• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Macikám!

    Köszönöm neked, hogy ilyen szépen megörökítetted nekem/nekünk ezt a nem mindennapi vacsit. Ennél jobban nem is lehetett volna szerintem...

    Nagyon szuper kis társaságot sikerült alkotnunk. Örülök, hogy megismerhettem azokat az embereket akikkel eddig nem találkoztam. Sajnos túl sokat nem lehetett kommunikálni mindenkivel a távolság és a hangzavar miatt :( , de a hangulatot szerencsére ez nem befolyásolta :))

    Webiben és Éviben nagyon pozitívan csalódtam! Egész végig kedvesek és nagyon jófejek voltak :)) Bár Webit egy kicsit máshogy képzeltem el, hosszú haj és szakáll, motoros szerkó... és végül kiderült, hogy se a haja nem hosszú, se a szakálla :D Aki azt hiszi, hogy nem létezik, annak üzenem, hogy igen is létezik!

    Admint már jó pár éve ismerem, pontosan már én se tudom, olyan régóta. Mindig kedves és segítőkész volt, ez mostanra se változott :))

    Namasaya, Kiki és xtreme is ismeretlen volt nekem. Nagyon örültem nekik. Bár velük kevesebbet tudtam kommunikálni, de megállapítottam, hogy ők is nagyon jófejek :))

    Alizt ezelőtt egy kávézás alkalmával már volt szerencsém megismerni... remélem még máskor is lesz ilyen programunk :))

    Zalaanmester és Neubal abba a csoportba tartozik akikkel érkeztem/elkéstem :D, így velük egy kicsit hosszabban is tudtam beszélgetni. Zalaanmester már ismertem bizonyos okokból, Neuballal ez volt az első találkozásunk. Mind a ketten aranyos és figyelmes úriemberek :))

    A Drága Tozót is ismertem, aranyos és kedves pasi, de ez a sztori még nem került nyilvánosságra. Hamarosan...

    Végül, de nem utolsó sorban( ezért még kapni fogok :D) A_Diát is ismertem, hiszen ő amúgy is barátnőm már egy pár éve! Ő az egyik olyan ember az életemben, akivel a legtöbbet találkozok :))

    Van egy kis hiányérzetem, mintha valakit elfelejtettem és kimaradt volna.....Na jó csak hülyéskedek :D Téged sose felejtenélek el Macikám! Már egy ideje ismerlek tetőtől talpig. Megállapítottam, hogy semmit se változtál... ugyan olyan fantasztikus ember vagy, mint aki voltál. Nem rontottak (:D) meg a lányok, a beszélőkéd is olyan mint volt, ugyanúgy imádsz incselkedni velem. Tudom azért mert szereted mikor csacsogok neked, hiszen a hangom piszkálja (jó értelemben) mindig a füled ;))

    Köszönöm azt is, hogy ügyesen megcsináltátok a kistáskámat, Évinek pedig az ötletet hozzá :)))

    Azt is köszönöm neked, hogy a végén felajánlottad, hogy hazahozol, pedig már volt olyan, hogy pórul jártál emiatt :D
    Csak azért nem fogadtam el, mert még akkor úgy volt, hogy más felé veszem az irányt, de egy kicsit később meggondoltam magam és végül egy másik úriember rakott ki a Wanda lak előtt :)

    Köszönet érte Neki ;)

    Két fiúnak a pálinkáért ;)

    Webinek a vacsiért ;)

    Mindenkinek a hangulatért ;)

    Neked pedig Drágám mégegyszer ezért a szuper besziért, ami egy örök emlék marad ;))

    Imádat van!

    CSÓKOLLAK :***❤

  • Egyeztetés:

    Az úgy történt, hogy jelentkeztem a nyertes vacsorára, ha valaki esetleg lemondaná. Nos Admin jelezte vacsi kezdete előtt, hogy lemondták, van-e kedvem beugrani. Hát kis gondolkodás után igent mondtam, bár jeleztem örülök, ha a vége előtt odaérek, mivel Pest megye szélén hajtottam a vasat, de ezek után a lovak közé kellett csapnom. Kis késéssel ,, bő másfél óra ,, de megérkeztem. Ez azt hiszem egy elég egyszerű egyeztetés volt.
  • Megközelítés:

    Jelen esetben az M3 as bevetőjétől érkeztem, majd a Nyugatihoz közeli kis utcában található Lovagi hagyományokat őrző éttermet kellett megkeresnem. Bár jeleztem Wandácskának, hogy hívom, ha megérkezem, de persze telefon lenémítva kis táska legalján. Szerencsémre Dia pont levegőzött, és összefutottunk. Öröm mindkét részről, és Dia karonfogva levezetett a társasághoz.
  • Helyszín:

    Elég felkapott étterem, pince részlegen volt az asztalfoglalás. Telt ház a maga zsivajával, kisebb bemutatók kardforgatásból, és némi erőbemutatók a vendégek részére. Ahogy elnéztem az asztalt, zsúfolásig megtelve kupákkal, tálcákon bővelkedő finomságokkal. Részemről nem kértem csak egy narancslét, de az pont elég volt hiszen csak egy bő fél óra maradt az asztalfoglalási időnkből.
  • Lány külseje:

    Wandáról már megírtam egy beszámolómban, kérlek azt visszakeresve olvasd el! De azért pár szóban mégis jellemezném....egy igazi kis Tündér. Érzéki, odaadó, okos, cserfes, nagy szívvel, csodás természettel. Aki még nem volt nála az pótolja, aki meg már volt az tudja miért járunk vissza! Imádni Való!!

