• Lexi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalon lapozgatva akadt meg a szemem Lexi képein. Telefonon hívtam, amit azonnal felvett, tájékoztatott a részletekről és szinte azonnal fogadott, ennek örültem, mert aznap nagyon siettem.
  • Megközelítés:

    Aki közlekedik a városban, minden segítség nélkül oda tud találni. Parkolás fizetős ugyan, de találtam helyet nem messze a bejárattól.
  • Helyszín:

    Új építésű lakóparkban fogad, egy teljesen hozzá illő lakásban. Nagy ágy és tükör is van a szobában, ami még jobban láthatóvá teszi az amúgy "láthatatlan" pillanatokat.
  • Lány külseje:

    Szőke haj, nagyon szexi arc, amit a feltöltött ajkai még izgatóbbá tettek... Szerintem vékonyabb a képeknél, feszes formás a teste, amin nagyon jól állnak a tetkók.
    Popsi etalon, a cicijei észbontóak, a szája életveszélyes, a puncija nagyon finom, de ez csak picivel később derült ki..
  • Action:

    A fürdőből visszaérve, megbeszéltük ki mit és hogyan szeret. Kértem, hogy ne vegye le magáról a szexi fehérneműt, mert én szeretném kicsomagolni. Így is lett. Az ágy mellett állva kezdünk el csókolózni ami nagyon kellemes volt, néha gyengéden néha pedig hevesen csókolt amitől nagyon beindultam. Az ajkait elhagyva a nyakán keresztül a füle felé vettem az irányt, apró csókokkal haladtam előre miközben kezemmel formás combjait és még mindig a szexi fehérneműbe csomagolt popsiját simogattam. Lefelé haladva a formás szilikonos ikerpárral találtam szembe magam amiről időközben lekerült a tenyérnyi ruhadarab. Még mindig állva simogattuk csókoltuk egymást, kezemet az apró bugyiba dugva kezdtem el feltérképezni a mennyei punciját. Ezután a hátára fektettem én pedig az ágy elé térdelve húztam le róla kis ruhát, feltárva előttem ezt a gyönyörű , nedves kis kelyhecskét. Nem bírtam ki, azonnal bele is kóstoltam. Lexi már nagyon be volt indulva ezért nem is hagyott engem sem szárazon kérte, hogy kölcsönös franciával folytassuk. Hát lehet egy ilyen kérést visszautasítani!? Azonnal meg is fordultunk így már én feküdtem a hátamon, és egy igen formás pont az én tenyeremre méretezett popsi és a hozzá tartozó nedves kehellyel találtam szembe magam. Mondanom sem kell,hogy Lexi puszta látványától is majd el durrantam, hát még ha forró ajkaival fel le mozog a szerszámon. A francia technikája Isteni, nem az a pornós inkább barátnős stílusban kényeztet, hol ajkaival hol csak a nyelvével simogatja a férfi irányító központját. Gyengém , ha francia közben a szemembe néznek, hát ez Ő kérés nélkül így tett. Itt végem is lett Lexi ajkai között. Ő kis időt kért és kiment a fürdőbe de nem kellett sokat várnom már vissza is jött. Itt egy kis beszélgetés következett majd megkérdezte, hogy kezdődhet-e a mérkőzés második félideje, őszintén én eddig azt hittem magamról, hogy egylövetű vagyok de Lexi bebizonyította, hogy nem. Kis franciával és a korábban említett igéző tekinteteivel hamar rendbe szedte a kis huszárt és mint egy versenylovat a zsokéja úgy kezdett el rajtam lovagolni. Élmény volt nézni ahogy dobálja a hosszú haját, ahogy finoman ringatóznak a mellei, és hullámoztak a tetkói a testén.
    Itt már tudtam, hogy lassan kifutunk az időből ezért kértem, engedje meg, hogy hátulról is birtokba vegyem gyönyörű duzzadó kagylócskáit. Hát a látvány itt már szinte leírhatatlan volt így az időbe még beleférve ezen a ponton lett végem. Még egy kis tisztálkodásra és kis pihenésre maradt időnk. Aztán öltöztem és két puszival az ajtóban fájó szívvel elbúcsúztam.
  • Elszámolás:

    Az átlag felett egy kicsivel, nade a kapott élmény is a felett van, de az nem kicsivel! Előre rendeztem a lebeszéltek szerint. Minden rendben ment.
  • Összkép:

    Szerintem a leírtakból egyértelmű, hogy részemről nagyon ajánlott a lány.
Happy Massage