• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Kedves Traktorospetya!

    Először is szeretnék bocsánatot kérni, hogy csak most jutottam el hozzád, hogy megírva élményedet én is megírjam. Bár ahogy mondják, jobb később, mint soha... millió bocsánat érte, remélem megbocsátasz.

    Örültem látogatásodnak és megírván eme élményedet még jobbá tetted a napomat. Amikor elolvastam akkor is és most is visszaolvasva. :)
    Nagyon jól éreztem magam veled, örültem, hogy hab és erős testedet masszírozhattam, elkalandozhattam más tájékon is.... és, hogy Radnóti is idézzem kicsit: "Nem tudhatom, hogy másnak e tájék mit jelent" mi tudtuk, hogy nekünk azok a "tájak" mit jelentettek, dimbes-dombost vagy akár a Niagara vízezést...

    Szeretem az embereket meglepni akár már a magasságommal amit néha nem is hisznek el, hogy létezik ilyen. Amikor beléptél ezt rajtad is láttam, hogy igencsak meglepődtél főleg, hogy még magassarkú is volt rajtam... esetleg máskor adjak egy sámlit? hihi
    Egy dolgot sajnáltam csak, hogy véget ért a kikapcsolódásra szánt időnk de remélem, hogy még látjuk egymást viszont. Addigra kikészítek egy sámlit :D

    Kívánok neked minden jót és szépet, vigyázz magadra és ha egy kicsit más tájékon szeretnél kalandozni, a jegyed nálam van csak be kell szállni és indulhatunk.

    Puszillak és ölellek
    Alexa

  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem, sikerült mindent megbeszéltünk. Nagyon kedves, cserfes hangja van Alexának,amivel fokozta kíváncsiságom, hogy mindenképpen találkozunk.
  • Megközelítés:

    A kerület ismert útja, ami forgalmas,éppen most felbontás nélkül, gyorsan haladhat rajta az ember fia. Parkolás megoldható tömegközlekedés kiváló.
  • Helyszín:

    A ház panel,a lakás szerintem rendben van. Tisztaságot tapasztaltam mindenhol. Kényelem, jó illat, kellemes hangulat jellemzi Alexa kuckóját.
  • Lány külseje:

    Alexa meglepett a magasságával, és a szépségével. Vonzó,szimpatikus fiatal lány, aki szépsége mellett, birtokolja a kedvesség hatalmát. Lenyűgöző jelenség, ahogy áll veled szemben, és a szexi felszerelés,amiben ezt teszi velem,egyszerűen elbűvölő. Formás formái felizgatnak.
  • Erotikus masszázs:

    Tetszik,ahogy Alexa kedves cserfesen megmutatja a fürdőt, a masszázspadot, ahol engem fog elhalmozni rafinált,izgató,lazító mozdulatokkal. Sietek, nehogy meggondolja magát?:) Visszatérve a fürdésből,hagyom, hogy irányítson, hasra fordulva várom hogy a kezei hozzám érjenek. Szeretem az izgalmas várakozást az első érintés előtt. Alexa keze meleg és erős, mégis könnyen csúsznak alá az izmok. Kezei serényen dolgoznak a hátamon. Alexa kiválóan köti össze a mozdulatait és a beszélgetés fonalát. Egyszerre szórakoztatja a testem és a lelkem.:) Valahol eljött az a pont,ahol a szavai átfordulnak incselkedő hangnembe, és a mozdulatai is. Érzem a kezeit a combjaim között, átsuhan az érintés a farkamra. Megfordulok... Ezt majd lejjebb részletezem,kicsit. A lenyugvást Alexa egy levezető, majd ismét lendületbe hozó masszázsal oldja meg. A keze alatt engedelmessé válik a testem.
  • Levezetés:

    Amikor megfordulok Alexa minden mozdulata érzékivé válik. Megérinti minden érzékeny pontomat, egyre kanosabb állapotba visz el. Szabadon kalandozhat az én kezem is a testén,miközben ujjai ráfonódnak a farkamra. Mozdulatai incselkedve mozognak fel és le a farkamon. Mellei a kezembe simulnak, csókok csattanak a hasamon, a farkamig. Úgy fordulok, hogy szája elérje a farkam, a kezem, az ujjaim mindenhol megsimogathassák. Finom a bőre, nagyon jó megérinteni, kézzel és szájjal. Eléri szájával a farkam és kezdek belefeledkezni szájának élvezésébe. Nagyon finom amit a farkammal művel. Ez igen jóóó...:) Nem is bírom sokáig. Extraként a szájában végzem. A második menetre felkészít. Ismét kapok a szájából és izgalmas mozdulataiból, hamar felállítja a farkam. Ismét élvezem változatos technikáját. Felállok,elém térdel gyönyörű teste, és hagyom hogy kényeztessen,elélveztesen. Kérésemre hagyja,hogy formás mellei között csorogjon le a cucc. És hagy lenyugodni, változatos csevegési hangsúllyal, hanglejtéssel, izgalmas beszélgetéssel készít fel a zord világba való kilépésre. :)
  • Elszámolás:

    Amit megbeszéltünk telefonon,mindent megkaptam,és annyiért,amit mondott. Korrekt lány Alexa. Előre tettem le az alap és extra összeget.
  • Összkép:

    Alexa magas, formás, szép lány. Igazi jelenség, akit nem ismerni, nem megélvezni nagy hiba lenne. A test és lélek igazi frissítője,amiből kortyolnál reggel és este:)
Happy Massage