    Itt inkább három csoportra bontanám a jelenlévőket. Először az oldalt képviselve...Webi, Éviadmin, és Admin. Mindhárman kedvesek, jó fejek, örültem, hogy megismerhettem Őket.
    Második részben az oldal elismert Hölgyei...Masszőz részről, Aliz, KIKI lingam, Namasaya,....partner részről pedig Wanda Gold, és A-Dia. Mind az öt Hölgyről nyugodtan elmondhatom, hogy szépek, csinosak, pedig mind-mind más egyéniség. A három masszőzt nem ismertem, megtisztelve éreztem társaságukat, és örültem, hogy kicsit tudtam velük beszélgetni.
    A harmadik csoport az Urak....xtréme, Tozó1, zalaanmester, neubal. Bár Tozót már ismertem, de a többi Urat szintén öröm volt megismerni!
  • Action:

    Dia belém karolva vezetett...kivételesen az előtérben fennmaradt a cipőm...majd a lefelé lépcsőn összefutottunk neuballal, pacsi..bemutatkozás, és irány a pincerész. Megérkezve asztalhoz mindenkivel kis bemutatkozás. Szemben xtreme, Ő nem is vett észre, tehát kimaradt...mellette Kiki, és Namasaya..illedelmesen felálltak, és kézfogással üdvözöltek. Majd velük szemben Adminnal, és Évivel kézfogás. Tovább haladva zalaanmester két kézzel tépte a húsokat...vele egy öklözés...majd Tozóval az asztal végén kézfogás. Szemben Wandácska örült nekem....Libacomb húsdarabokat csipegetett....mondtam is, milyen jól áll a hús kicsi szádban,.... Persze rögtön csacsogott, és kaparta elő telefonját, hogy hol is van, mert nem hallotta, hogy hívtam.
    Kis dumcsi, ismerkedés, majd visszatért Aliz, később Webi is, de a társaság egy része kiment füstölni, én így Namasaya mellé kerütem. Velem szemben Webi...mellette zalaanmester, aki rendületlenül vacsizott....kérdeztem is, egyszer eszel ma, 19h-21/30-ig, ennyi időre volt asztalfoglalás. Persze csak viccelődtünk, majd visszatért mindenki, és ment a hülyeség, dumcsi, majd kezdték összeszedni a tálcákat A pálinkázók még kértek egy kört, itt kaptam én is egy narancslét, és beszélgettünk tovább több témáról, sztorikról. Majd időnk lejárt...ismerős ez a szófordulat..., és irány az utca. Kiki és Namasaya már elbúcsúztak, a többiekkel még beszélgettünk. Két csoportba verődtünk, Dia, Aliz, zalan, neubal kicsit távolab, a többiek Admin motorjánál folytattuk a beszélgetést.
    Wandácska folyamatosan csacsogott,..imádni való olyankor..., hogy elszakadt a táskája, és vigyem haza mert Ő még menni akar táncikálni. Mondom én,...mikor legutóbb hazavittelek, és felhívtál egy kávéra abból kefélés lett, és most nem lehet. Ekkor jött Évi ötlete, vagyis egy kulcskarikával megoldható a probléma, xtrémnek volt is, pacsi érte! Probléma megoldva, kicsit még beszélgettünk, majd zalaanmester jött elköszönni, és a taxi megérkeztével Aliz, Dia társaságában távoztak. Elköszönt mindenki, köszöntük a lehetőséget, és Wanda, neubal, Tozó, és jómagam még a sarkon lévő vendéglátó iparegység teraszrészén kértünk egy kört, és éjfélig dumcsiztunk. Majd mindenki elköszönt mindenkitől, és legyen szép hétvégétek léptünk.
  • Elszámolás:

    Ezt a részt Webi intézte, gondolom én....az átlag feletti csokrot helyezte vázába.
  • Összkép:

    Szerintem más hasonló oldal nem csinál ilyen klassz nyereményjátékokat, ahol kicsit összehozzák a vendégeket a hirdetőkkel! Úgy érzem, hogy jelen esetben egy nagyon jó társasághoz volt szerencsém csapódni, amit újfent köszönök. Bár jómagam a késés miatt kicsit sajnáltam az elvesztett időt, de hát most ez így alakult. Nagyon örültem, hogy az eddig még nem ismert Hölgyeket, Urakat, sikerült megismernem, most már tudom kit milyen név takar. Én újfent köszönöm ezt a lehetőséget....és, hogy Wandácska kihúzott vendége helyett részt vehettem eme vacsorán!
Happy Massage