de pont erre vágytam. Az idő hiánya miatt csak a hátamra maradt idő.
  • Levezetés:

    ahogyan erről írtam...Molly javaslatára az erotikus résszel indítottunk. Hátamra fektetett, majd gyengéden rám feküdt, óvatosan csúszkálni kezdett. Melleivel izgatta először a mellkasomat, közben pár puszi is elcsattant... majd lejjebb csúszott és az addigra már szinte ágaskodó férfiasságomat érintette, masszírozta melleivel. Nagyon izgató érzés... majd még lejjebb csúszott, finoman puszilgatta hímvesszőmet, aztán óvatosan becuppantotta a makkomat. Forró ajkainak érzése jól esett. Kezével rámarkolva tovább folytatta francia bemutatóját. Kérnem kellett, hogy fogja vissza magát, mert túlzottan be voltam gerjedve. Kérésemre ismét feljebb csúszott testemen, gyengéden érintve puncijával férfiasságomat. Mivel a cicik ebben a pozícióban épp az arcom előtt voltak, nem hagyhattam ki a puszilgatásukat, bimbóinak nyalogatását. Közben kezeimmel a popsiját simogattam. Mennyei érzés volt. Ha nem masszázslány lenne talán azonnal bekérezkedtem volna a barlangjába. Ezt követően ismét franciára váltott, amivel teljes mértékben kifacsart.
  • Elszámolás:

    Korrekt, pesti átlagnak megfelelő.. egy nem átlagos lánytól. Bátran ajánlom mindenkinek. Én valószínűleg visszatérek hozzá. (nem vagyok túl gyakori látogató lányoknál)
  • Összkép:

    Korrekt, megbízható, egyenes, beszélgetni is lehet vele. Sajnálom, hogy a késésem miatt mindenre nem volt kellő idő, de így is sikerült teljes mértékben kikapcsolódni, és megfelelőképpen kielégülten, lelazultan távoztam a találkozóról. Legközelebb egy 1,5 órás találkozót fogok választani, amiben több idő lesz a relaxra és az erotikára is.
Happy Massage