• Tia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel már jártam nála SMS-ben kérdeztem, hogy ráér-e 1 órára másnap, majd pedig VTR-en is elküldtem jelezve ott, hogy sms-t is írtam, másnap reggel választ is kaptam és a VTRen is el lett fogadva randink időpontja.
  • Megközelítés:

    Örs Vezér tértől 10 percre BKV-val könnyen elérhető helyen van, nehéz eltéveszteni :)
  • Helyszín:

    Célnak tökéletesen megfelelő kis lakás, szép fürdőszoba, modern zuhanyzóval, bőséges választék tusfürdőböl, szobába szép nagy ágy ahoz szépen arányos szobamérettel, ágy mellett hangfalak, a hangulat zenéhez.
  • Lány külseje:

    Képek teljesen megfelelnek a valóságnak, gyönyörűszép alakkal rendelkező leányzó, szép kerek arcal és végtelen mosolygással.
  • Action:

    Ajtóban kis lenge nyári ruhában fogadott, elolvadtam a cuki hangjától, majd rövid kis csevej után nem húztam az időt, ledobtam a ruhámat az ágymellet céltudatosan elhelyezett ülőalkalmatosságra és mentem is tusolni.
    Visszatérve már mesztelenül fogadott Tia majd megkértem hogy had kezdjem én a kényeztetést :), be is ugrottam a gyönyörű lábai közé és ott elidőztem egy jó ideig, de az nagyon jó idő volt nekem :D
    Nagyon jól reagált arra amit csináltam, sóhalyok, csipőjárás majd pedig szép lassú kézrátéttellel jelezte, hogy már túl érzékeny lett.
    Hagytam pihenni, mellé feküdtem az ágyon, majd nem sokkal késöbb kérés nélkül neki esett a lomposnak. Jól csinálta amit csinált, gumit kértem és az én kérésemre ő kezdett felül, előről.
    Nagyon jól mozgott, nehéz volt bírni alatta, ahogy ez a gyönyörű lány bombázó testel lovagol az emberen, szóval pozi váltást javasoltam, és hátulról támadtam.
    Tolt vissza rendesen, toltuk neki, de hát itt is nehéz volt tartani, átestem azon a bizonyos ponton és telelöttem a gumit, még a lábam is remegett egy kicsit annyira jó volt...
    Tisztogatás után elment egy kicsit felfrissíteni magát, amíg én pihentem az ágyon.
    Miután visszajött beszélgettünk kicsit miközbe megkértem, hogy maszírozzon meg, mert mert kicsit elaludtam a hátam, hát olyan jó masszázst kaptam, hogy így el is repült az idő, miközben beszélgettünk, hogy már nem tartottunk 2. menetet, na majd legközelebb :)
    Így már a randi végéig masszázs volt, de azt nagyon jól esett, "mintha újjá születtem volna", aztán tusi és bucsú.
  • Elszámolás:

    Szóba se került, a randi végén az asztalon hagytam. Nincs extrája, ő maga az extra :)
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam, ez a lány egy kincs, vigyázni kell rá.
Happy Massage