• Tamara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    ELŐZMÉNYEK:
    A beszámolómat egy olyan lány ihlette, akit véleményem szerint méltatlanul nem emlegetnek az oldal legnépszerűbbnek tartott szereplői között.

    Nagyon sok lány van az oldalon, akik engem kiváló élményekkel gazdagítottak és én is igyekeztem a hírnevüket öregbíteni, amit ezután is meg fogok tenni az elismerésem kifejezéseként.

    Azonban megismertem egy háttérben lévő lányt, akire ezúton szeretném a figyelmet ráirányítani, mert a tapasztalatom alapján és véleményem szerint az oldal legkiválóbb lányai között van a helye.

    Az eddigi beszámolói közül többhöz is érkeztek olyan hozzászólások, amelyek erősen kritizálták a beszámolókat és a készítőiket egyaránt. Nem ezeket a kritikákat kívánom most elemezni, viszont annyit meg kell, mondjak, hogy ezek a beszámolók éppúgy felkeltették az érdeklődésemet Tami iránt, mint azok, amelyeket nem értek hasonló kritikák.

    EGYEZTETÉS:
    Ez év januárjában jártam többször is egy barátnőjénél abban a szalonban ahol akkor Tami is rendelt. Így figyeltem fel az adatlapjára és Tamara nagyon bejött nekem ez alapján. Mindig is a figyelmem középpontjában volt, azonban nekem van egy elvem, hogy egy szalonon belül több lányhoz nem megyek. Mivel az elveim számomra erős korlátok, így nem ismerkedtem meg Tamival hiába volt a meg a szimpátia és késztetés részemről az irányába.

    Időközben átrendeződött a barátnők személyi állománya és a társulat új helyre költözött. Így az objektív akadályok elmúltával augusztus elején felkerestem és az óta rendszeresen randizunk.

    Nagyon rugalmas az időpontok megválasztásakor, az egyeztetésekhez szükséges kommunikációt pedig egyaránt szoktuk bonyolítani telefonon, SMS – ben, VTR – ben és privát üzenetben az oldalon.
  • Megközelítés:

    A Petőfi hídról Budára átérve a főúton maradva egy jobb kanyar után jutunk, abba a mellékutcába ahol Tamarát találjuk. A mellékutcának a főúttól nem messze eső, kb két perc sétával elérhető részén található a ház ahova az úticélunk vezet. A főúton villamos és buszjáratok egyaránt elérhetők. Kocsival érkezve a GPS a kapuig vezet, ahol szerencsés esetben még szabad helyet is találunk. Rosszabb esetben is mindig találtam két perc sétán belül parkoló helyet. A parkolás fizetős és nagyon tanácsos megfigyelni, hogy melyik zónát használjuk, mert a közelben vannak az eltérő zónák határai.
  • Helyszín:

    Átlagos Budai, nem figyeltem még, mert nincs jelentősége, így nem tudom, hogy hány szintes épületben van az a földszinti lakás ahova a belső udvarról lehet belépni. Itt egyáltalán nem szalonos feeling fogad bennünket.

    Az előszobából jobbra jutunk az egyik masszázs helyiségbe, amely ugyan picike, de nagyon komfortos, mert saját fürdőszoba tartozik hozzá. Itt semmi sötétítéssel és hangulatvilágítással én még nem találkoztam. Összességében ez a kis szoba nekem nagyon bejön, mert olyan mintha otthon lennék Tamarával.

    Az előszobából balra nyílik a másik nagyobb masszázs helyiség, amelyhez nincs saját fürdőszoba. Viszont van nagyon ütős hangulatvilágítás többféle választható színnel. Én a színek közül nem a színárnyalat alapján választok, hanem a legnagyobb fényerőt adó verziót kérem. Ebben a szobában van egy nagyon masszív masszázspad, amely pompásnak tűnik ugyan, de eddig még masszázsra / :) /nem használtuk. Annál inkább használtuk a szoba másik tartozékát egy hatalmas és kényelmes francia ágyat. Ezen aztán csak a fantázia és a kölcsönösen működő kémia szab határokat a megélhető élményeknek. Az ágy mellet a földre tett hosszú tükörben lehet az eseményeket egy másik szemszögből is követni.
  • Lány külseje:

