• Tekla

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Tekla reagálása

    Nagyon köszönöm a beszit és az élményt. Jól éreztem magam azon az egy dolgon kívül . Kedves, figyelmes és vicces vagy.
    Tisztázunk valamit azért az kicsit túlzás, hogy a fejemet nem szeretem meg a hajamat, ha babrálnak vele csak nem mindegy hogyan milyen intenzitással és milyen erősséggel, nem Aladin lámpa a fejem hogy súrolni kell :)))))))))) nekem kellemetlen volt ,lehet hogy Te nem érzékelted erősségét. Sajnálom nagyon hogy ebben csalódást okoztam de köszönöm , hogy megértettél és nem voltál agresszív nem erőlteted továbbiakban.
    Esetleg ha egy igen picit finomítani tudnánk a mozdulatokon es az erősségen akkor nagyon örülnék ha vissza térnél hozzam persze ez már a Te döntésed.
    Én köszönök mindent és ha nem akkor a továbbiakban minden jót kívánok Neked puszi.

  • Egyeztetés:

    Leveleztünk.Érdeklődtem,h miféle,kiféle merre hány méter.Az infókat megkaptam.Intelligens,kedves a hölgy.Régóta meg szerettem volna látogatni,most sikerült.
  • Megközelítés:

    Lakótelep a maga előnyével,és hátrányával.Ingyenes a parkolás.Közelben van Spar,ha valaki kalóriát akarna előtte felvenni.Tudtam hüvös helyen parkolni,és bőven volt hely.
  • Helyszín:

    Hát itt egy kicsit balfaxkodtam,mert hátulról mentem,nem a játszótér felől,és így nem voltam valami diszkrét.Lakás jól berendezett.Fürdőben kicsit vigyázni kell szintkülömbség miatt.Nagyon vigyázz a tisztaságra Tekla,de ezt szóvá is teszi az elején,ami nekem bejött!Szeretem a tiszta,ápolt nőket.A zuhanykabinnal egy kicsit bénáztam,mert nehezen jött a melegvíz,pedig elmagyarázták.Túsfürdő,türcsi,szájvíz oké.Szoba is oké,egy kis tükörrel megspannolva a pucsításhoz,Kiváló ötlet!
  • Lány külseje:

    Kor teljesen oké.Testsúly rendben.Izgatóan fogadott,ahogy kértem.Arcra nagyon csini.Szemüveges hölgyeket imádom.Azonban van egy sexepilje,ami nekem nagyon tetszett,de ő ezt sajna másképp gondolja.NŐ!:)Istenni az illata.Pont jó mellei vannak,és teste is olyan,amit én kedvelek.Emellé társul egy jó értelembett van "asszonyi" stílus,ami lehet egy kicsit másnak már sok lehet.
  • Action:

    Nagyon barátságosan fogadott.Széles mosollyal,lazán,mintha már jártam volna nála.Közvetlen.Két cuppanós puszi után cipő le parancsra.Tisztálkodás külön.Majd vissza a szobába.Nagyon jól bújik.Kiválóan csókol.Nem egy hűtőszekrény típus,mint sokan ebben a szakmában.Kértem tőle a franciát.Nagyon jól csinálja.Alul is nyalogat,játszik veled,ha megkéred,és lepucoltad ott.Túl fáradtan érkeztem,így nem voltam a toppon egy másik lánytól.Ő mindent megtett,és el is ért a vég.Szépen a szájába.Hagyott lenyugodni,éscsak később ment a fürdőbe elvégezni a dolgát.Aktus nem volt miattam.Úgy látszik már öregszem,napi két hölgy már sok.Beszélgettünk még,csókoloztunk,bolondoztunk,és el kellett mennem,hisz egyszer minden idő lejár,ahogy a földi életünk is.Ez tudom közhely,de jól hangzik.
  • Elszámolás:

    Fürdésem után kitettem az asztalra az ajándékot.Ott is maradt nem nyúlt hozzá,míg ott voltam.Extra nála a posi,dehát ahhoz formában is kell lenni.Amúgy első látogatásnál nem is szoktam azt kérni.
  • Összkép:

    Vegyes érzésekkel távoztam.Jó volt.Kielégültem.Mégis valami nem volt okés közöttünk.Negatívum annyi,h nem enged a hajával játszani,és a fejéhez sem szereti ha hozzáérnek.Ez az ő döntése természetesen,deha megírja ezt levélben nem látogatom meg.
Happy Massage