    Az adatlapon szereplő magasság és testsúly alapján várható törékeny, szinte tűbe fűzhető, de korántsem anorexiás, illetve az elferdült ízlésvilágnak tetsző gebe lány Tami. Nem nagytermetű, nagyon karcsú és hibátlan alakkal bíró nagyon csinos lány Tamara. Csinos izmos lábai és észvesztő popsija egyrészt genetikai adottság, másrészt a több éves úszó múltnak köszönhető. A magasságához és alkatához tökéletes méretű mellekkel rendelkezik, amelyek formája hibátlan. Tapintása olyan kemény és rugalmas egyben, hogy több órán keresztül ellennék csak azzal, hogy a ciciket kényeztetem. Nyugodtan letagadhatná, hogy sebészi segítség is van a melleknek az ilyen formában történő megjelenésében. Az alulról kivillanó melleket mutató fotók sejtetni engedik a mellek formáját, azt viszont már csak személyesen lehet megtapasztalni, hogy milyen kellemes azokat érinteni és, hogy lehet erősen „simogatni”.

    Arc nélküli hirdetés esetén mindig érheti az embert csalódás, meg kell, mondjam, hogy nem egy esetben már volt is nagy mellé nyúlásom. Tami esetében nem erre a sorsra jutottam, mert számomra az arca is igézően szép, az összképet tekintve is, de a szeme a szája egyenként tekintve is nagyon szépek. Nagyon jól áll neki a szemüvege, amely erősen növeli az erotikus kisugárzását, főleg, hogy a randi során szinte végig magán viseli.

    A fotókon le vannak takarva a tetkói, amelyek sem mennyiségben, sem megjelenésben nem tekinthetők túlzottnak. Nagyon ízlésesek és nem kontár munkák.

    A fotók mindegyikén látszik a hihetetlenül vékony dereka, az alakjához nagyon passzoló méretű és formájú melle. Számomra azonban a teljes alakja mégsem jön le, úgy ahogy az a valóságban letaglózó.

    A mai napon felkerült új fotók segítenek ezen, mert az álló alakos mutatja talán úgy a hibátlan alakját, amelyet az eddigi fotók talán nem adtak ennyire vissza. Reméljük, hamarosan kerülnek fel újabb teljes alakos fotók és akkor kevesebbet kell a képzeletre bízni ebben a tekintetben.

    Az előbbiek alapján, a saját magát huncut cserfes lányként említő Tamit én inkább agy aranyos és tündéri erotika bombának nevezem.
  • Erotikus masszázs:

    Bár ez az erotika bomba lány nem aposztrofálja magát sem csúszka, sem lingam specialistának, azonban egyáltalán nem lenne szerénytelenség részéről, ha mindkettőnek nagyobb marketinget adva kitűzné azokat a zászlajára, de legalábbis feltüntetné azokat az adatlapján.

    A magam részéről kifejezetten kedvelem a jó csúszka és a jó lingam masszázst egyaránt. Rendszeresen keresem is a lehetőségét a minél gyakoribb ilyen jellegű kényeztetésnek, így volt már szerencsém átélni rengeteg lánytól kapott ebbéli élményeket. Ez alapján kellő viszonyítási alapom van ahhoz, hogy megalapozottá tegyem az előbbi véleményemet.

    Tamara ugyan képzett masszőz, de csak ritkán volt, (bevallom még soha) úgy alkalom, hogy a tudása szerinti masszázst hason és háton fekve egyaránt végig tudta volna csinálni.

    A hát masszázs hamarabb, vagy később, de csúszkamasszázzsá alakul érzéki benyúlásokkal a zacsihoz és a rúdhoz. Feljebb csúszva a kemény mellei szinte barázdát vágnak a hátamba, kéjtől teli "fájdalmat" okozva ezáltal. A mellei nem mozdulnak, de 46 kg – os nyomással fúródnak belém, miközben finoman úgy csókol a nyakamba, hogy a bokámig fut végig a testemen egy villám. Lenyugvásul úgy bújik hátulról hozzám végig simulva, hogy a levegővételét úgy érzem, mintha egy testben lennénk.

    Így súgja a kérdést a fülembe: meg szeretnél fordulni? A helyzet nem sokat változik a mellei ismét ekézve szántják a testemet, az előbb már megtapasztalt és ismét várva várt kéjtől teli "fájdalmat" okozva, de immár a mellkasomtól indulva a farkamig. A farkamat változatlanul kényezteti a cicikkel a kettő közé véve, de egyenként is játszadozva egyaránt. Amit így a cicikkel csinál az már bizony kebelszex a javából. Tovább haladva a combjaimon azokhoz éppen csak hozzáérve érzékien csúszott rajta a puncival. Eközben megtalálja a módját, hogy többször is csókokat leheljen a nyakamba. Ezt még inkább izgalmasabbá teszi azzal, hogy az arcunk összeér, és szinte együtt lélegzünk, ezzel olyannyira fenomenális érzést tudott okozni, hogy a fejem búbjától a talpamig bizseregtem.

    A masszázst követően teljes hosszúságával úgy fekszik végig rajtam, hogy a pille könnyű testének minden porcikája ívet húzva érint meg.
  • Levezetés:

    Tami az adatlapján a kényeztetésre vonatkozó pontoknál a „bővebben telefonon” információt adja meg. Ezt helyesnek tartom, mert mindenki számára, aki értelmesen közelít Tamihoz, minden lehetőségről meg adja a korrekt információt. Ugyanakkor a 46 kilójával nem kell magyarázkodjon egy 150 kilós kigyúrt izompacsirta „úrnak”, de még egy 50 kg – os nyápic kreténnek sem, ha éppen alanyi jogot formálnának valamelyik, kényeztetési módra, olyan alapon, mert az adatlapon fel van tüntetve.

    Amint azt már említettem, Tami nagyon érzékien végzi a lingam masszázst, akár mint önálló kényeztetést, de nagyon kiválóan tudja ötvözni a csúszkával, de ugyanúgy a franciával is.

    Tami francia tudása egészen kivételes, mert nagyon sokféleképpen tudja azt kivitelezni, tekintve a pozíciókat, zacsi, a golyszlik és rúd önálló és együttes kényeztetését, stb., stb.

    Taminak a milyen levezetést szeretnél kérdésre azt feleltem, hogy golyónyalásos kézi vezérlést. Ezt úgy tudja csinálni, hogy nagyon jó nyálellátással a zacsit nyalja, ugyanakkor a golyókat egyesével eltünteti és közben a rúdon rúdtáncot jár a keze a zacsitól a makkig oda és vissza, oda és vissza különféle ritmusokban és sebességgel. Majd változatosságképpen a farkamat a hasamhoz nyomva szintén a zacsitól a makkig jár fel alá a keze, különböző erősséggel, ritmussal és sebességgel. Ezek a dolgok így együtt nem sokáig bírhatók. Nagyon szaporán és elmélyülten koncentrálva kell fejben gyököt vonni, hogy időben elkerüljük a robbanást.

    Amikor a kivégzést elkerülendő lassítani kell, akkor Tami rám hasal és én mind a 46 kg – ját szívesen viselem, főleg úgy, hogy a kőkemény mellei így 46 kg – al nyomódnak belém.

    Lehetett érezni, hogy egyszer csak a végkifejlet felé veszi az irányt és befordultunk az egyirányú utcába. Tami innen már teljesen újszerű mozdulatokat és fogásokat alkalmaz, a golyszlikat elhagyva immár a makkot részesíti nagyon jó nyálellátásban, miközben a keze sem pihen és speciális vulkánkitörést idéz elő, melynek köszönhetően hófödte csúcsnak tűnik a farkam és Tami melle is.

    A szemüvege nemhogy végig fennmarad, de meg sem moccan és így tartja folyamatosan mosolyogva a szemkontaktot.

    A Tami féle kezelés hatására a farkam még több óra múlva is zsiborgott és pulzálva lüktetett, ami által nem tudtam eldönteni mi lenne a jobb megoldás, ha lepihennék, vagy vissza mennék Tamihoz egy utókezelésre.
  • Elszámolás:

    Mindig a végén, mindig megkérdezem, nincs-e változás, amennyi idő alatt ezt leírtam a téma lezárult.
  • Összkép:

    Miután megismertem Tamit, egyszer csak azt vettem észre, hogy visszajárósa lettem.

    Sokszor érzem azt, amikor valami hiányérzetem van, és nem tudom, mi hiányzik, akkor eszembe jut és rájövök, hogy Tami érintése és társasága az, ami hiányzik.

    Tami többféle és több élményt tud nyújtani, mint ami az olvashatóság határán belüli beszámolóba belefér. Ezért a további élményeket agy másik beszámolóban hamarosan közreadom.

    Jó szívvel ajánlom Tami meglátogatását minden úriember számára.

    Ennek a beszámolónak a besorolása részemről még nem végleges, mert változni fog, ezt kérem figyelembe venni.
Happy Massage